CHP-MHP-BDP-DSP Kardeşliği

pardondan devletin kurumlarının özelleşmesi gerektigini söyleyen ve sonrada bu süreci başlatan kimler devlet kurumlarını yıllarca işçi alma kurumu gibi her seçimde doldurup sonrada kurumların zarar etmesini saglayan kimler bunları bir cevapla akp bir kemikleşmiş yapı olan her seçimde oy almakiçin işçi alınacak yer bırakmadı bazı kimselere 1 kişinin bakacagı işe 10 kişi bakar ise olacagı bu idi

askerin el koyması diyorsun yanarım yanarım hala demokrasi ile yönetilmeye alışamadınız yanarım sizin yaptıgınız asıl padişahlık sistemi seçilmişleri devre dışı bırakmak işini gücünüz cok iyi cok güzel fikirleriniz var ise anlatın bu millete geçin başa ama nerde tek partili düzen kalktıgından beri kaç defa geldiniz başa önce çözüm üretecek siyaset yapmayı ögrensin siyasetçiler sonra başa geçmeyi düşünün

eeee artık bu ülkede askeri darbe olmaz boşuna hayal kurma ne artık halk o numaraları yer neden buna izin verir

Sen parti tutuyorsun ben chp yada başka bir partici değilim ben adam gibi ülkeyi satmadan yönetenden yanayım rte nasıl iyi olurdu biliyormusun satmadan o kadrolaşmayı temizleyerek oalbilirdi ve üstelik o kurumların zarar etme gibi bir durumu asla olamaz telekomu alan firma 2 yıl içinde kar etti bu çokmu kazançlı oldu herkez asgari ücrete talim ediyor herşey ortada kardeşim bu adam bu ülkeyi bölmek istiyor bitirmek istiyor bana bunu savunma savunursan sende gözümde dağdakinden farklı olmazsın cevap bile vermeye gerek kalmaz türkiye cumhuriyeti için düşün şahıs için değil

Sen parti tutuyorsun ben chp yada başka bir partici değilim ben adam gibi ülkeyi satmadan yönetenden yanayım rte nasıl iyi olurdu biliyormusun satmadan o kadrolaşmayı temizleyerek oalbilirdi ve üstelik o kurumların zarar etme gibi bir durumu asla olamaz telekomu alan firma 2 yıl içinde kar etti bu çokmu kazançlı oldu herkez asgari ücrete talim ediyor herşey ortada kardeşim bu adam bu ülkeyi bölmek istiyor bitirmek istiyor bana bunu savunma savunursan sende gözümde dağdakinden farklı olmazsın cevap bile vermeye gerek kalmaz türkiye cumhuriyeti için düşün şahıs için değil

yukardaki yazında sen akp eleştirdin bende neden akp böyle yaptıgını söyledim ben yazdıklarımda ne dogru olduguna inanıyor isem onu yazarım sen askeri darbeyi isteyen birisin sen o zamn Türkiye Cumhuriyeti halktan baska herkes yönetsin zihniyetindesin ben düşündügüm için Türkiye Cumhuriyetini demokrasi diyorum

Gelelim özelleştirme konusuna yav bu devlet tekeldeki bir grup işçiyi bile sadece maaş düşürüp başka tarafa alamıyor bir sürü olay cıkıyor sen nasıl kamu kurumundaki işçilerin çoğu çıkartabilir misin kadro temizlemek okadar zor ki işte sana hukukta kadrolaşma var temizlemeyi geçtim onlar ile ilgili iyi yada kötü birsey yapınca neler oluyor görüyorsun bana hukukta kadrolaşma yok deme zamanında chp adalet bakanı diyor atama yapacaktık neden onlardan adam atayalım bizden atadık diyor

Geri