CHP'liler Yaralı Polisi Taşıyan Ambülansın Önünü Kesti

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
CHP'liler yaralı polisi taşıyan ambulansın önünü kesti

Polisin Halaskargazi Caddesi üzerinde su sıkarak dağıttığı CHP'li grup Şişli Etfal Hastanesi girişindeki sokakta toplandı. Bu sırada hastaneye gelen ambulansın geçişini engelleyen grup sloganlar attı. Bu durum karşısında polis gruba tekrar müdahale etti. Hastane bahçesine kaçan CHP'lileri polis kovaladı.

ambulans.jpg

Polisin Halaskargazi Caddesi üzerinde su sıkarak dağıttığı CHP'li grup Şişli Etfal Hastanesi girişindeki sokakta toplandı. Bu sırada hastaneye gelen ambulansın geçişini engelleyen grup sloganlar attı. Bu durum karşısında polis gruba tekrar müdahale etti. Hastane bahçesine kaçan CHP'lileri polis kovaladı.

Halaskargazi Caddesi'ndeki CHP Şişli ilçe binası önünde toplanan grup polis tarafından dağıtıldı. Gruptan bazıları Şişli Etfal Hastanesi'ne doğru kaçtı. Bu sırada hastaneye gelmekte olan bir ambulans CHP'lilerin engeline takıldı. ambulansın geçişini engelleyen ve slogan atan gruba polis tekrar müdahale etti. Burada yeniden biber gazı kullanılınca hastene bahçesindeki hasta yakınları polise tepki gösterdi. Bir vatandaşın üzerine de biber gazı atıldığı görüldü. Eylemci grup ise ara sokaklara kaçarak dağıldı. Bir kısımının da hastane bahçesinde oludğu öğrenildi.

zaman

Son zamanlarda okuduğum en saçma konu ambulans resmi de koymuşsun bravo.

Polisde Hastaneye Tedavi Olmaya Gelenlere Su Sıkıyordu....Hastanenin icinde bir suru Gaz Bombası Cıktı
iyi Olmu$ bence....Polis sanki Yılan Öldürüyormu$ gibi davrandı HALKA....

nabıcan sacmalık işte allah akıl fıkır versın

NE DEDİĞİNİN FRKINDA DEĞİLSİN BENCE ADAMLAR YARALI POLİSİ HASTANEYE YETİŞTİRMEYE ÇALIŞAN AMBULNSIN ÖNÜNE KESMEYE ÇALIŞIYORLAR BURADA SİYASİ BİR OLAY YOKKK İNSANİ BİR OLAY VAR AMA SENİN GİBİLERİ SIRF PARTİSİNE DESTEK VERMEK İÇİN YİNE DE BU OLAYI SAVUNUYORLAR YAZIK SENİN GİBİ DÜŞÜNENLERE

Bu da benim son zamanlarda okuduğum en saçma yorumdu kardeşim kusura bakma, ambulans resmi yerine sığır resmi mi koysaydım !!! Hayret bişiysiniz yaa !!!

Leke ben bu haberi başka bi siteden yani Zaman'dan aldım. Resmi de kendim bulmadım. Fotoğrafların olmaması çok doğal çünkü olay olalı daha 1 saat olmuyor.

Fotoğraflar nerde ?
zaman gazetesinin klasik CHP fobisi . Asılsız iddaalar
( Üstünde CHP üniformaları ilemi geziyor millet CHP'li olduğu biliniyor ? )
Ben sana coplanan 100 lerce kişi fotoğrafı koyayım .
1 CHP'li yetkilide kalp krizi geçirip Hastaneye kaldırılmış .
Ne yapalım ?

1 Mayıs'ı bayram gibi kutlatmayan anti demokratik parti akp'ye yazıklar olsun .
Bunun sorumlusu başta Hükümet , sonra Celalettin bey'dir .

Geçmiş olsun tüm yaralılara .

Edit :

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;2840010' Alıntı:
Leke ben bu haberi başka bi siteden yani Zaman'dan aldım. Resmi de kendim bulmadım. Fotoğrafların olmaması çok doğal çünkü olay olalı daha 1 saat olmuyor.

Nasıl fotoğraf olmaması doğal ?
Nette Sabahtan beri Joplanan onlarca kişinin fotoğrafı var .
Ben bu mesajı yazarken bir grubun Taksim Meydanında olduğu vede polisin müdahale ettiği bilgisi vede fotoğrafları var .

SaDeCe CHP'ye suç atmak için böyle başlıklar açmalayım .
Klasik zaman yazıları .
Zaten onları biliyoruz .

Ķάζάή Ąś‡Ķ;2839995' Alıntı:
Polisde Hastaneye Tedavi Olmaya Gelenlere Su Sıkıyordu....
iyi Olmu$ bence....Polis sanki Yılan Öldürüyormu$ gibi davrandı HALKA....

İYİDE BİR YANLIŞI BİR YANLIŞLA DÜZELTEMEZSİNKİ CHP LİLERİN YAPTIĞI YANLIŞ POLİSİN YAPTIĞI DA YANLIŞ ŞİMDİ ONLAR YANLIŞ YAPTI DİYE CHPLİLER ÖNÜNE KESMEK ZORUNDA MI O POLİS DEĞİL VATANDAŞ DA OLABİLİR DE BİR DÜŞÜN SENİN YAKININ OLSAYDI O HASTANEYE GİDEN YİNE AYNI ŞEYLERİ Mİ SÖYLERDİNNN

konuyu koyan arkadaşım derdin belli, zaten haberin yazım şeklindende derdi belli. chp umrumda değil, yada orda eylem yapanlar, ama sanki ambulansın içinde polis olduğunu biliyormuş birileri ve kasıtlı olarak ambulansın önünü kesmiş gibi, ayrıca bunu yapanda chp liler imajıyla buraya koyman düpedüz ahlaksızlık. chpliler dediğin bu ülkede geniş bir kesimdir. şimdi o alanlarda milleti joplayanlarda akp limi oluyor bu mantıkla. bırakın bu provakatif haberleri. az utanın.gerçi bu yazılara yorum yazmak bile sizin gibi art niyetli kişilere prim vermektir. ayrıca ambulansın önünü kesenlerde insanlıktan nasibini almamış kişilerdir.

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;2840010' Alıntı:
Bu da benim son zamanlarda okuduğum en saçma yorumdu kardeşim kusura bakma, ambulans resmi yerine sığır resmi mi koysaydım !!! Hayret bişiysiniz yaa !!!

Leke ben bu haberi başka bi siteden yani Zaman'dan aldım. Resmi de kendim bulmadım. Fotoğrafların olmaması çok doğal çünkü olay olayı daha 1 saat olmuyor.

demek istediğim de bu olayla ilgili resim bulamayınca haberini güçlendirmek adına herhangi bir ambulans koymuşsun. Ayrıca o ambulansın önünü kesenlerin chpli olduğu kanısına nasıl vardınız olay 1 saatlikken.

demek istediğim de bu olayla ilgili resim bulamayınca haberini güçlendirmek adına herhangi bir ambulans koymuşsun. Ayrıca o ambulansın önünü kesenlerin chpli olduğu kanısına nasıl vardınız olay 1 saatlikken.

Ya ben anlatamıyorum heralde. Fotoğrafı ben bulmadım. Fotoğrafın üstüne sağ tıkla, kaynak adresini görürsün.

hani siz kızıyosunuz ya herşeyi fetoya çekiyosunuz die

siz daha komiksiniz ya

chpliler ambulansın önünü kesti..
chpliler camiye bomba koydu
chpliler daga çıktı
sıcak hava geliyo chpliler soyunacak vs =)

chpli die baslıkmı olur bir kaç kendini bilmez ambulansın önünü kesmiş (eger haber dogruysa =) )

belki kesen adam seçimde akpartiye oy verdi seçim sandıgına berabermi gittin =)..

Konu hakkındaki fikirlerinizi kişiselleştirmeden yapsanız ;)

chp'lilerin yaptığını nerden anlamış bu gazete?
aynı gazete sabahtan beri polisin copladığı,bibier gazı ve su sıktığı insanları da haber yapıyor mu?

sergahcan hocam bunlara utanın diyosun ya helal olsun. ar damarı çatlayan insanlar da utanma olur mu?

ayrışma bu işlerle başlar
bunun chp si akp si yok dünyanın hiç bir yerinde hasta taşıyan araçların önü kesilmez aksine geçişi kolaylaştırılır orda chp lilerin yolu kestiğine inanmıyorum olsa olsa toplumu proveke etmeye çalışan gruptur
asıl olan haberin ne olduğu değil haberin nasıl ısıtılarak önümüze konduğudur sağı solu dincisi laiği yok bunun her yerde gerginlikten rant sağlayan sülükler olacaktır bu milletin çocukları olarak sağ duyumuza hakim olmamız düşüncesindeyim

Klasik Chp yapar abi bunlar. Bunlardan herşeyi bekleyebilirsin.

klasik chp başka neler yapmış anlat da öğrenelim.ellerinde copla eylem yapan öğrenci,memur ve işçilere mi saldırmış?
ab ülkelerine türkiye'yi mi şikayet etmiş?

not:yanlışlıkla teşekkür butonuna bastım.kesinlikle bu absürd yorumuna teşekkür etmiyorum.
teşekkür yerine::slap:angry:mad::Sopa bunlar daha uygun olur.

Geri