Thorpedo
New member
Lucescu zamanında çok güzel bi atasözü söylemişti yanlıs hatırlamıyorsam şöyle idi ;
" Köpekler istedi diye , atlar ölmez! "
" Köpekler istedi diye , atlar ölmez! "
Anayasa ve yandaşlarının antidemokratlığından bu ülke nezaman kurtulursa ozaman chp yede dava açılır...diğer partilerede dava açılır..ancak şuan için bu zor çünkü kadrolaşma aldı başını gidiyor...
bankAsya...
mahkemelerin ayak oyunları ile kapatması bir şey değiştirmez.Sadece bir kaç sene kazanırsınız.Sonra yine iktidar.gerçi bundan sonra seçimlerde yenemediiz partiyi kapatma işide olmayacak.siz asıl gücünüz yetiyorsa CHP yi iktidar yapında görelim.
Geçecek rte hepsi geçecek,
4 ay sonra kuş gibi hafifleyeceksiniz hepiniz...
Dikkat et tersi olmasınTv ye bakıodum mesajını gördüm yazayım dedim Baykal a Yumurta atıyorlardı Diyarbakır da
![]()
CHP kapanmalı, bukadar yoz bir parti olamaz.
evet akp hükümeti tarafından heryere takiyeci kadrolar atandı haklısın.
bu kadar yoz bi parti olamaz demişsinde
akp daha kapatılmadı hatırlatırım
herhalde onu kapatıldı sandın![]()
bak oyuzden akp ye kapatma davası için bir neden doğabilir ama chp yapınca sorun yok dime bırakın arkadaşım bu kendinizi haklı çıkarma oyunlarını...chp de onu yonetenler yuzunden yalandan ibaret bir parti haline geldi bunu kabul edip çozum aramk varken (akp yapınca topa tuttuğunuz şeyleri)chp yapınca kabul ediyorsunuz...
chp yapınca da kabul etmiyoruz, merak etme, yanlışı kim yaparsa yanlış diyoruz biz.
eminim oyledir...