CHP'nin ÖRNEK Belediyeciliği !!

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Son yerel seçimlerde Antalya'yı AKP'den alan CHP'nin çiçeği burnunda "hoca" başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, henüz iki ay geçmeden rüşvet skandalıyla karşı karşıya kaldı.
Yaklaşık 10 gün önce, haklarındaki rüşvet iddiaları nedeniyle, Antalya Büyükşehir Belediyesi Şirketi Antalya Ekmek Dağıtım AŞ'nin (EKDAĞ) Yönetim Kurulu başkanlığından istifa eden Yakup Ocak ile Kepez Belediye Meclis üyeliğinden ve CHP'den istifa eden Serdar Tanrıkulu, savcılık talimatıyla gözaltına alınmıştı.

Erdoğan: Acaba kaç arkadaşları daha gidecek
Antalya Kepez Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Antalya 3. Olağan Kongresi'nde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yaşanan rüşvet olayını hatırlatarak, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yönetimin CHP'li olduğunu, ancak göreve gelir gelmez iki kişinin rüşvet skandalıyla gittiğini kaydetti. "Acaba gelecek seçime kadar kaç arkadaşları daha gidecek. Acaba gelecek seçime kadar kaç skandal daha patlayacak." diyen Erdoğan, "Ben Antalyalı kardeşlerimden rica ediyorum. Antalya'ya sahip çıkınız, Antalya'nın kaynaklarına sahip çıkınız. Antalya'nın projelerine, Antalya'nın kazanımlarına sahip çıkınız" ifadelerini kullandı.

KAYNAK

Ben AntaLyaLıyım ve orda ne oLup bittiğini her AntaLya'Lı gibi biLiyorum,
Şimdi orda CHP oy veren bin pişman,Ne beLediyeciLik kaLdı ne dürüstLük,Ne çevreciLik,Ne turizmciLik,
BunLarı görüyoruz tabiki,BakaLım birdahaki seçime dank edecek mi bazıları için,

"hoca" Tırnak İçine Alınması'nın Sebebini Merak Ettim..Acaba Türban'a Üniversitelerde İzin Verilmediğinden Başkan Seçildiği Halde Reis-i Cumhurunuz Tarafından Kendi Yandaşı 2. Sıradaki Seçildiği İçin Mi... Yoksa Sert Söylemeler Akp Karşıtı olduğu için mi... Diğer'i Bilinen Bişey Zaten...

"hoca" Tırnak İçine Alınması'nın Sebebini Merak Ettim..Acaba Türban'a Üniversitelerde İzin Verilmediğinden Başkan Seçildiği Halde Reis-i Cumhurunuz Tarafından Kendi Yandaşı 2. Sıradaki Seçildiği İçin Mi... Yoksa Sert Söylemeler Akp Karşıtı olduğu için mi... Diğer'i Bilinen Bişey Zaten...

birileri kafalarını alakasız şeylere taka dursunlar

biz neden Hoca dendiğini anlatalım.

Gerçi burası birilerine birşeyleri anlatma ve öğretme yeri mi orası da da ayrı bir konu

CHP li Akaydın ın seçim sloganı "Yaparsa Hoca Yapar" dı.

bu bakımdan zaten Mustafa Akaydın "Hoca" kelimesini kendisine kendisi vermiş olarak kullanmış.

Dolayısı ile Hoca kelimesinin tırnak içine alımasının sebebi bu kelimenin başkaları tarafından değil de kendisi tarafından kullanıldığını göstermek için

sizin anlamanız için daha güzel bir örnek vereceğim

Hani CHP nin YAMYAM soygunu vardıya

işte bu yamyam kelimeside yazılırken tırnak içinde yazılır.Çünkü başkanın kendisi zaten

CHP li "YAMYAM" ları doyuramıyorum demişti.

Gördün mü bak bende tırnak içinde kullandım.

neden çünkü direkt söylersem suç olur.(muş):)

herhalde şimdi anlamışsındır

birileri kafalarını alakasız şeylere taka dursunlar

biz neden Hoca dendiğini anlatalım.

Gerçi burası birilerine birşeyleri anlatma ve öğretme yeri mi orası da da ayrı bir konu

CHP li Akaydın ın seçim sloganı "Yaparsa Hoca Yapar" dı.

bu bakımdan zaten Mustafa Akaydın "Hoca" kelimesini kendisine kendisi vermiş olarak kullanmış.

Dolayısı ile Hoca kelimesinin tırnak içine alımasının sebebi bu kelimenin başkaları tarafından değil de kendisi tarafından kullanıldığını göstermek için

sizin anlamanız için daha güzel bir örnek vereceğim

Hani CHP nin YAMYAM soygunu vardıya

işte bu yamyam kelimeside yazılırken tırnak içinde yazılır.Çünkü başkanın kendisi zaten

CHP li "YAMYAM" ları doyuramıyorum demişti.

Gördün mü bak bende tırnak içinde kullandım.

neden çünkü direkt söylersem suç olur.(muş):)

herhalde şimdi anlamışsındır

Burası Okul Değil Burası Tartışma Yeri Değil mi Mecliste Soru Önergesi Veriliyor Tartışılıyor değil mi bilgisizliktense öğren daha iyi.. :goz: Bildiğim Bişeyi Sizin Yorumunuzu Merak Etmekteydim Aldım Cevabını... nerdeyse 90 yıllık Koskoca Chp Tarihinde Yamyam'lara Bi Yamyam oldu Siz Taktınız... 7 yıllık AKP Tarihindeki Binlerce Olayı Sayarsak sayfalar yetmez... Ayrıca Dünya Üzerinde Bi tane Bile suçu olmayan Parti.. Hani Bi laf vardır.. O kadarcık Kusura Karı kızında Bile olur.. ama Bu chp olursa yapamaz demi.. :goz:

CHP lilerde biliyor ki nekadar çok soyarsak soyalım bize birşey olmaz

buzaman kadar hiç birşey olmadı

iski de türkiye tarihinin en büyük soygununu yaptılar suçu ismi müdürüne atıp kurtuldular.oda zaten fazla yatmadan çıktı

Çankayada yamyamlar belediyeyi hamuduyla götürmüş ceza alan yok

CHP nin hesaplarında bir kaç trilyon nereye harcandığı belli olmayan büyük bir soygun var

lakin hiç bir şey yok

bu yüzden Antalyanın soyulmasınında çok ta önemi yok

aman allahım dünya nereye gidiyor akp liler dürüstlükten çalmamaktan bahseder olmuş türkiye cumhuriyetinin en hırsız en ahlaksız iktidarının mensupları neler diyor:))))aman allahım otobüs şöforüyken oğluna gemi alacak duruma gelen adamın veletlerine bakın hele

aman allahım dünya nereye gidiyor akp liler dürüstlükten çalmamaktan bahseder olmuş türkiye cumhuriyetinin en hırsız en ahlaksız iktidarının mensupları neler diyor:))))aman allahım otobüs şöforüyken oğluna gemi alacak duruma gelen adamın veletlerine bakın hele

kendimizi nekadar zorlarsak zorlayalım CHP kadar soygunda başarılı olamayız

Yahu Çankaya beledidye başkanı kendi ağzıyla itiraf etmedi mi

belediye deki YAMYAM ları doyuramıyorum

nerdeyse 90 yıllık Koskoca Chp Tarihinde Yamyam'lara Bi Yamyam oldu Siz Taktınız... 7 yıllık AKP Tarihindeki Binlerce Olayı Sayarsak sayfalar yetmez... Ayrıca Dünya Üzerinde Bi tane Bile suçu olmayan Parti.. Hani Bi laf vardır.. O kadarcık Kusura Karı kızında Bile olur.. ama Bu chp olursa yapamaz demi..

Ak Parti seçmenini bir de aşağılar bunlar.
Fakat seçmenlerin cahil olması aslında CHPnin işine geliyor.
Biliyor ki ne kadar çalarsa çalsın yine ideoloji
laiklik Atatürk diye toplarlar oyları.

nerdeyse 90 yıllık Koskoca Chp Tarihinde Yamyam'lara Bi Yamyam oldu Siz Taktınız... 7 yıllık AKP Tarihindeki Binlerce Olayı Sayarsak sayfalar yetmez... Ayrıca Dünya Üzerinde Bi tane Bile suçu olmayan Parti.. Hani Bi laf vardır.. O kadarcık Kusura Karı kızında Bile olur.. ama Bu chp olursa yapamaz demi..

Tek partiLi dönemden sonra yarım asırLık dönemden fazLa birr süre bir parti iktidar oLamamışsa,
Ayrıca bu parti Atatürk'ün kurduğu bir partiyse ''sütten Çıkmış Ak Kaşık Olsa'' NafiLe =)
Kii öyLe oLmadığını siyaseti az çok takip eden herkes biLiyor

Durum o kadar vahimdir ki Bazı CHP'LiLer Oy verdikLeri,SavundukLarı partinin ''GeneL Başkanı''nı dahi istemiyor [Buna sende dahil]

Yani durumdan vazife çıkarmak gerekirse 7 yıLdır iktidarda oLan bir parti iktidardan düşebiLir,Bu oLagan ve görüLen bir durumdur,

Ama Tek partiLi dönemden sonra,Yarım asırdan fazLa ''Cumhuriyeti kuran Atatürk'ün Partisi oLmasına'' karşın,Bu CHP neden iktidar oLamıyor,Burası baya düşündürücüVe bayada zor bir soru =)

Atatürkçü olduğunu Atatürkün izinden geldiğini ilkelerine sadık kaldığını ve bu yüzden dürüst olduğunu iddia eden bir partiye bunun için oy verenler evet rüşvet ve dolandırıcılık yapıyolar halka hizmet vermekten çok uzaklar aslında halktan çok uzaklar demekki Atatürkte bunu istemiş öylemi??? yoksa siz Atatürkü sömüren bir partiye sömürüsünden dolayımı oy verdiniz ?

Partinin kendisi mecliste oy verirken neye oy verdiğini bilmiyor,
seçmeni CHP'ye oy verirken neye oy verdiğini bildiğini mi sanıyorsunuz :D

CHP için normal birşey...

Köpeğin adam ısırması haber olmaz,adamın köpeği ısırması haber olur.

Bu minvalde CHP'nin halkın için,milli iradeye saygı gösterdiği zamanlar haber değeri taşır

Burası Okul Değil Burası Tartışma Yeri Değil mi Mecliste Soru Önergesi Veriliyor Tartışılıyor değil mi bilgisizliktense öğren daha iyi.. :goz: Bildiğim Bişeyi Sizin Yorumunuzu Merak Etmekteydim Aldım Cevabını... nerdeyse 90 yıllık Koskoca Chp Tarihinde Yamyam'lara Bi Yamyam oldu Siz Taktınız... 7 yıllık AKP Tarihindeki Binlerce Olayı Sayarsak sayfalar yetmez... Ayrıca Dünya Üzerinde Bi tane Bile suçu olmayan Parti.. Hani Bi laf vardır.. O kadarcık Kusura Karı kızında Bile olur.. ama Bu chp olursa yapamaz demi.. :goz:

Akp olunca vatan hayini CHP olunca YİSİN TOSUNUM :durdurun:durdurun

akp nin chp ye göre az farkla da olsa soyguncu olduğunu kabul edip nasıl akp li olabiliyorsun bence yanlısı biebile on hizmet etmek çalmak kadar suçtur

Cahil Hırsızlar partisi diyen iyi demiş bize laf düşmez oy verenler düşünsün.

Geri