CHP'ye Tepki:"Araba Saltanatını Sezer'e Sorun"

Sezer abim işini bilir

helal olsun ona 4 araba ve 46 personel az bile.

Dürüst! insanlara neden bukadarcık ufak meseleleri çok görüyorsunuz

ciddi olarak mı söyledin anlamadın.sezeri o makama getiren rahmetli Ecevit'ti ama Sezerin politika bilgisi 0 olduğu için herkesin kuklası oldu dürüstmüş devleti sömürenlerden 1de o be ne dürüstüü.Atatürk'ü sömürüsüne alet edenlerden sadece 1 tanesi..

ciddi olarak mı söyledin anlamadın.sezeri o makama getiren rahmetli Ecevit'ti ama Sezerin politika bilgisi 0 olduğu için herkesin kuklası oldu dürüstmüş devleti sömürenlerden 1de o be ne dürüstüü.Atatürk'ü sömürüsüne alet edenlerden sadece 1 tanesi..

sezerin adını daha önce duymadımdı taaki koalisyonda uzlaşı sağlanabilecek aday arayışına kadar.

Atatürkü sömürdüğünü iddea ettiğine göre bunu kanıtla o zaman. .
Yok kanıtlıyamıyorsan ortalığa boş laflar ederek karıştırma

Bence sezer özde Atatürkçüdür ve Atatürkçülükten tavizler vermemek için canla başla görevini yapmaya çalışmıştır .şimdi görüyoruz onun yokluğundaki durumu.kimin sömürdüğünü görüyoruz Atamıza bağlı kalacağına namus şeref yemini edenleri görüyoruz

boş laf edip ortalığı karıştırmaya çalışma ayrıca nick de Türk yazıyor nasıl oluyorda sezere dil uzatıyorsun anlamıyorum.aklıma ahmet türk geliyo nedense.

sezerin adını daha önce duymadımdı taaki koalisyonda uzlaşı sağlanabilecek aday arayışına kadar.

Atatürkü sömürdüğünü iddea ettiğine göre bunu kanıtla o zaman. .
Yok kanıtlıyamıyorsan ortalığa boş laflar ederek karıştırma

Bence sezer özde Atatürkçüdür ve Atatürkçülükten tavizler vermemek için canla başla görevini yapmaya çalışmıştır .şimdi görüyoruz onun yokluğundaki durumu.kimin sömürdüğünü görüyoruz Atamıza bağlı kalacağına namus şeref yemini edenleri görüyoruz

boş laf edip ortalığı karıştırmaya çalışma ayrıca nick de Türk yazıyor nasıl oluyorda sezere dil uzatıyorsun anlamıyorum.aklıma ahmet türk geliyo nedense.

aga sen çok kaptırmışsın kendini sezere,dikkat edersen baş harfini bile büyük yazmadım evet nickim TURK165 ben bi Türküm ama onun gibi neyse bunun sonu der,nlere gider sen bildiğin gibi yaşa kimsenin düşüncelerini değiştirmeye gelmedim benim doğrularım benimdir.

aga sen çok kaptırmışsın kendini sezere,dikkat edersen baş harfini bile büyük yazmadım evet nickim TURK165 ben bi Türküm ama onun gibi neyse bunun sonu der,nlere gider sen bildiğin gibi yaşa kimsenin düşüncelerini değiştirmeye gelmedim benim doğrularım benimdir.

kanıtlıyamıyacağın doğrularını paylaşıp ortalığı karıştırma o zaman.

boş laf olduktan sonra kanıtlıyamadıktan sonra benimde bir çok doğrularım var.

sadece Atatürk mü var,YAVUZLAR,FATİHLER,KANUNİLER nerde,zorla insanları nefrete itiyosunuz sizin gibiler oldukça daha çok kin güden olur merak etme.Atatürkten bahsettiğin kadar Fatih Sultan Mehmet'den de bahsediyomusunn,..bu ülke onların da eseri sadece Atatürk'ün diil diz çökte dua et şimdi ruhlarına atalarının..

bu tırık165 hereyrde muhalefet bu adam resmen yıkanmış beyinle konusup ortalığı karıştırıyo ideolojisi ne cok merak ediyorum bi nicki TURK yazdıysan taşıyacaksın anlamını nereleden geldiğini unutup inkar etmeyeceksin...

bu tırık165 hereyrde muhalefet bu adam resmen yıkanmış beyinle konusup ortalığı karıştırıyo ideolojisi ne cok merak ediyorum bi nicki TURK yazdıysan taşıyacaksın anlamını nereleden geldiğini unutup inkar etmeyeceksin...

fikirlerini açıklamanın suç olduğunu bilmiyordum özür dilerim bundan sonra sizin gibi düşünür sizin gibi yaşarımm..sizin yaptığınız insanlara ve düşüncelerine saldırmaktan öte gitmiyorum Atatürk'ün size ne anlam ifade ettiğini bile sadece gazete ve netten okuyan cahil insan topluluğu..ismin yada nick'in serdar tırık165 diosun bana sence senin nickini değiştirp sana hakaret etsem bu hoşuna gidermiydi..biraz daha saygı.TURK isminin nerden geldiğini bi düşün bakalım Atatürk'ten gelmediği kesinn..tarih bilginiz sanırım ek***.ortalık karıştırmak diil amacım burası bi forum istiyen herşeyi konuşabilr...

Geri