CHP'DE ERBAKAN SÖYLEMİ : Allah'ın İzniyle Bu Seçimi Alacağız!

Siyah Türk

Banned
Reaction score
0
CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Murat Karayalçın, dünkü basın açıklamasında sarfettiği sözlerle yine şaşırttı.

Çarşaf açılımı ile herkesi şaşırtan CHP'de değişim sürüyor. AKP'yi 'dini siyasete alet etmekle' suçlayan CHP'nin, son dönemde çarşaflı ve türbanlı kadınları partiye rozet takarak üye yapması ve imamları belediye başkanlığı için aday göstermesi, parti içinde de bazı isimlerin muhalefeti ile karşılaşıyor. Bütün bu tartışmalar sürerken, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Murat Karayalçın, dünkü basın açıklamasında sarfettiği sözlerle yine şaşırttı.

ALLAH'IN İZNİYLE BU SEÇİMİ ALACAĞIZ
Törenle dün resmen CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Murat Karayalçın’ın ilk sözü “Allah’ın izniyle bu seçimi alacağız” oldu. CHP Genel Merkezi, dün en kalabalık günlerinden birini yaşadı.

AMAÇ KUTSALSA GERİSİ AYRINTIDIR
Murat Karayalçın CHP’nin çarşaf açılımından sonra yaptığı ilginç açıklamada şöyle dedi: “AKP’yi yerel yönetimden devirmek amaç ise, bu amaç kutsal ise gerisi ayrıntıdır diye düşündüm. Yardımınızı, desteğinizi, hayır duanızı talep ediyorum ve Allah yolumuzu açık etsin diyorum. Allah’ın izniyle bu seçimi alacağız. Gökçek tıpış tıpış gidecek.”

İNÖNÜ'NÜN SÖYLEMİNDEN ERBAKAN SÖYLMİNE
Karayalçın'ın bu sözleri, 'Milli Görüş Hareketi'nin lideri Necmettin Erbakan'ın seçim mitinglerindeki sözleri hatırlattı. Oysa CHP'nin efsane lideri Milli Şef İsmet İnönü'nün bu konudaki tutumu ile ilgili olarak ilginç bir anektod aktarılır.

1946 seçimleri öncesindeki kampanya sırasında İsmet İnönü'nün yolu Konya'ya düşer... Muhafazakâr kentin CHP'li yöneticileri konuklarına bir uyarıda bulunurlar. “Muhterem Reisicumhurumuz. Eğer sizin için de mümkünatı varsa, ahalinin önünde nutkunuzu irad ederken, cümlelerinizin arasına 'Allah' ismini de katıverir misiniz?”

İsmet Paşa kürsüye çıkar, konuşmasını yapar ve iner... Yöneticiler, “Paşam” derler, “Hani Allah ismini de anacaktınız?” İsmet İnönü, “Andım ya” der, “Konuşmamı bitirirken 'Allah'a ısmarladık' demedim mi?”

Karayalçın'ın bu sözleri, seçim mitinglerinde sadece 'Allah'a ısmarladık' diyen İnönü çizgisinden, 'Tamam inşallah' sloganı ile kürsüden dinsel nutuklar çeken Erbakan çizgisine doğru yol almasının en tipik örneği oldu

http://www.turktime.com/default.asp?page=haber&id=40222

Koltuk uğruna düştükleri ilkesizliğe bakın hele

Bu allanıizni acaba neden seçimlere iki ay kala aklına geldi

haşa allahın daha önce izni yokmuydu

:durdurunvay be yılların chp sı oy için düstügünüz duruma bakın yuhh ya.akp nın bi rakıbı vardı artık oda olmucak:durdurun

Yılların ateist solcuları koltukarını korumak için AKP lileşmeye başladılar

iyide gerçeği duruken çakma AKP ye kim inanır

Cevap

Kadir inanır :)

€lyesa;3802398' Alıntı:
Yılların ateist solcuları koltukarını korumak için AKP lileşmeye başladılar

iyide gerçeği duruken çakma AKP ye kim inanır

Cevap

Kadir inanır :)

helal elyasa...:D len ne komik adamsın yarıldım gülmekten...
avartarında 10 numara... konu için herseyi anlatıyo zaten::D

Vaaşşh, orada dur bakalım. Allahın adını anmaya sadece akepelilerin mi hakkı var sanıyorsun? Akepe olmadan da bu ülkenin % 99' u müslümandı. CHP akepe gibi hain bir parti olmaz, akepeliler üzülmesin. :))))

Vaaşşh, orada dur bakalım. Allahın adını anmaya sadece akepelilerin mi hakkı var sanıyorsun? Akepe olmadan da bu ülkenin % 99' u müslümandı. CHP akepe gibi hain bir parti olmaz, akepeliler üzülmesin. :))))

tabiki Allah ve din kimsenin tekelinde değil olamazda

ancak buzamana kadar ağızlarını her açtıklarında Allaha ve Peygambere ve onun dini islama hakaret etmekte yarışan CHP zihniyeti neden birden bire nakşibendi tarikatını bile kıskandıracak şeklide diini hassasiyete bürünü verdi

sen chp nin meclise yine bir seçim zamanında pkk lıları oy uğruna meclise sokup başa bela ettiğini bilmiyorsun galiba

şimdide ağızlarına almaktan imtina ettikleri ve dini eğerlerle alay ettiklerini unutmuş ve hatta şef zamanında bu milletin manevi değerlerini ayaklar altına nasıl aldıklarını da bilmiyorsun haaa

şimdi bu hak önceleri vardı da yenice mi ister oldular

en büyük ihanet chp dir ve de hain dir

Daha düne kadar millete göbeğini kaşıyan çoban muamelesi yapan kim c h p .

Yani vatan = Maneviyat = millet düşmanı cehape

Ne oldu gücünüze mi gitti yanlışınızı söylemem. Bu tepki niye? Akepe dincilerilerin partisidir, din bezirganlarının partisi, din tüccarlarının partisi, ama asla dindarların partisi değil. Ne kadar maneviyata sahip olduğunuzu ABD' nin Irak' ı işgalinde gördük. Bakınız sayın başkanınız boşbakan Tayyip Bey ne diyor;

“Irak’da savaşan kahraman Amerikan askerlerinin sağ-salim ülkelerine dönmesi için dua ediyoruz”

İşte maneviyata bakarmısınız? Cok manidar bu sözler, çoook. Hırıstiyanların müslamanları öldürürken zaiyat vermemesi için dua eden bir müslüman!!!!? Gözlerim yaşardı doğrusu. Bu yalanlara kendiniz inanıyor musunuz?

Gelelim terör meselesine. Akepe iktidarı terörü çözebilmek adına ne yaptı ki? Hemen söyleyeyim, Türkiye cumhuriyetinin resmi dili Türkçe' dir, kanun değişikliğini yaptı. Kürtlere göz kırptı bir nevi. Madem her türlü kanunu geçirecek kadar millet vekili var o halde, niçin terörü bitirmek için yasa tasarılarını meclisten geçiremedi? ABD uşaklığı uğruna memleketi fersah fersah satan akepe zihniyetinin sonu gelmiştir. Korku bu yüzden. Çıkarlar heba olacak. Sıkıntı bu yüzden.

Ayrıca dini değerlerle alay eden yok, ben sizin zihniyetinizle alay ediyorum, etmeye de devam edeceğim.

Bu DTP işbirlikcisi Murat Karayalçın

geçen seçim döneminde PKK nın partisi ile işbirliği için bölücümü söylemlerle çıkmıştı karşımıza

şimdi ise CHP nin yeni modasına uyup Erbakan Hoca vari söylemle çıkıyor karşımıza

herhalde önümüzdeki seçimlerde MHP den aday olursa kurt işaretiyle ya sev ya da terket diyecek

her modaya uygun zihniyet var bunlarda

Ben de diyorum ki Allahın izni ile siz bu seçimleride alamayacaksınız

hiç bir seçimi alamadığınız gibi

CHP'nin tabanı da milli görüş safına geçecek:)

Allah' ın izni ile CHP ve MHP bu seçimi alır, akepe' de 3. veya dördüncü olur. Yaw öte yandan hala bazı akepeli arkadaşlar milli görüş felan diyor, komiğime gitti. Akepenin milli bir tarafımı var ki görüşü milli olsun? Peşkeş çekmediği kamu malı, gavura satmadığı vatan toprağı kaldı mı ki hala milli görüşten felan bahsediyorsunuz? Çok komiksiniz yahu... :)))
Milli kelimesi millete ait değerleri savunanlar için kullanılan bir sıfattır, hatırlatayım arkadaşlar. Hayır olur olmaz yere, hele hele akepe için felan kullanmayın gülerler adama.

Allah' ın izni ile CHP ve MHP bu seçimi alır, akepe' de 3. veya dördüncü olur. Yaw öte yandan hala bazı akepeli arkadaşlar milli görüş felan diyor, komiğime gitti. Akepenin milli bir tarafımı var ki görüşü milli olsun? Peşkeş çekmediği kamu malı, gavura satmadığı vatan toprağı kaldı mı ki hala milli görüşten felan bahsediyorsunuz? Çok komiksiniz yahu... :)))
Milli kelimesi millete ait değerleri savunanlar için kullanılan bir sıfattır, hatırlatayım arkadaşlar. Hayır olur olmaz yere, hele hele akepe için felan kullanmayın gülerler adama.

buna ömrün yetmeyebilir...:D hem chp de bu yanardöner zihniyet varken bi b.k olmaz...bi dahaki seçimede seçmenleri hacca götürülerse sasırmam.. hem bu pkk dostu karayalçın vakti zamanında bunlarla aynı masada yemekler yiyip avrupanın güzel sehirlerinde sempozyumlar düzenlememismiydi... simdi allah vatan millet demek aklına yeni mi geldi..
niye seçimden önce allah demek aklına geldi.. aç gözünü aç...

KaranLık ben sizin gibi dinci olmadığım için her aman Allah demesini biliyorum. Yani sadece sizin gibi siyaseten Allah kelimesini kullanmıyorum. Benim yüreğimden akepenin 3. veya 4. parti olarak seçimden çıkması geçiyor. Var mı ötesi, var tabii, 5. veya 6. Paşa gönlüm öyle istiyor. Herkesin kendi düşüncesi. Ben nasıl senin düşüncene saygı duyuyorsam sen de bana öyle saygı duymak zorundasın.

Şimdi kaçma da anlat bakalım şu akepenin milli tarafını, biz de öğrenelim.

Geri