CHP'li Onur Öymen: Bu polisi kabul etmiyorum

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Ulusal Sivil Toplum Kuruluşları Birliği'nin düzenlediği 'Cumhuriyet' panelinde Türk polisi eleştirildi.

onuroymen.jpg

CHP İstanbul Milletvekili Onur Öymen, Emniyet Teşkilatı'nın 162. yılını kutlamasına karşı çıkarak, "Ben bu polisi kabul etmiyorum." ifadesini kullandı. Polisin Osmanlı'daki kuruluş tarihini esas almasına tepki gösteren Öymen, konuyu Meclis'te gündeme getireceğini söyledi. Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Yekta Güngör Özden de 'Osmanlılı' olmadığını vurguladı. İstanbul, Zaman

Geçmişini kabul etmemek ne demek

geçmişi olmayanın geleceği olmaz onur bey bunu iyi bilsin biz inkar etsek te dünya bizi hala osmanlı olarak görüyor

Onur Öymen'in kim olduğu ne kadar başarılı bir devlet adamı olduğu, dışişleri uzmanları arasında parmakla gösterilen bir insan olduğu ortada.

Polis devletin değil ne yazikki hükümetin polisi olmuştur. Haklının değil her zaman güçlünün yanında olmuştur.

Onur Öymen'in bu sözlerini destekliyor; Türkiye'nin kanayan yarası olan bu sorunu dile getirdiği için teşekkür ediyorum...

Eğer onur Öğmen gerçekten bunu dediyse hata etmiştir.O zaman Ordunun kuruluşunun 2000 küsürüncü yılıda kutlanmaz.Polisin içinde bulunduğu durumdan polisin siyasetin tam içinde olmasından şikayetçi olabilir ama bu kadar saçma bir söz söylemiş olmasına inanamam.

Umutxx' Alıntı:
Onur Öymen'in kim olduğu ne kadar başarılı bir devlet adamı olduğu, dışişleri uzmanları arasında parmakla gösterilen bir insan olduğu ortada.

Polis devletin değil ne yazikki hükümetin polisi olmuştur. Haklının değil her zaman güçlünün yanında olmuştur.

Onur Öymen'in bu sözlerini destekliyor; Türkiye'nin kanayan yarası olan bu sorunu dile getirdiği için teşekkür ediyorum...

Haberde ne yazıyor siz nasıl yorum yapıyorsunuz..Ben okudum ama yazdıklarınızla alakalı bir şey bulamadım yukarda..

Onur bey polisin kuruluş tarihi olarak osmanlı devletinin kurulu olduğu bir dönemi esas almasını hazmedemiyor.Bir nevi Osmanlı yı hazmedemiyor..Kalkıp polisin hükümetin polisi olduğunu söylemeyi ben ancak konuyu saptırma olarak görürüm.

söylemek istediklerinin bir kısmı doğru olsa da kelimeleri çok hatalı

Haberin aslı benim de ifade ettiğim gibi polisin siyasallaştırıldığı için Onur Öymen'in "Ben bu polisi kabul etmiyorum!" demesidir. Zaman gazetesi haberi çarpıtmış.

Ayrıca yukarıdaki haberle alakasız olduğunun farkındayım. Ve yorumumu bilerek yazdım!..

Madem haber çarpıtılmış orjinalini verseniz daha güzel olmazmıydı ;)

biz de ona göre yorum yapardık :)

Geri