- Reaction score
- 0
yorumlarınız konuyla ılgılı olsun arkadaslar.
eğer doğru iseki pek inandırıcı gelmiyor
üzmezle aynı koğuşa koysunlar
ortak noktaları çok gibi görünüyor
birlikte iyi vakit geçirirler
boris haklı gibi duruyor şu anda iddia
ama varsa böyle birisi değil o parti bu parti
milletvekilliğinden atılıp
meclise girmesi yasaklansın derim
de nerede bunu yapacak irade
o zaman meclisin yarısı boşalır herhalde
arkadaşım kadın 14 yaşında değil,üzmezinki gibi zeka özürlü değil,ortada tecavüz yok,kadın adamın sevgilisi nasıl aynı kefeye koyarsın üzmezle,haa karısını aldatan milletini de aldatır,o ayrı konu.bence chp bunu bi dahaki seçimde dehlesin ama gene de bilemezsin sonuçta gönül işi bunlar en dürüst adam bile güzel bi karıyı görünce kişiliği değişebiliyor,şu konuda hemfikiriz bu tip adamlar derhal partilerinden atılmalı ve bir daha listeye sokulmamalı,ama bu adamla üzmezin durumu çok ama çok farklı o noktada haksızlık ediyorsun.
G€NÇ B€YİN;3676419' Alıntı:Bu konuşma iki kişi arasında yapılan özel bir konuşma olduğu için nasıl konuştukları kimseyi ilgilendirmez
Özel hayatın gizliliği kutsaldır
ama şunud a söylemeden geçemeyeceğim
Bu vekil AKP li olsaydı burada ki yorumlar tersine dönecekti.yani farklı görüşte olanların yoruları tam ters olarak yansıyacaktı
Hatta medyada şimdilerde edep ahlak dersleri gırla gidiyor olacaktı
Haklısın ama zihniyet belli...Yukarıda Akp li vekiller ile iki adet
yazı yapıştırdım.Hani nerdeler açılan konunun altına imza atanlar. Olay olmuş bitmiş Lakin onların mahrem konuşmaları
basında yer almadı...Niye alsınki ,memlekette bir TSK birde muhalifler
dinleniyor.İşkembede bu kadar geniş olunca yaz yazabildiğin kadar
kim tutar sizi..
G€NÇ B€YİN;3676610' Alıntı:Sanırım sen beni yalnış anladın . yada düşüncelerimi ben tam olarak anlatacak kelimeleri iyi seçemedim.
benim demek istediğim
Bu konuşmayı yapan AKP li vekil olsaydı eğer AKP karşıtı medyada çarşaf çarşaf yayınlanırdı.
amam kabul edeli ki vekil CHP li olunca biraz es geçiliyor
sizin yazdığınız AKP vekiller ile ilgili yazınızı okudum.ancak bu yazıda bir tuhaflık göremedim Çünkü AKP lide olsa CHP li de olsa orada olan olaya normal bir boşanma vakası
Bu dünyada hergün binlerce insanın yaptığı birşey eğer evliysen belki ilerden sen de boşanabilirisn belki bende boşanabilirim
Burada CHP li vekille ilgili olan tartışma ise vekilin uslubunun içeriği.
ancak yine söylüyorum ki CHP vekilin buşekilde konuşmuş olması kimseyi ilgilendirmez.Çünkü özel bir olaydır. ayrıca bunun ifşa edilmeside suçtur
Bende sana katıldığımı söyledim...diğer yazdıklarımda öyle
sadece örnek verdim.Yani iğneyi kendine,çuvaldızı başkasına batır
babında bir örnekti.Hatta konuşmaların Etik olmadığını da yazdım.
Konuda dahil buna.
aslında kim olursa olsun insanların özel hayatının kimseyi ilgilendirmemesi gerekiyor.
ancak benim burada vurgulamak istediğim şey AKP li bir vekil olsaydı şayet ,CHP yalakası ergenekoncu medya ya da nasıl konu olurdu bu olay
günlerce haftalarca dillerinden düşürmezlerdi. ama CHP li olunca " hep bir ağızdan özel hayat "masalı ile örtülmeye çalışılıyor.
benim anlamadığım bu özel hayat sadece CHP ve onun gibiler için mi var
başkalarının özel hayatı yok mu
aslında kim olursa olsun insanların özel hayatının kimseyi ilgilendirmemesi gerekiyor.
ancak benim burada vurgulamak istediğim şey AKP li bir vekil olsaydı şayet ,CHP yalakası ergenekoncu medya ya da nasıl konu olurdu bu olay
günlerce haftalarca dillerinden düşürmezlerdi. ama CHP li olunca " hep bir ağızdan özel hayat "masalı ile örtülmeye çalışılıyor.
Burada bahsedilen kadının kaç yaşında olup olmadığı değil.
Burada bahsedilen konuşmanın içeriğinin ne kadar rezil ve iğrenç olduğu
gerçi siz söz konusu CHP li olunca rezilliğe ve iğrençliğe bile kol kanat gerersiniz