CHP'li belediyenin lüks binasında mescit yok

Al birtane daha ozde kominist,sozde laik.
Ben kominist degilim,ATATURK Cumhuriyetinin savunucusuyum,
Dinim islam,milletimde yuce TURK milletidir.
Benim senin o savundugun insanlardan alacak hic bir seyim yok.
1000 yillik TURK tarihinde o kadar cok zenginligimiz varki!
Tam tersi birak almayi,onlara satacak o kadar cok seyimiz varki.

Biz neyiz, sap mıyız, sen Atatürk Cumhuriyeti'nin savunucususun, iyi güzel, savun o zaman... Ama adam gibi savun... BENİM GİBİ SAVUN SAVUNACAKSAN! Memleketin yüzde 50'si, 60'ı senin gibi savunuyorsa bu milleti, yazık bu millete... Atatürk bir şey bırakamamış demek ki bizlere...

Bizim de dinimiz İslam, biz de Türk'üz. Ne yapalım yani, Hristiyan'ları asıp keselim mi? Bu nasıl bir düşüncedir ya? Benim dinim İslam'mış... Hristiyan insanlar dinsiz mi oluyorlar? Allah allah ya?

Savunduğum insanlardan alacağın bir şeyin olmadığı belli zaten, sen şeyhülislamdan, padişahlardan al alacağını... Benim savunduğum insanlardan gıdım bir şey alsaydın, gıdım bir şey alsaydı bu millet, bu durumlara düşmezdik...

Ek olarak, Türk tarihi 1000 yıldan da ötedir, Türk tarihi ebedidir...

Yakışır sana papazlık:D

Bartholomeosla uyumlu bir çift olursunuz Aynoros do

Niye küçümsüyorsun ki Hristiyan insanları?

Ben de Müslüman'ım, ama senin gibi başka dine mensup insanları küçümsemiyorum! Onlar da insan, önce bunu anlamalısın...

İnsanları inancından dolayı sorgulayıp, onlarla dalga geçip, Müslüman olduğunu savunamazsın. Senin yaptığını yapanlar Müslüman olamazlar...

ılımlı Islam

İslam dini İslam dinidir. Ne önüne ne de sonuna herhangi bir sıfat konulmaz Hiç kimse ılımlı islamcıyız yada ılımlı islam modeli diyemez!!!!!!!!!! Diyenin din bilgisi vardır diyemeyiz!!!!!!!!!! Tevratı , Zeburu , İncili değiştirdiler değişmeyen tek Kuran-ı Kerimdir. Değişmeyecek olan tek din İslam dinidir! Ilımlı islam diye bir din olamaz!!!!!!!!!!!! Savunanda dinsizdir.

[Senin dinin ne? Sen ılımlı islam dinindenmisin?

Ülkenin en büyük sorunu.
'' Ataşehir Belediye Binası'nda mescit yok ''
Çok şükür her mahallede camimiz var.

CHP'li belediyenin lüks binasında mescit yokmus?niye..yoktur..diye elestimektense' ibadet etmek icin camiye gider namazimi kilarim.
avrupanin hicbir lüks binasinda onlarin kendi dinleri icin ibadet etme yeri yoktur..

Arkadaslar Bu Konuyu Açan Arkadas... Açtıgı Konuyu Ve Atasehiri Bilmediği İçin Benim Gözümde CHP nin Oy Almasından Korkan .. Karsıt Bir Partili Konumunda Şuan ...

1.Atasehirliyim Ve Belediye Binasını Günde 10 Kere Görüyorum

2.Mescit Yapmamaları Çok Doğal Neden Diyeceksiniz...!!

ÇÜNKÜ BELEDİYE BİNASININ 20 METRE YANINDA CAMİ VAR....!!!!

KOPYALA YAPIŞTIR HABER YAPARSANIZ BÖYLE KOMİK DURUMA DÜŞERSİNİZ

bunlara imkan verilirse memleketteki bütün camileri kapatırlar

ibadet yapmak için bahane aramayın
burda ki amaç parklı

Bu ülkede bu kadar çok namaz kılan ve namazı olmazsa olmazlardan gören, ki bence de doğrusu da bu olmalı, insan varken CHP'nin bu yaptıkları sandıkta kendisine yansıyacaktır. Hayır ben böyle şeyler için oy esirgemem kimseden ama esirgeyecek çok insan çıkar onu biliyorum.

Habere bak yaa :D
Köşedeki camiye gitmeye üşeniyor ama dil pabuç gibi maşallah. (eğer gerçekse böyle derdim)
Büyük ihtimal yalan haber olduğu için yoruma gerek yok diyorum.

Zaten eski haber niye yorumlarla ısıtıp ısıtıp sürüyonuz ki? Karalama stoklarınız mı tükendi ?

Şaka mıdır bu?

Tacizci başı vakit, dini sömürmeye tam gaz devam ediyor....

Size bir çok binada hemde "oha burasıda mı?" diyeceğiniz bir liste yapayım vaktim(!) olduğunda hiçbirinde mescit yok.

Dinle siyaset yapmayınız.Cami diye birşey var değil mi?

Way be insanin dinini yasamasi komiklik oldu.Yaziklar olsun dinine milletine saygisi olmayanin allah bildigi gibi etsin ! yazik gunah TURK ler gavurlasamazlar kusura bakmayin sizler gibi dusunen insanlar yok olacak !!

Millete Saygının, dine saygının ne olduğunu bilmeyenlerin konuşmasını sakıncalı görüyorum. Ayrıca sizler gibi düşünen insanlardan kastın gavurlar ise maalesef onlar yok olmayacak, kıyamete kadar çoğalacaklar, biraz dini bilgisi olan bunu bilir. Türkiye de de dindarlar çoğalıyor.

Geri