CHP hizmete bile muhalefet

duble yol değil.duble raylı sistem yapılmalı.tren yolu yapılmalı.hem dışarıya araba parası ve yedek parça parası hem de petrol için fazla para harcamayız.zaten o duble yollar da doğru düzgün yapılmıyor.bir çoğu yamalı yol.bir de şunu sormak gerekiyor. neden yamalı yol? yollar iyi yapılmayınca, yama yapacak şirkette parayı cebe indiriyor.tamamen rant için.

3 tarafımız denizlerle çevrili ama denizcilikte hiçiz, raylı sistem? tam felaket, varsa yoksa dökelim asfaltı

aaa asfalt deyip geçmeyin beyler. Bu konuda dünyaya çok faydamız oldu. Biz adamlardan asfalt yol yapmayı öğrendik onlarda bizden yama yapmayı...Lütfen...

bunu her parti öle diyo herkes kalesi oduğu yeri alamaz diye değil normalde öle deniyo çünkü antalya da chp nin kalesiydi 1 seçimde akp aldı bu seçimde yin kaybetti antalyayı

Kardeş bu herkesin kalesi olduğunu iddia ettiği yerler noktasında sana katılıyorum. Fakat Geçmiş dönemlere bakarsak Refah daha önce Anap ondan önce Adalet partisi daha daha önce Demokrat parti hep bu tür kale laflarını kullanmıştır Fakat " göbeğini kaşıyan adamlar " diye nitelenen kişiler ( ki bunlar yaklaşık Türkiyede % 40 ) Hizmetin bittiğini anladığı anda oy vermeyerek bu partilerin baraj altında kalarak tarihin tozlu sayfalarında yer almasını sağlamıştır. Ancak CHP nin sözünü ettiğimiz % 20'lik seçmeni ( ki bunlar içerisinde uzunca bir dönem benim Dedem ve babam şimdilerse ise Amcalarım yer alıyor ) her ne şartta olursa olsun Partilerini destekliyorlar. Her birinin kendilerince sebepleri var. Bazısı Atatürk'ün Partisi diye niteliyor bazısı Laikliğin savunucusu diyor , Bazısı Cumhuriyeti kuranların Partisi diyor bazısı Rejimin tek savunucusu. Ama dikkat ettiğim Hiçbirisi (en azından benim tanıdığım hiçbirisi ) CHP'ye ettiği hizmetlerinden dolayı oy verdiğini söylemiyor. Baksana Deniz Baykalın dünkü mektubunu bir oku. Orada resmen Tayyip Erdoğanın Demokratik açılım için söylediklerine atıfta bulunuyor ve aslında biz sizden çok önce bunların yapılmasını istedik diyor. Akşam haberlerde telefonla canlı bağlanan hikmet çetinde aynı yönde görüş bildirdi. CHP bu açılımın dışında kalamaz zaten bu açılım CHP nin yıllardır yapmayı istediği fakat dile getirmeye çekindiği maddeleri içeriyor dedi. Şimdi yine tanıdığım CHP seçmenleri aynı sözleri sarfeden Tayyip Erdoğana bölücülük yakıştırması yaparken Deniz Baykal için " Ama O Üniter yapının zedelenmemesi için uğraşıyor " diyerek hakveriyorlar. CHP diyerek aslında bir genelleme yaptım çünkü en çok kemik oy CHP'de olduğu için. MHP de aynen % 10-12 lik bir kemik oya sahip ve her konuda CHP için yazdıklarımla örtüşen davranışları onlarda sergiliyor.

Unutmayın ki onlar Her zaman muhalefet olarak kalacaktır ..

ben seni merak ediyorum hayatında oy kullandınmıda çocukça bişey yazmışın

Kardeş adam en uç görevlerde bulunduğunu tarihleri ile yazmış sen hayatında oy kullandın mı diye soruyorsun...:smile: Bence ayağa kalkıp önümüzü iliklemeliyiz.

biz öle kalacaksak akp de amerikan uşağı olarak kalacak her zaman amerikan uşağı olarak kalmaktansa muhalefet olarak kalalım daha iyi

Bak güzel kardeşim bu konularda önyargılıyız. Akpartiye amerikan uşağı demek Galatasaray'a fransız , Fenerbahçeye rum yada Beşiktaşa İngiliz takımı demek gibi birşey. Takım tutar gibi parti tutuyoruz. Küçük hatalarını büyütüp suç haline getiriyoruz. Aslında görmemiz gereken güzelliklere gözümüzü kapıyoruz.

biz öle kalacaksak akp de amerikan uşağı olarak kalacak her zaman amerikan uşağı olarak kalmaktansa muhalefet olarak kalalım daha iyi

Nerden Biliosun amerikan uşağı olduğunu ? Gördün mü. Hadi kanıtla . kanıtla ki Herkes Sana uysun. Herkes Seni Benimsesin . Kanıtlasana . kanıtla Hadi !

Akp öyleyse chp de ERGENEKONCULARIN Durak yeri hadi bakim :victory

Peygamber küfretmek özel yaşam haberi değildir..1,5 milyar müslümanın Peyamberine hakart etmeyi sana kim özel yaşam olarak öğretmişşe gi onun yakasına yapış

Ayrıca zırvala kelimesini sana iade ediyorum

Kemal Kılıçdarolu olayı genelevden ibaret bir haber değildi .PKK lılarla genel evde eğlenme haberiydi.

Ayrıca Bu haberi yapan kişi defalarca beni mahkmeye ver diye Kemal Kılıçdaroğluna çağrıda bulundu ama 2 yıl geçmesine rağmen hala bir sonuç yok

sizin özel yaşam anlayışnız bile bukadar işte

Neyse ben yinede CHP li kadınların özel yaşamlarını burada haber olarak yapmayacağım hernekadar tahrik etsenizde

onların gücü Peygambere Laf Etmeye Yetmez , Yetmemeli yetiosa ztn allah bilir yapacağını ..

Geri