Son yerel seçimlerde Antalya'yı AKP'den alan CHP'nin çiçeği burnunda "hoca" başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, henüz iki ay geçmeden rüşvet skandalıyla karşı karşıya kaldı.
Yaklaşık 10 gün önce, haklarındaki rüşvet iddiaları nedeniyle, Antalya Büyükşehir Belediyesi Şirketi Antalya Ekmek Dağıtım AŞ'nin (EKDAĞ) Yönetim Kurulu başkanlığından istifa eden Yakup Ocak ile Kepez Belediye Meclis üyeliğinden ve CHP'den istifa eden Serdar Tanrıkulu, savcılık talimatıyla gözaltına alınmıştı.
Erdoğan: Acaba kaç arkadaşları daha gidecek
Antalya Kepez Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Antalya 3. Olağan Kongresi'nde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yaşanan rüşvet olayını hatırlatarak, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yönetimin CHP'li olduğunu, ancak göreve gelir gelmez iki kişinin rüşvet skandalıyla gittiğini kaydetti. "Acaba gelecek seçime kadar kaç arkadaşları daha gidecek. Acaba gelecek seçime kadar kaç skandal daha patlayacak." diyen Erdoğan, "Ben Antalyalı kardeşlerimden rica ediyorum. Antalya'ya sahip çıkınız, Antalya'nın kaynaklarına sahip çıkınız. Antalya'nın projelerine, Antalya'nın kazanımlarına sahip çıkınız" ifadelerini kullandı.
KAYNAK
Al sana CHP belediyeciliği
KANAL B Müdürü + KILIÇDAROĞLU
TERBİYESİZ DİYALOG VİDEOSU!
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başkent Üniversitesi’nin televizyonu Kanal B’de canlı yayın arasında söylenenler ortalığı karıştıracak.
İşte şok diyaloglar…
Kanal B Genel Müdürü Nahit Duru: Size 1.5 - 2 dakikalık bir haber ayırsalardı. O Doğan Grubu da dahil… Şu anda siz kafa kafaya gelmiştiniz.
Kemal Kılıçdaroğlu: Evet
Duru: Önümüzde daha bir hafta 10 gün zaman var. O süre içerisinde de geçerdiniz. Ama bunlar puşt. Çok ciddi söylüyorum
Kılıçdaroğlu: Tabi… Tabi…
Duru: Ve çok üzülüyorum şimdi, Haberal… Haberal… Bana şu talimatı verdi. Dedi ki, ne yaparsan yap… Ne yaparsan yap…
Kılıçdaroğlu: Evet
Duru: Bunların (AK Parti’nin) oyunu azaltacak Ankara, İstanbul, İzmir, Adana’nın oyunu artıracak ne puştluk biliyorsan hepsini yap dedi. Dedim ki hocam, yani biz tabi bu adamlarımızı çıkaracağız, ama esas Saadet’i (Saadet Partisi’ni) çıkarmak lazım. Niye dedim. Dedim bunlarda CHP’ye oy 1 gidecekse Saadet’e 3 gitme ihtimali var.
Puşt kim miş gördün mü?
Video su da burda
http://www.vatan.tc/kanal-b-muduru-kilicdaroglu-sok-video/