CHP'nin ÖRNEK Belediyeciliği !!

Yahu bune acele daha iki ay oldu

anlıyorum Antalyanın "Yamyamları" sabırsızlanıyor ama

bari aradan biraz zaman geçseydi belediyeyi soymak için

şunu anladım ki soygunda CHP nin hızına kimse yetişemiyor

Körü Körüne Particilik Yapmanın Esbabı Cazibesini Anlayabilmiş Değilim Bilen Varsa Bana Da Anlatsın...

Milletin Malını Yiyenin Hali Harap Olsun...
Zehir Zıkkım Olsun.

Evet kim çalıyorsa zehir zıkkım olsun!
tayyip efendi gibi...

Bu olay doğruysa tasvip etmiyorum gerçekten. Ama akpnin de çok temiz olduğunu söyleyemeyiz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada herkese söylüyorum, siz bana 3-4 aylık Antalya derseniz, ben size 10 15 yıllık Ankara örneğini veririm, cevap da veremezsiniz...

Eline sağlık kardeş.

Kimsenin onun kadar çamuru olamaz bu da bir gerçek.

Sen de şunları ayrı bir konu açsan da görsek bu zır cahillerin yorumlarını, merak ediyorum gerçekten...

Evet kim çalıyorsa zehir zıkkım olsun!
tayyip efendi gibi...

Bu olay doğruysa tasvip etmiyorum gerçekten. Ama akpnin de çok temiz olduğunu söyleyemeyiz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada herkese söylüyorum, siz bana 3-4 aylık Antalya derseniz, ben size 10 15 yıllık Ankara örneğini veririm, cevap da veremezsiniz...

Eline sağlık kardeş.

Kimsenin onun kadar çamuru olamaz bu da bir gerçek.

Sen de şunları ayrı bir konu açsan da görsek bu zır cahillerin yorumlarını, merak ediyorum gerçekten...

körü körüne particilik dediğim senin gibiler ....
daha yorma kendini...

CHP nin tescilli yolsuzluk ve hırsızlaklarını söylediğimiz için Postal Partisi (PP)yandaşları rahatsız oldu.

çeşitli haber sitelerinde geçen yolsuzluk iddiaalrının haberlerini kaynak göstererek güya güya kendi "YAMYAM" lıklarını unutturabileceklerini sanıyorlar

Biizm burada söylediğimiz Mahkeme kararlarıyla ve kişilerin kendi ağzından ifadelerine dayanıyor

CHP ile Gazete ve internet sitelerinde geçen yolsuzluk haberlerini yazmaya kalksak ekvatorun çevresini iki defa tutacak uzunlukta A4 kağıdı lazım olur:)

CHP nin tescilli yolsuzluk ve hırsızlaklarını söylediğimiz için Postal Partisi (PP)yandaşları rahatsız oldu.

çeşitli haber sitelerinde geçen yolsuzluk iddiaalrının haberlerini kaynak göstererek güya güya kendi "YAMYAM" lıklarını unutturabileceklerini sanıyorlar

Biizm burada söylediğimiz Mahkeme kararlarıyla ve kişilerin kendi ağzından ifadelerine dayanıyor

CHP ile Gazete ve internet sitelerinde geçen yolsuzluk haberlerini yazmaya kalksak ekvatorun çevresini iki defa tutacak uzunlukta A4 kağıdı lazım olur:)

Vasvata Hep Vasvata Kaynak Göster Belge Göster Ama Kılıçdaroğlunun doğrulayıpta Vakit'in Hala Pkklı Deyip Veya keraneci deyip uydurmalarını değil... :durdurun:durdurun:durdurungöster bizde görelim... varsa öyle bişey gidelim yüzlerine tükürelim :goz:

körü körüne particilik dediğim senin gibiler ....
daha yorma kendini...

Körü körüne particilik ne alaka?
Körü körüne particilik sizin gibi bütün yalanları dolanları ortaya çıkmış bir partiye kendi kafanızdan çeşitli bahaneler uydurarak oy vermektir...

Vasvata Hep Vasvata Kaynak Göster Belge Göster Ama Kılıçdaroğlunun doğrulayıpta Vakit'in Hala Pkklı Deyip Veya keraneci deyip uydurmalarını değil... :durdurun:durdurun:durdurungöster bizde görelim... varsa öyle bişey gidelim yüzlerine tükürelim :goz:

Ağzına sağlık...

Akaydın'dan Türel'e suç duyurusu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, eski AKP'li Belediye Başkanı Menderes Türel ve 19 kişi hakkında belediyeyi zarara uğrattıkları gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu, seçimlerden sonra başlattığı inceleme çalışmalarını tamamlayarak Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a sundu. 8 klasör belge toplayan Teftiş Kurulu, belediyenin geçmiş yönetimce 9.5 milyon lira zarara uğratıldığını belirledi.

20 KİŞİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Başkan Mustafa Akaydın'ın belgeleri incelemesinin ardından belgeler savcılığa sunuldu. Eski AKP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve 19 kişi, ihaleye fesat karıştırmak, yakınlarına menfaat sağlamak ve görevi kötüye kullanma suçlanıyor. Suçlananlar arasında eski Genel Sekreter Ali Deveci, Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Köleoğlu, AKP'li Meclis üyesi Murtaza Tamyürek ve yerel Manşet Gazetesi sahibi Murat Çiçek ve Zehra Çiçek de bulunuyor.

AKAYDIN AÇIKLAMA YAPMADI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Konu yargıya intikal etti. Açıklama ve yorum yapmayacağım" derken, eski Başkan Türel, konuyla ilgili ?mutlu oldum' başlıklı yazılı bir açıklama yaptı. Ortaya atılan iddiaların doğru olup olmadığının mutlaka araştırılması gerektiğini belirten Türel, "Yanlış yapan varsa, yanına kalmamalıdır. Aynı şekilde yalan, dolan, iftira atanların söylemleri de ne kadar doğru ortaya çıkmalıdır. Benim yönetimim döneminde bir yanlış var ise ben de bunun hesabının sorulması için elimden geleni yapmaya hazırım" dedi.

BENİ MUTLU ETTİ

Mustafa Akaydın'ın, daha önce düzenlediği bir basın toplantısında, bir soru üzerine "Türel döneminde yolsuzluk yoktur. Usulsüzlük vardır. Bunlarla ilgili yargıya gitmeyeceğiz" dediğini hatırlatan Türel, "Türel dönemindeki bazı uygulamalara ait dosya, savcılık makamına teslim edilmiştir. Bu beni fevkalade mutlu etmiştir. Yüce yargının kararı herkesin üstündedir. Bu konuda varsa bir usulsüzlük veya yolsuzluk, herkese gereken desteği vermeye hazırım. Beş sene boyunca haysiyet ve şerefimle yürüttüğüm belediye başkanlığı görevini, sadece bir ihbar ile gölgelemeye çalışanlara verebilecek tek cevabım; zaman herkesin gerçek yüzünü ortaya çıkaracaktır" dedi.

HaberTürk

Bu cümlenden eski Çankaya belediye
başkanına, izmir ve ilçelerinde tutuklanan ve daha
çok örneği olanların yüzüne tükürdüğünü anlıyorum
ve objektifliğinden dolayı tebrik ediyorum.

bu daha antalyanın iyi günleri. şehri çöp basıcak çöp..

Bu cümlenden eski Çankaya belediye
başkanına, izmir ve ilçelerinde tutuklanan ve daha
çok örneği olanların yüzüne tükürdüğünü anlıyorum
ve objektifliğinden dolayı tebrik ediyorum.

Onlara tükürelim de melihe tükürmeyelim yani öyle mi? Bunlara tükürelim de geçen sene seçimlerde ne halt döndüğü belli olmayan Tunceli'ye tükürmeyelim öyle mi? Siz de biraz objektif olun lütfen;)

ѕσηυη¢υ;4469254' Alıntı:
Kent yaralarını yeni sarmaya başladı zaten.Türel'den büyük çöp mü vardı..

:victory:biggrin:victory:biggrin:victory:biggrin

Şu konudaki en güzel yorumu yapmışsın kardeş :D

Çok haklı CHP li belediyeler "YAMYAM"ları doyurmakta çok marifetliler

belediyeye önce yamyamlarıyla gelirler

ѕσηυη¢υ;4469254' Alıntı:
Kent yaralarını yeni sarmaya başladı zaten.Türel'den büyük çöp mü vardı..

nasıl bakarsan öyle görürsün demişler...

+ kişiin fikri neyse zikride odur. çöp ve pislik konusunda yamyamlıkla nitelendirirlebilcek bi belediye var simdi antalya da ve oy verenlerin büyük kısmı pişman... akrabalarımdan biliyorum...

CHP lilerin örnek belediyeciliği demiş başlıkta

Evet CHP liler belediyede saadece YAMYAM lıkta ve yolsuzlukta örnek olur

Son yerel seçimlerde Antalya'yı AKP'den alan CHP'nin çiçeği burnunda "hoca" başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, henüz iki ay geçmeden rüşvet skandalıyla karşı karşıya kaldı.
Yaklaşık 10 gün önce, haklarındaki rüşvet iddiaları nedeniyle, Antalya Büyükşehir Belediyesi Şirketi Antalya Ekmek Dağıtım AŞ'nin (EKDAĞ) Yönetim Kurulu başkanlığından istifa eden Yakup Ocak ile Kepez Belediye Meclis üyeliğinden ve CHP'den istifa eden Serdar Tanrıkulu, savcılık talimatıyla gözaltına alınmıştı.

Erdoğan: Acaba kaç arkadaşları daha gidecek
Antalya Kepez Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Antalya 3. Olağan Kongresi'nde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yaşanan rüşvet olayını hatırlatarak, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yönetimin CHP'li olduğunu, ancak göreve gelir gelmez iki kişinin rüşvet skandalıyla gittiğini kaydetti. "Acaba gelecek seçime kadar kaç arkadaşları daha gidecek. Acaba gelecek seçime kadar kaç skandal daha patlayacak." diyen Erdoğan, "Ben Antalyalı kardeşlerimden rica ediyorum. Antalya'ya sahip çıkınız, Antalya'nın kaynaklarına sahip çıkınız. Antalya'nın projelerine, Antalya'nın kazanımlarına sahip çıkınız" ifadelerini kullandı.

KAYNAK

Al sana CHP belediyeciliği

KANAL B Müdürü + KILIÇDAROĞLU

TERBİYESİZ DİYALOG VİDEOSU!

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başkent Üniversitesi’nin televizyonu Kanal B’de canlı yayın arasında söylenenler ortalığı karıştıracak.

İşte şok diyaloglar…

Kanal B Genel Müdürü Nahit Duru: Size 1.5 - 2 dakikalık bir haber ayırsalardı. O Doğan Grubu da dahil… Şu anda siz kafa kafaya gelmiştiniz.

Kemal Kılıçdaroğlu: Evet

Duru: Önümüzde daha bir hafta 10 gün zaman var. O süre içerisinde de geçerdiniz. Ama bunlar puşt. Çok ciddi söylüyorum

Kılıçdaroğlu: Tabi… Tabi…

Duru: Ve çok üzülüyorum şimdi, Haberal… Haberal… Bana şu talimatı verdi. Dedi ki, ne yaparsan yap… Ne yaparsan yap…

Kılıçdaroğlu: Evet

Duru: Bunların (AK Parti’nin) oyunu azaltacak Ankara, İstanbul, İzmir, Adana’nın oyunu artıracak ne puştluk biliyorsan hepsini yap dedi. Dedim ki hocam, yani biz tabi bu adamlarımızı çıkaracağız, ama esas Saadet’i (Saadet Partisi’ni) çıkarmak lazım. Niye dedim. Dedim bunlarda CHP’ye oy 1 gidecekse Saadet’e 3 gitme ihtimali var.

Puşt kim miş gördün mü?

Video su da burda http://www.vatan.tc/kanal-b-muduru-kilicdaroglu-sok-video/

Geri