CHP li Türmen'den hain yorum"“MAVİ MARMARA SALDIRISI HUKUKA UYGUN”

• Konbuyu başlatan Kutay Alp
  • Başlangıç tarihi
gerek ülke içinde, gerek ülke dışında verdiğimiz bu savaş DİN SAVAŞIDIR.

ilginç bir yorum olabilir,lakin;
parasına yahudinin gözünü takmış adam evlatlığını bize yedirmez bunu bilmek ve sayın başbakanınıza da anlatmak lazım ki,
şehit düşen amerikalılar için gözyaşı dökmesinler.

vesselam yüz yıllardır süre gelen haçlı savaşlarının biraz daha modernize edilmiş şeklini yaşıyoruz.

bu memleketi bu zihniyet dışarda temsil etti bunca yıl, bu zihniyet yargıladı, bu zihniyet korudu(..!..) bu zihniyet yönetti.. her 15 -20 yılda bir köşe başlarına bu zihniyet yerleştirildi. LAİKLİK adı altında İnançlı insanların önü bunlar tarafından kesildi.

Ne şekilde veriyorsun bu savaşı merak ettim?

vesselam yüz yıllardır süre gelen haçlı savaşlarının biraz daha modernize edilmiş şeklini yaşıyoruz.

bu memleketi bu zihniyet dışarda temsil etti bunca yıl, bu zihniyet yargıladı, bu zihniyet korudu(..!..) bu zihniyet yönetti.. her 15 -20 yılda bir köşe başlarına bu zihniyet yerleştirildi. LAİKLİK adı altında İnançlı insanların önü bunlar tarafından kesildi.

Senin çoğu yazını beğenir tasdik ederdim ancak bu...Feci şekilde körlük var körlük. Zira bir zihniyet gider başka zihniyet gelir ama süregelmekte olan misyon devam eder. Din savaşıymış..? Bu savaşın önderliğini bir münafık mı yapacak..? Eğer buna gerçekten inanıyorsan yazık ki ne yazık...Zira bir yandan israele dayılık(!) yap diğer taraftanda kontrolü sende bile olmayan füze savunma sistemine evet de.

Hemen galyana gelen bir milletiz gerçekten, vakit gazetesi de sağolsun AKP-MİT-PKK üçlüsünü kapatırcasına bu haberi de manşet şeklinde güzel giydirmiş. Size soruyorum bu adam mı suçlu yoksa orada NE OLACAĞINI BİLDİĞİ HALDE içinde hiçbir asker olmayan, peşinde hiçbir askeri gemi olmayan gemiyi gönderen Erdoğan ve saz arkadaşları mı suçlu ? Hadi bu adamı taşladınız diyelim, İsrail özür diledi mi ? Türkiye'nin aldığı kararlardan sonra İsrail pkkya yardım edeceğini bariz bir şekilde beyan etmedi mi ? Peki değişen ne oldu ey cahiller ? Malatya'ya İsrail'i koruyacak kalkanlar yerleştiriliyor. Hadi bunlara da sesiniz çıksın! Gerçekten cahilsiniz.

Geri