CHP nin Hacc düşmanlığı yeni değil İnönü ile başladı

O beğenmedigin İnönü ve Atatürk sayesinde bu konuları rahatca tartışabiliyorsun.
Bence demagojinin bile bir sınırı olmalı.ve ulusal kurtuluş savaşı kahramanlarımıza iftira atan bu tarz topicler kapatılmalı...

Arkadaşım birincisi Serdengeçti arkadaşımız Atatürk ile ilgili hiçbir şey sölememiştir ve söyletmeyiz de fakat senin savunduğun İnönü başa geldikten sonra resmi dairelerden Atatürk'ün resimlerini indirip kendininkini astırtmış,paralardaki Atatürk resmini kaldırarak kendi resmini bastırtmış.Burada komutanlığı sözkonusu değil.Atatürk'e saygısı.Sen bir de bu adamı saygın bir kişiymiş gibi bize anlatıyorsun.

turboo ve WiTaMiN

buras anneli babalı ağızla konuşabileceğiniz bir yer değil, forumdasınız
babanın bostanı, annesinin çeyiz sandığı foruma yakışan tamlamalar değil
efendi efendi tartışırsanız sizler için daha iyi olur, ikinizinde mesajını sildim

Baykala Sayın Baskanım Demekten Eskık Kalmayan Bır ınsan Islam Alemının Peygamberıne Bı Arkadasının Adını Soyler Gıbı Adıyla Hıtap Etmesı Diyecek Bısey Bulamıyorum Cunku Chp Nın Yıllardır Oldugu Gıbı Bızı Herzaman Sasırtmasınada Alıstık

İşte ATATÜRK istismarcılığının örneği,konunun bu yazdıklarınızla bir alakası olmamasına,tek parti ve
İnönü dönemi din ile ilgili icraatlarına karşı oluşunu bile getirip ATATÜRK düşmanlığına bağlamaya
çalışma gayretlerini görüyoruz.Hüküm ise faile değil ATARÜRK'E düşmanlıkla sonuçlanıyor.
Davada adı geçmese bile.
İnönü zamanındaki Çanakkale şehitlerimizi anma ''kutlaması'', bu vatan için canını verenlerin onların gözündeki değerinide açık bir şekilde bize gösteriyor.Türkiye için kahraman arayacaksanız
şehitliklerdeki mezar taşlarınada bakmanız gerekir.
İnönü nezaman MAREŞAL OLMUŞTUR, meraktan sordum.

Tek Mareşal vardır oda Mareşal Fevzi Çakmak Paşadır.
İnönü siyaset adamı değildi bu bencede doğrudur.
İnönü iyi bir komutandı. ama siyaset ona göre değildi.

Geri