==CHP nin hayırla işi olmaz==

bu ülkede, deniz baykal ve sizin gibi adamları olduktan sonra % 47 ler hiç bir zaman aşağı düşmez...
Arkadaşlar "Akp şöyle kötü,Akp şöyle yiyor" diyorsunuz.. o zaman bana bugün seçim olsa akp'den başka hangi partiye oy vereyim,bari onu söyleyinde bilelim..Bir partiyi eleştirirken,alternatifi de açıklayın lütfen...Boş sallamayalım...

€rd@ls10;3505461' Alıntı:
akp nin hayırlarını da arkadaş vermiş güzel ama ....millet 60 yıldır tek başına sola evet demiyor HAYIR diyor . Ben sandığa bakarım kardeşim...oy vermediğim halde % 47 .Chpliler bağırsın çağırsın dursunlar onlar bağırma,karıştırma ,ortalığı birbirine katma ,darbecilik ...vs.. bu işleri iyi beceriyolar Onlar beceremeseler AKP iktidar olamayacak ...ama iki dönemdir iktidarlar.Şu anki sol zihniyet daha AKP yi çok iktidar yapar......zaten bu ülkeye solun bi çivisi nasip olmuş mu çakmak için :D

tşkr ederim arkadaşım çok güzel açıklamışsın...karşıya çamur atayım derken kendi paçalarını kurtaramıyolar...bu mantıkla gittikleri sürecede iktidar hayallerini askıya alsalar iyi olur yolunda gidenlere köstek olmasınlar barii..

gerçeklik payıyla ele alsak bile şuan solun mecalsizliğine kendileri bile şaşırmakta...türkiyde her seçim sonrasında bir muhalefetin yükselişi sözkonusu ama ,o yükseliş ne yazıkki 2 dönem geçti hala chp nin yükseldiği yok. şu gerçekki muhalefet puanı muhaliflikten alır,iktidar seçimi kazandıpı andan itibaren düşüştedir normalde. ama nerde o görüntü chp de yok....cep teline sahip olmayan bir genel başkan yardımcısıyla bu işler yürümüyor işte.. gerçek olan sol bu..

€rd@ls10;3505461' Alıntı:
akp nin hayırlarını da arkadaş vermiş güzel ama ....millet 60 yıldır tek başına sola evet demiyor HAYIR diyor . Ben sandığa bakarım kardeşim...oy vermediğim halde % 47 .Chpliler bağırsın çağırsın dursunlar onlar bağırma,karıştırma ,ortalığı birbirine katma ,darbecilik ...vs.. bu işleri iyi beceriyolar Onlar beceremeseler AKP iktidar olamayacak ...ama iki dönemdir iktidarlar.Şu anki sol zihniyet daha AKP yi çok iktidar yapar......zaten bu ülkeye solun bi çivisi nasip olmuş mu çakmak için :D

bütün anlattıkların bağnazlık kapısına çıkıyor.

paslanmış çivileri söküp atmayı öğretemedik. illa keseri alıp biz çıkaracağız. :biggrin

Geri