CHP'de "Değişim" rüzgarı esiyor

Ben bu çarşaflı vatandaşımızın televizyona CHP rozeti takmasıyla ilgili sorulan sorulara verdiği yanıtları dinledim. Doğrusu bana pek samimi gelmedi. Sanki kendisine ezberletilen bir şeyleri tekrarlıyor, yada yazılı kağıttan bir şeyleri okuyor gibi bir havası vardı. Ama bence türbanlı, çarşaflı veya başörtülü insalar CHP' ye oy veremez diye bir kural yok. Bence insanların dini görüşlerinin siyasi partilerle bir alakası olamaz. Her kim ki dini yönünü siyasetle ilişkilendirmeye kalkıyorsa, o insanın dindarlığından şüphe ederim.

İstediğiniz kadar savunun,yalan kuramı üzerine mantık kurmak
kendini kandırmaktır.

Eskiler çok iyi hatırlarda,yenilerde kulak aşinalığı vardır.Yılbaşlarında TRT-1 ekranlarında bir abla çıkardı.
Maşallah Baykal bu ablaya taş çıkartır oldu.
Nesrin Topkapı bile bu kadar güzel kıvıramazdı,geç ronaldinyo yu!!!!!

Milleti kömürle kandıranlara bazen kızar ve söverdim benim paramı (haketmediklerine) dağıttığı için.
Yarın Baykal millete klima dağıtırsa şaşmayın.
Ne demişler:
Üzüm üzüme baka baka kararır!!!

Başörtüsünü siyasi simge olarak gormeyen insanların varlıgı sizi neden bu kadar korkutuyor???

CHP de değişim Ancak ve Ancak Baykal baaşta olmak üzere yönetim kadrosunun İstifasıyla başlar Gerisi Yalaaaaan Yalan

Baykalın bu kıvraklığı mesleğini kıvrak danslar yaparak sürdürenler için büyük tehlike

meslekleri elden gideilir :)

çarşaf işi tamam chp için sırada türbanlılara ılımlı sözler söylemesi var ardından dokunulmazlıkları kaldırcam masalı okursa bi de kömür işine girerse accık da boynunu büküp hakkım yendi falan martavalı okursa oldu bu iş Tayyip le yarışırlar:D

Seçimlerde bu kezde tokat yeme korkusu baykal ve atyfasının beynini sulandırmış sanırım

Bunların akıl sağılığından şühphe ederim

bu millet yıllarıdr bunlara ülkeyi teslim etmemekte meğer ne kadarda haklıymış

Geri