CHP'de Gandi Kemal dönemi

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

CHP'nin 33. Olağan Genel Kurultayı'nda İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, 1249 delegenin 1189'unun oyunu alarak yeni CHP Genel Başkanı seçildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu teşekkür konuşmasında partililere şöyle seslendi: "Hepinize teşekkür ediyorum. Çok ağır bir görevi üstlendiğimin bilincindeyim. Mustafa Kemal'in, İsmet İnönü'nün, Bülen Ecevit'in, Deniz Baykal'ın koltuğuna oturuyorum. Bu koltuğa oturanlar halkı için çalıştı. Görevimiz asıl şimdi başlıyor. Mücadeleyi ülkenin her tarafına taşıyacağız. Beraber yola çıkmak zorundayız. İktidar koşusunun asıl aslanları, kaplanları sizlersiniz. Eğer bu mücadeleyi sağlıklı götürürsek çözmeyeceğimiz hiçbir anahtar yoktur. Bana yükslediğiniz görevin bilincinde olarak teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum."

kaynak

içi dışı bir olsun,karanlık olmasında...

böle biri olmadığına inanıyorum...

baykalın gidiş şekli kötü olmasına rağmen,bu yeni dönem chp için ve ülkemiz için çok daha ii olacağı kanaatindeyim...

Helal olsun görevinde başarılar kemal.

Sonunda Erdoğan'a Bir Rakip Çıktı.
ÜLkemiz İçin En HayırLısı OLdu BaşarıLar Gandi. :)

partileri rakip olarak görmek yerine

ülkesi için en iyiyi yapmaya çalışan kurumlar olarak görmek daha mantıklı

en azından benim için

umarım hayırlısı olur. bence hayal kırıklığı olucak

Adam gibi adam ariyorsaniz Onur Öymen dir. Konusmalari cok kritikler ile dolu olsada kendisini dinletiyor, öbürleri agzini actiklarinda direk baska kanala geciyorum cünkü ne mantik nede objektiv dengeleri mevcut.
Onu rakib olarak cikarsalar o Tayyibe rakib olabilirdi ve Tayyibi üzeceklerine ondan daha fazla faydalanmamiz ile sonuclanirdi. Demek istedigim adam tuzaklardan, entrikalardan ve komplolar ile ugrasirken baya performansi düsüyor, tek bu durumda bile adam yikilasca calisiyor. Milletimiz her seyi görüyor ama yinede adama yazzik etmeyin.

Geri