*\ReaLLieS/*
New member
buna sen inanıyormusun
CHP yi kapatıp akp yi ayyukamı çıkaracan gericiler topluluğunu, afrikada bile çarşaf
kalmadı be bunlarda geri getirmeye çalışıyorlar saltanatı şeriatı padişahlık rejimini yani .
Bunu yapanlar CHP'li olamaz diğer partilerin eli vardır kesin çünkü CHP anlayışına ters bunu düşünemicek kadarda sahoşlaşmayın Saçmalamayalım LÜTFEN boşbeleş yazılar yazıp meşgul etmeyin
islam arabistandan cikti
en müslüman gecinen arap sehylerinin kizlari karilari bile arabistanda carsaf türban takmiyo biz onlardanda geriye gidiyoruz yazik
araplar bile modernize oldu biz hala nerdeyiz bakin siyasette
Ne diyosun , haberleri izlemiyormusun ???
CHP Mersin Kadın Kolları bu organizasyonu düzenliyor çarşafları yırtanlarda chp üyesi kadınlar öyleki parti disiplin kuruluna verildiler....
Sence o kadın bir daha CHP ile bir alakası olabilirmi ? Çok pis işler çeviriyorlar
Sence o kadın bir daha CHP ile bir alakası olabilirmi ? Çok pis işler çeviriyorlar. Çok terbiyesizce bir iş düzenlemişler bunu daha kibar bir şekilde anlatabilirlerdi dertlerini
Peki buna karşı cevabınız ne ?
ii de arkadaşım .. sen neyi savunduğuna hala karar verememişsin... ben seni anlayamadım...
Sence o kadın bir daha CHP ile bir alakası olabilirmi ? Çok pis işler çeviriyorlar. Çok terbiyesizce bir iş düzenlemişler bunu daha kibar bir şekilde anlatabilirlerdi dertlerini
ii de arkadaşım .. sen neyi savunduğuna hala karar verememişsin... ben seni anlayamadım...Sence o kadın bir daha CHP ile bir alakası olabilirmi ? Çok pis işler çeviriyorlar. Çok terbiyesizce bir iş düzenlemişler bunu daha kibar bir şekilde anlatabilirlerdi dertlerini
islam arabistandan cikti
en müslüman gecinen arap sehylerinin kizlari karilari bile arabistanda carsaf türban takmiyo biz onlardanda geriye gidiyoruz yazik
araplar bile modernize oldu biz hala nerdeyiz bakin siyasette