CHP'nin telaşı bundanmış_________

vaay 6 mesajlı yeni üye ha.Bizim haddimize mi bilmem kaç bin mesajlı eski!! üye ile muhattap olmak.Buraya çöreklenmişsin sağa sola laf yetiştirme çabasına girmişsin.Kaynak konusunda düşüncelerim aynı değişmedi.Belge konusuna gelince,kopyala yapıştır yaptığın şeyi(yukarıdaki) belgeymiş gibi yutturmak istiyorsun; yutmazlar(yutacaklara da mani olmayayım)Belgenin,belge değeri taşıması lazım.İyikide gazeteler,internet gazeteleri günlük olarak yayınlanıyorda sen belge sıkıntısı çekmiyorsun yoksa neyapardın(tahtaya vur)Ses kısma olayına gelince demek ki sen laf yetiştirme triplerine girmişsinki adamlar yaka silkip lanet olsun demişlerdir.Hadi selametle

gözüm cevabımı verdim sana.. hala kaynaktan dolayı sıkıntın varsa şikayet bildir bölüm moduna. yok sen bildirmeyeceksen ben biledirecem çünkü kaynak eleştirisi bölüm kuralalrına aykırı. haaa diyeceksinki öenmli değil, ben çamurumu atarım izine bakarım.. öyle diyorsan sorun yok sizin için önemli olan çamur at izi kalsın prensibini biz seninle değil sendne önce nicelerinde gördük zaten. lafazan değilim kimseye laf yetiştirme tribinede girmem. ama üye haddini bildiği sürece tabi. seviyeni bozarsan bende bozulacak çok ağzı olduğunu görürsün. bak işine yorumun varsa yaz. bunca yazıya yorumun neyse onu koy ortaya.

bu CHP den ne köy olur ne kasaba

Atatürkün izinden gidyoruz diyolar ortalık ta trilyonlar dönüyo.İş bankası holding gibi maşallah CHP nin kasası durumunda.:)ama nedense ortalıkta bir sürü usulsüzlük var cabası bazı kesimlerde buna göz yumuyor.çıkmışlar dürüstlük edebiyatı Atatürkçü ayakları bilmem ne.Atatürk yaşasaydı Baykal başta olmak üzere bir sürü sahte laik chp li zevatı şutlardı partiden
baksanıza 50 senedir iktidar olamıyo sahte laikçiler. milletimiz oy bile vermiyor iktidar olabilmişler mi .muhalefet fazla bunlara ortalığı karıştırma işlerinde uzmanlaşmış bi kadroya sahipler ondan sonra vatan millet sakarya demeyi iyi beceriyorlar :))

haklisin baykaldan hangimiz memnun.
Ataturk zaten yasamiyormu? Ilkeleriyle Inklaplariyla yasatmiyormuyuz. Vallahi bize gore Atamiz olmedi. Ama bedenen hayatta olsa idi dedigin dogru CHP bu halde olmazdi. Sunuda soyleyeyim etek open insanlarda teroristleri savunan insanlarda zaten suan sallandiriliyor olurdu :)

Geri