CHP'nin yeni genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

MARCUSX

New member
Reaction score
0
CHP'nin yeni genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

25q7ogk.jpg

2duf3ig.jpg

CHP’nin 33. Olağan Kurultayı tamamlandı. Uzun yıllardan sonra ilk kez iktidar adayı olma umuduyla yaklaşık 50 bin partilinin Ankara’ya koştuğu kurultay sonunda Kemal Kılıçdaroğlu 1189 oyla CHP’nin yeni genel başkanı seçildi.

Tarihi kurultayda resmi oy dağılımı:

CHP'nin 33. Olağan Kurultayında 1250 delege yeraldı. 1197 delege oy kullandı. 8 geçersiz oya karşılık 1189 oy geçerli sayıldı. Kılıçdaroğlu geçerli oyların tamamını aldı.

"Görevimiz asıl şimdi başlıyor"

Kurultay sonucunun açıklanmasıyla kürsüye çıkan Kemal Kılıçdaroğlu "Çok ağır bir görevi üstlendiğimin bilincindeyim. Atatürk’ün, İnönü’nün, Ecevit’in, Baykal’ın koltuğuna oturacağım. Bu koltuğun sorumluluğunu bliyorum. Bu koltuğa oturanlar halkı için çalıştı. Görevimiz asıl şimdi başlıyor. Hep beraber yola çıkmak zorundayız.Eğer bu mücadeleyi sağlıklı götürürsek çözmeyeceğimiz hiçbir anahtar yoktur. Ben bana yüklediğiniz bu görevin bilincinde olarak teşekkür ediyor. Saygılarımı sunuyor, sağolun, varolun diyorum.

BAYKAL'DAN 168 OY FAZLA ALDI

26 Nisan 2008'de yapılan CHP 32. Kurultayı'nda Deniz Baykal 1231 delegenin oy kullandığı seçimde 1021 delegenin oyunu alarak genel başkan olmuştu.

GENEL MERKEZE GİDİYOR

CHP Genel Başkan’ı seçilen Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından coşku içinde ayrıldığı kurultay salonunda CHP Genel Merkezi’ne doğru yola çıktı.

KAYNAK

CHP nin ve Doğan Medyasının desek daha doğru olur

Hepimize hayırLı uğurLu oLsun..Vakit ampuLLeri kapatıp güneş ışıgından aydınLanma vakti..

eğer elindeki fırsatı iyi kullanırsa Türkiye'de siyaset anlayışı da dahil bir çok şeyi değiştirebilir. millete hayırlı uğurlu olsun.

seçime cok var bir insani bu kadar çok şişirılıyor ise altında birseyler aramak lazım bu insan sskyı yönetip batırmış bir insan şu anda nasıl madden sorumlu müdürü suçlanıyor isen zamanında yapması gereken işleri yapmayıp sskyı batarmasını savunması

seçime cok var bir insani bu kadar çok şişirılıyor ise altında birseyler aramak lazım bu insan sskyı yönetip batırmış bir insan şu anda nasıl madden sorumlu müdürü suçlanıyor isen zamanında yapması gereken işleri yapmayıp sskyı batarmasını savunması

Öncelikle ssk batmadı. ssk, ticari bir şirket değildir. geliri yoktur. geliri olmadığı gibi ssk nın ne işe yaradığını da biliyorsun herhalde, bu sebeple ssk lar kar etmezler, zarar ederler. ssk, akp dönemindede zarar etti. şu andaki ismiyle sgk olarak yine zarar ediyor. kılıçdaroğlu ssk yı zarar ettirdi diyorsun. şimdiki de zarar ettiriyor. aynı şeyi ona söyleyemiyorsan, artniyet ararım. bu hükümet elinde olsa sgk yıda satar. ancak kimse almaz. çünkü sgk nın zarar etmesi başbakanın deyimiyle kaderinde vardır.

Lider özelliklerine sahiptir veya değildir, bugüne kadar lider olanlardan daha faydalı olmuştur olacaktır ya da olamayacaktır bunlar belki önümüzdeki günlerde tartışılacak konulardır. benim için önemli olan, yıllardır sadece bağırıp çağıran, icraat gösteremeyen, söylediği her şeyi lafta kalan siyasetçilerin arasından efendi gibi sessiz sedasız sıyrılmasını bilmesi, gerektiği kadar, gerektiği şekilde, laf kalabalığı yapmadan ve gerçekleri en basit şekilde dile getirmiş ve koskoca millete umut aşılamış olmasıdır. kötü bir rüyanın bitmesi gibi, derin derin solunan temiz hava gibi..

herkese hayırlı olsun. inşallah seçimde yaptığı konuşmaların hepsini başbakan olursa yerine getirir..

yolu açık olsun.

Vatana millete hayırlı olsun

Artık, işsizlik, ekonomik gelişmeler, sağlık , sosyal devlet gibi sorunlara da değilen bir başbakan adayımız var ..

sahte gündemlere elveda ...

Öncelikle ssk batmadı. ssk, ticari bir şirket değildir. geliri yoktur. geliri olmadığı gibi ssk nın ne işe yaradığını da biliyorsun herhalde, bu sebeple ssk lar kar etmezler, zarar ederler. ssk, akp dönemindede zarar etti. şu andaki ismiyle sgk olarak yine zarar ediyor. kılıçdaroğlu ssk yı zarar ettirdi diyorsun. şimdiki de zarar ettiriyor. aynı şeyi ona söyleyemiyorsan, artniyet ararım. bu hükümet elinde olsa sgk yıda satar. ancak kimse almaz. çünkü sgk nın zarar etmesi başbakanın deyimiyle kaderinde vardır.

balık bir kere koktu mu bir daha eski halini alır mı sence hele dedigin gibi gelir yok ise birde bu pencereden düşün derim

Baykal'dan daha iyi olacağı ve oy oranlarını arttıracağı kesin.
Olumlu bir şey daha Rahşan Ecevit'i yanına almasıydı.Bu sayede Ecevitle CHP'den kopan sol
yeniden dönüşe geçecek ki bence bu azımsanmayacak şekilde chp'ye oy kazandıracak gibi geliyor.

Ayrıca konuşmasında laikliğe vurgu yapmaması ''her istediğini giyecek'' tarzında konuşmasıda şimdilik sempeti ile bakılmasını sağlıyor.
Bu adamın kafası çalışıyor,laiklik edebiyatı yapsaydı azımsanmayacak bir kısmı kaybedecekti bilmiyorum belki bu alanda fikirleri değişmiştir belkide yumuşatılmıştır ama bu CHP adına güzel olur.

Ben hala fiziksel ve diksiyon açısından bir lider olmaayacağını savunuyorum.Umarım yanıltır bizi bakalım
zamanla görücez.

Ülkeme hayırlı uğurlu olsun.Kılıçdaroğlu nun CHP başkanı seçilmesiyle birlikte Akp de sonun başlangıcı gelmiştir.

Kim gelirse gelsin inadına AKP...

“Halktan biriyim” sloganıyla yola çıkan CHP’nin yeni liderinin kurultayda piyasada 495 TL’ye satılan İtalyan Etro marka gömlek giydiği ortaya çıktı.Birilerinin yuturmaya çalıştığı gandi yaha halkçı balonu da daha ilk günden patlamnış oldu.

Yeni Cehepe Genel Müdür" ünüz hayırlı olsun..

Çok birşey istemiyorum bu adamdan özelleştirmeleri durdursun yada geri iptal etsin geri satın alsın artık ne yaparsa ama bizi dışa bağımlılıktan kurtarsın bu bile çok büyük başarı sayılır

Geri