CHP'ye Tepki:"Araba Saltanatını Sezer'e Sorun"

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Genelkurmay Başkanı Org. Büyükanıt'ı makam aracı aldığı yerden yere vuran CHP yönetimi, A. Necdet Sezer'in yaptığı inanılmaz uygulamayı görmezden geldi.

CHP, Genelkurmay Başkanı'na emekliliğinde kullanmak üzere makam aracı alınmasına sert tepki gösterdi. Ancak bu 'hassasiyeti' eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile eski Başbakan Bülent Ecevit için göstermedi.

Merhum Ecevit'in eski otomobilinin sık sık arıza yapması üzerine Başbakan Tayyip Erdoğan devreye girdi ve son model Mercedes bir makam arabası verilmesini sağladı.

CHP bu olaya ilişkin hiçbir eleştiride bulunmadı.

Sezer de makamından ayrılırken beraberinde tam 4 araç birden ***ürdü. Demirel bile ayrılırken bu kadar araç ***ürmemiş, hatta Cumhurbaşkanı'yken kullandığı Mercedes'ten daha küçük bir Mercedes kullanmaya başlamıştı.

Emekliliğin ardından Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Hacılar köyünde bulunan villasına taşınan Sezer ise, Çankaya Köşkü'nde kullandığı makam araçlarının hiçbirini bırakmadı.

Ayrıca 30'u koruma memuru olmak üzere toplam 46 personeli beraberinde ***ürdü.

Makam Arabasız Cumhurbaşkanı

Gül, görevi devraldığında Köşk'teki tüm makam araçlarını Sezer'in ***ürmesi nedeniyle bir süre araçsız kaldı. Çözümü, Dışişleri Bakanlığı sırasında kullandığı aracı almakta buldu.

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=178693

Sezer de makamından ayrılırken beraberinde tam 4 araç birden ***ürdü.
Emekliliğin ardından Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Hacılar köyünde bulunan villasına taşınan Sezer ise, Çankaya Köşkü'nde kullandığı makam araçlarının hiçbirini bırakmadı.

Ayrıca 30'u koruma memuru olmak üzere toplam 46 personeli beraberinde ***ürdü.

Ya arkadaşlar sezer emekli olunca şirket falan mı kurdu ne

iddia ediyorum ki türkiyede çoğu şirketin bile ne 46 personeli var nede 4 tane arabası

anlayan varsa söylesin

kimler malı ***ürmüş belli..dürüst cumhurum mal kaçıran cumhurbaşına bakın. birde dürüstlğükten tarafsızlıktan tasarruftan bahsediyorlardı zamanında..adamın gözü açmış ki 4 araba birden almış..yazık çok yazık milletin parası pulu...

46 personelli 4 arabalı dürüst bir cumhurbaşkanı

helal olsun böyle dürüstlüğe

Eminim ki CHP sezerin bu 46 personeline ve 4 makam arabasına sırf Cumhuriyeti korumak için sessiz kalmıştır:)

Muhalefet Yapması Gerekenleri Ve Nasıl Muhalefet Yapması Gerektiğini önceden Belirlemiş Olan Chp Nin Sayın Sezer E Muhalefet Yapma Imkanı Yoktur Sanırım... Muhalefet Yapmak Için Muhalefet Olursa Arada Atlananlarda Olacaktır Tabiki...

kimler malı ***ürmüş belli..dürüst cumhurum mal kaçıran cumhurbaşına bakın. birde dürüstlğükten tarafsızlıktan tasarruftan bahsediyorlardı zamanında..adamın gözü açmış ki 4 araba birden almış..yazık çok yazık milletin parası pulu...

bak bakalım dostum abdullah güll de emekli olduktan sonra kesesini ne kadar çok doldurmuş olucak. unutmaki kayıp trilyonlar davasından dolayı erbakanla birlikte yargılanıyordu ve erbakan ceza aldı yani abdullah gülde suçlu..bu arada istersen birde abdullah gülün siyasete girmeden önceki servetiyle siyaseti bıraktıktan sonraki servetinede kim daha çok ***ürmüş olucak. yada saygı deger başbakanımızın servetine bakmak lazım.

sezere de gelince egerki hakkı olmayan bir şeyi aldıysa ne kdar hakkım varsa hepsine haram zıkkım olsun...

saygılarla

430 lira maaş alan vatandaşın o azıcık maaşından kesilen vergilerle alınan arabalar onlar. Allah görüyo herşeyi ne o arabalar kalır ona nede ötesi.

Sezer abim işini bilir

helal olsun ona 4 araba ve 46 personel az bile.

Dürüst! insanlara neden bukadarcık ufak meseleleri çok görüyorsunuz

adam işi biliyor. ben olsam köşkün bi kısmınıda g.türürdüm.

Devlet malı deniz yemeyen keriz.
46 personel 4 adet makam arcı?
sezerin mütevazi yaşam şekli bu ise gerisini düşünemiyorum.

kefenin cebinden habersiz olurlarsa böyle olurlar..dürüst müşşş...

Yaşar büyükanıt paşa ya yakışır bir zırhlı audi ayrıca devlet malı olarak getirildiği için gümrük vergiside ödenmemiş yani rakamlar chp nin abarttığı kadar değil bence ama şimdi forumdan öğrendim Ahmet necdet sezerin 4 araç 46 personel ***ürdüğünü iki kişi için biraz fazla buldum açıkcası ama her neyse bilgi için tşk.

demirel ülkeyi soydu lan ailece banka bile hortumladılar
? ***ürmek diye bi arabayamı bakıyosnuz

''Genelkurmay Başkanı Org. Büyükanıt'ı makam aracı aldığı yerden yere vuran CHP yönetimi, A. Necdet Sezer'in yaptığı inanılmaz uygulamayı görmezden geldi.''

bu chp ülkeyi yönetemiyor malesef :D ÇOK ÇAPSIZ BİR PARTİ iktidar olup hala muhalefet yapıyor akp iktidar olsaydı sezeride görürdü genelkurmayıda görürdü

chp bir çok mevzuya yetişemiyor akp olsaydı allah ta yardım ederdi

akp ne zaman iktidar olacak ne zaman chp muhalefet olucak çok merak ediyorum bunu görmeye ömrüm yetmiyecek.

yaw kim diyo bunları abartıyo buralarda yok 4 araba yok 46 personeli bırakın saçmalamayı bu adam görevdeyken oğlunun düğününü köşkte yaptı bu arda kullandığı elektrik ve diğer masraflarıda kendi maaşından ödemiştir ii araştırın olkuyun..Abdullah gül emekli olunda 2 mercedese 50 adamamı bakacak yapmayın ya aktif döneminde ***ürdükleri yeter erdoğanın oğlunun düğününde 200 tane ata lira taktılar soranlarada birikimimz dediler...

Geri