CHP'de büyük çatlak!

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
16112009140301.jpg

Onur Öymen'in sözlerine Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin sert tepki gösterdi. Öymen istifa etmeyeceğini açıkladı....

CHP Genel Başkan yardımcısı Onur Öymen'in tartışma yaratan sözlerine Kemal Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin 'Gereğini yapmalı' diye tepki gösterdi. Öymen istifa etmeyeceğini açıkladı. Tunceli'de konuşan CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu, Dersim isyanları ile gili açıklaması nedeniyle CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen'i, "bir an önce gereğini yapmaya" davet etti. CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin de Kılıçdaroğlu gibi Öymen'i 'Gereğini yapmaya' davet etti.

Gazeteci Fatih Çekirge'ye konuşan Onur Öymen ise, istifa etmeyi düşünmediğini ve Kılıçdaroğlu'nun kendisini istifaya davet etmesini anlayamadığını belirtti. Öymen sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben bu konuşmamı bitirdiğimde dikkat ettim, en hararetli alkışlardan bir tanesi de Kılıçdaroğlu'ndan geliyordu. Konuşmayı alkışladıktan sonra beni istifaya çağıran bir konuşma yaptı, anlayamadım"

Onur Öymen'in tepki çeken sözleri
Öymen, 10 Kasım'da Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada şunları söylemişti: "Maalesef bu ülkenin analar...

Devami...

Geri