CHP'li belediye 29 Ekim'de gençlerin 19 Mayıs bayramını kutladı

Tayyibizm

Banned
Reaction score
0
CHP'li belediye 29 Ekim'de gençlerin 19 Mayıs bayramını kutladı

Adana'da Cumhuriyet Halk Partili Çukurova Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırladığı afişlerde 19 Mayıs'ı kutluyor.

Çukurova Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle şehrin çeşitli yerlerinde bilbord ve afiş astırdı. Belediye, Atatürk resmi ve elinde Türk bayrağı flamaları bulunan öğrencilerin yer aldığı fotoğrafa "Unutmayacağız... Yolundan ayrılmayacağız" yazdırdı.

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan'ın isminin bulunduğu bir başka afişte "Gençler, 19 Mayıs hepinize kutlu olsun." yazısının bulunduğu bilbordlar vatandaşları şaşırttı.

Ekim ayında, 19 Mayıs'ı kutlayan Yeni Baraj Mahallesi'ne asılan afişlere vatandaşlar anlam bir anlam veremedi. Atatürk'e atfen "Unutmayacağız, Yolundan ayrılmayacağız" cümlesi yazılan bilbordlarda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın unutulması ise dikkat çekti.

Kaynak

Klasik CHP aymazlığından başka bir ley değil.

CHP varken mizahcılar neden konu sıkıntısı çker anlamıyorum :)

puahhahahhhaaaaaaa

bune yaaaaa. Telefon kapatmayı beceremeyen teknoloji özürlüler bunlarda

neyi kutladığıını bilmeyen şaşkınlar bunlarda

birde iktidar olacaklarmış

puaahahahahhahh

İLeri GörüşLü İnsanLar Tabi... Bize Ocak OnLara Şubat Bize Ekim OnLara Mayıs.
HerifLer Aşmış KendiLerini Hocam.

genç genç diyolar lafla arkalarına alıolar bu konuyu oylar bitince genç menç kalmıyo nedense...

CHP lilerde akıl olsa 20 senedir tek seçim kazanamamış Baykalı tekrar başkan seçmezlerdi...

Cumhuriyete Komlo...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda 19 Mayıs afişlerini asan Çukurova Belediyesi'nin CHP'li başkanı Arıkan, öyle bir açıklama yaptı ki hayret edeceksiniz.

Adana'da CHP'li Çukurova Belediyesi, herkesi şaşırtan bir hataya imza attı. Belediyenin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için bilboardlara astığı afişlerde Başkan Yıldıray Arıkan'ın isminin bulunduğu "Gençler, 19 Mayıs hepinize kutlu olsun." yazısı vardı.

Konuyla ilgili CHP'li başkan Arıkan'dan açıklama geldi. Arıkan kendisine komplo kurulduğunu ve hedefin cumhuriyet olduğunu iddia etti.

Bunlar nasıl insan yaaa. hatasını kabul edip özür dileyeceğine utanmadan birde cumhuriyet hedefmiş.

Sana şimdi bir şey derdim ama senin için banlanamam

aslında o kadar çok şey anlatıyorki bu anlayan anladı

Deniz Baykal'dan Şaşırtan Telgraf

Amasya Valiliği'ne, Baykal Adına Gönderilen Telgraf, Herkesin Şaşkınlık Yaşamasına Neden Oldu. Baykal Adına Gönderilen ve Amasya'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunu Kutlayan Telgrafta Tuhaf Olan Neydi?

Amasya Valiliği'ne, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal adına gönderilmiş olan telgraf, herkesin şaşkınlık yaşamasına neden oldu. 21 Eylül tarihinde Amasya Valiliği'ne, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal adına gönderilen ve 28 Eylül'de Amasya'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 88. yılını kutlayan telgraf, valilikte şaşkınlık yaşanmasına neden oldu. Bu zamana kadar düşman işgali altına hiç girmeyen Amasya'nın düşman işgalinden kurtuluşunu tebrik eden ve içerisinde, 'Amasya Valisi Valilik makamına

Amasya. Amasya'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 88. yılı yıldönümü nedeniyle Amasyalı vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyor, coşkunuzu yürekten paylaşıyorum. Şahsınızda tüm Amasyalıları kutluyor, sevgiler ve saygılar sunuyorum. Deniz Baykal CHP Genel Başkanı'

GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ BU TİP KOMEDİLER CHP İÇİN SIRADAN ŞEYLER.

Deniz Baykal'dan Şaşırtan Telgraf

Amasya Valiliği'ne, Baykal Adına Gönderilen Telgraf, Herkesin Şaşkınlık Yaşamasına Neden Oldu. Baykal Adına Gönderilen ve Amasya'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunu Kutlayan Telgrafta Tuhaf Olan Neydi?

Amasya Valiliği'ne, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal adına gönderilmiş olan telgraf, herkesin şaşkınlık yaşamasına neden oldu. 21 Eylül tarihinde Amasya Valiliği'ne, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal adına gönderilen ve 28 Eylül'de Amasya'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 88. yılını kutlayan telgraf, valilikte şaşkınlık yaşanmasına neden oldu. Bu zamana kadar düşman işgali altına hiç girmeyen Amasya'nın düşman işgalinden kurtuluşunu tebrik eden ve içerisinde, 'Amasya Valisi Valilik makamına

Amasya. Amasya'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 88. yılı yıldönümü nedeniyle Amasyalı vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyor, coşkunuzu yürekten paylaşıyorum. Şahsınızda tüm Amasyalıları kutluyor, sevgiler ve saygılar sunuyorum. Deniz Baykal CHP Genel Başkanı'

GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ BU TİP KOMEDİLER CHP İÇİN SIRADAN ŞEYLER.

Hadi ya bunu da mı yapmış bu "şaşkın öredek"ler

Vatan yönetimi kutsaldır CHP ye bırakılamaz

yaw yarıldım ya konuyu okurken

lafta cumhuriyet adamları bayramımızın tarihini bilmiyor :durdurun

biz bayram kutluyoruz tarih şaşsada. sizin gibi ülkeyi kendi cıkarlarımız için satmıyoruz. tayibizim ibnesi laflarım sana

Geri