CHP'den 4+4+4 protestosu

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), '4+4+4' düzenlemesini protesto etmek için 27 Mart Salı günü TBMM'de yapılması gereken parti Grup toplantısını Ankara Tandoğan Meydanı'nda yapacak.

habertürk

bdp de toplantıları diyarbakırda yapıyordu bir ara, onlardan öğrenmişler belli

Dünya ortalaması kesintisiz 15 olan eğitim sistemi seviyesine getirmek yerine.4+4+4 sistemine içinde bir tane eğitimci ve pedagog olmayan insanların karar vermesi nasıl birşeydir.bu günleride görmez olaydık.

Amma salladın ha Kılıçdaroğlu bile bukadar sallamıyordu sen kimden öğrendin

Bırak kesintisiz 15 yılı sen bana kesintisiz 8 yılı uygulayan aklı başında 3 tane ülke söyle sana bravo deyiceğim

Dünya da kesintisiz eğitim ortalamasının 15 yıl olduğunu söyleyerek dünyanın en büyük kuyruklu yalanına imza atan arkadaş

bak bekliyorum bu ülkeler hangileri

şuradan açık taahütte bulunuyorum

sen bu ülkelerin hangileri olduğunu söyle ben bu foruma bi daha gelmem kaydımı sildiririm

hadi bekliyorum eğer söylemezsen hergün buradan sana hatırlatacağım haberin olsun

Eğitim sistemi MİLLİ olmadıktan sonra haaaa 3+2+4+3 olsun haaa 8+4 olsun farketmez, şuursuz milliyetsiz hödük yetiştiren bir eğitim sisteminde muhafazakar yobazlarla bölücü itlerden başka bir şey çıkmaz.....

Önce eğitimin niteliğine baksınlar ideolojisine baksınlar ondan sonra gereğini düşünsünler. Bu gün onbinlerce gencimiz tarikat/cemaat yurtlarında okullarında dersanelerinde mallaşııyor dünyanın gerçeklerini anlayamaz hale geliyor ...

Dünya eğitim ortalamasının 15 yıl olduğunu söyleyerek kırılması güç bir palavraya imza atan CHP li neredesin yahu bir tane ülke ismi söyle kesintisiz 15 yıl eğitime sahip olan

ben çok palavracı gördüm de böylesini ilk defa görüyorum

Geri