CHP, Sezer'in vetolarından sonra 'Yargılı' muhalefeti de sevdi

Adamı amma kıstırmışsınız yapmayın böyle üzülüyolar =) Allah'ın gücüne gider takkiyeci üzmek =)
Bak ben adaplı şekilde sordum kılavuz2347828748927
Hangi yasaları geçirmeye çalıştıda AKP , CHP buna karşı koyup Anayasa Mahkeme'sine gitmiş ?
1 örnek veriyim Sosyal Güvenlik Yasa'sı.
Bu yasa'dan haberin varmı ?

çokmu seviyormuşş:D:D

-bırakın sevenlerin arasına girmeyin
-sevenlerin arasına girmek tehlikeli ve yasaktır:D

bu chp çok ayran gönüllü bi bakarsınız mhp yi seviyo bi bakıyorsunuz akp yi okşuyor

bi bakarsın benim ayran gönüllü vatandaşımı okşuyo ama bizim vatandaşta işi öğrendi gösteriyo ama vermiyo

Tabi ki cevabın olamaz, Mevlana'ya git sor belki o cevap verir.

TEKRAR DİYORUM.... TERBİYE ADABINI ÖĞRENMEYENLERE CEVABIM OLMAZ....

MUHATAP ALMIYORUM SENİ Kİ CEVAP VEREYİM...

-arkadaş başkalarına adaptan bahsediyorsun ama kendine hiç bakmıyorsun

-şimdi forumda yazı yazma adabından kısa bir kesit anlatayım

-öncelikle BÜYÜK HARFLERLE YAZMAK bağırmak yada nara atmak anlamına geliyor

-iğneyi önce kendine batır sonra çuvaldızı başkasına batır

-yazdığın çoğu mesaj da hep bağırmışsın .inanıyorumki sana bu yönde ikazlar gelmiştir -senin kalıbını hiç değiştirmediğini uyum sağlayamadını aynı kalıpta sıkışıp kaldığını düşünüyorum....

yok bir tane bile uyarıcı mesaj almadım bugüne kadar.. Bunuda seve seve söylüyeyim...

BÜYÜK HARRFLERLE YAZA YAZA, BAĞIRA BAĞIRA BENDEN ÇOK SENİN SESİN KISILIYOR :) ... YAZDIĞIN MESAJLARINA BİR BAK İSTERSEN....

iğneyi önce kendine batır sonra çuvaldızı başkasına batır. iŞTE TAMDA CÜMLE BU BİLAKİS SEN HEP ÇUVALDIZ BATIRDIĞINDAN İĞNEYİ KENDİNE İHÇ BATIRMIYORSUN...

KALIBIM DEĞİŞMEZ.. GELİŞİR... AMA DİNİME DAHA ÇOK BAĞLI KALARAK KÜLTÜRÜMÜ GELİŞTİRİYORUM...ÇAĞDAŞLAŞARAK DEĞİL :) SİZE GÖRE YOBAZLAŞARAK....

CHP de biliyorki yargı onun arka bahcesi oldu.

Boşuna zamanın adalet bakanı Mehmet moğoltay "herhalde 5000 kadroyu CHP lilire verecektim MHP lilere mi verseydim" demedi

Geri