'CHP ETÖ'dür Desimliler Biliyor'

yorumsuz54

Banned
Reaction score
0
'CHP ETÖ'dür Desimliler Biliyor'

CHP'li Öymen'in Dersimlileri terörist gibi göstermesine tepkiler çığ gibi büyüyor. Öymen istifaya çağrılırken, öfke pankartlara yansıdı. İşte o pankartlar...

2d3rpu.jpg

6z0al2.jpg

29iyxi.jpg

15x33h2.jpg

TBMM’de Kürt açılımının ön görüşmeleri yapılırken Dersim isyanının bastırılma yöntemini öven CHP Genel Başkan Yardımcısıı Onur Öymen’e tepki yağıyor. Gösteriler yapan Tunceliler, CHP önüne siyah çelenk bırakıp Öymen’i istifaya çağırdı.

10 Kasım’daki TBMM oturumunda partisi adına söz alan Öymen, hükümetin demokratik açılım çalışmasını “Şeyh Sait isyanında, Dersim isyanında analar ağlamadı mı? Kimse ‘analar ağlamasın, mücadeleyi durduralım’ dedi mi? İlk siz diyorsunuz. Çünkü sizin terörle mücadele cesaretiniz yok” demişti.

Bu sözlere tepki gösteren Tuncelililer Derneği üyesi bir grup, dün CHP Genel Merkezi’nin önüne siyah çelenk bıraktı. Zılgıt çekerek sloganlar atan grup adına konuşan Ankara Tuncelililer Derneği Başkanı Bülent Akdağ, Öymen’in “Türkiye’de ayrımcılığı körüklediğini” söyledi.

İstanbul’da ise Tunceli Dernekler Federasyonu’na bağlı 400 kişilik bir grup dün Taksim Tünel’de toplandı ve CHP aleyhinde sloganlar attı. Tuncelili sanatçılar Emre Saltık ve Aydın Öztürk’ün de destek verdiği grup, Öymen’in istifasını istedi. Daha sonra Şişhane’deki CHP İstanbul İl Başkanlığı’na yürüyen grup, Öymen’i istifaya çağırdı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı önüne gelen grubu İl Başkanı Gürsel Tekin karanfillerle karşılamak istedi. Tekin’i yuhalayan grup karanfilleri kabul etmezken, bina önüne siyah çelenk bıraktı. Ardından bir grup Tekin’in daveti üzerine parti binasına girdi. Tekin, “Genel başkan yardımcımız özür diledi, gerekirse İstanbul İl Başkanı olarak ben de özür dilerim” dedi.

Alevi vatandaşlar Meclis'in Dikmen kapısının önüne de siyah çelenk bırakarak Öymen'e tepki gösterdi.

'CHP ETÖ'dür Desimliler Biliyor' | Aktif Haber

chpnin ırkçı ve katliamcı yüzünü nasıl gösterdi öymen.bütün kürtleri yakmak ve kesmek chpnin çözümü.alevi ve kürtler hala chpye oy verirlerse kendi cellatlarına hançer veriyorlar demektir.chp ne halkçı,ne demokrat nr e solcudur.

vayybeee daha düne kadar aşşağılama çabasıyla tuncelili diyenler şimdi alevilerden daha alevi olmuşlar .....ne diyeyim ohaaa desem hafiff kalır küfretsem banlanırım...takıyenin dansözlüğün biri bin para......

tunceli kürt istilasına uğramış tuncelinin yerlileri anadolunun bir çok yerine sürgün edilmiştir özelikle antalya izmir istanbul edirne bursaya.
tuncelilinin sosyolojik yapısı erezyona uğratılımıştır tepki verenlerinde alevi olduğuna inanmıyorum ....

vayybeee daha düne kadar aşşağılama çabasıyla tuncelili diyenler şimdi alevilerden daha alevi olmuşlar .....ne diyeyim ohaaa desem hafiff kalır küfretsem banlanırım...takıyenin dansözlüğün biri bin para......

tunceli kürt istilasına uğramış tuncelinin yerlileri anadolunun bir çok yerine sürgün edilmiştir özelikle antalya izmir istanbul edirne bursaya.
tuncelilinin sosyolojik yapısı erezyona uğratılımıştır tepki verenlerinde alevi olduğuna inanmıyorum ....

Nato Mermer Nato Kafa Maalesef,
Ona İnanmam Buna İnanmam,Bu Yanlış Şu Doğru,
Bende Senin Doğruları Söylediğine İnanmıyorum.

bazıları kemal kılıcdaroglunu asagılamak icin tuncelili kemal diyorlardı.

simdi dogma buyume tuncelili gibi davranıyorlar.

hayırdır ne iş?

önceki gün iyi dediginize bugun kötü diyorsunuz, işinize bugun bu geldi sanırım?

aleviyi eleşitrmek için alevi olmaya, chp yi eleştirmek için chp li olmaya akp yi eleşitrmek için akpci olmaya gerek yok yada tam tersi chp yi eleşitrmek için tuncelili olan kılıçdaroğlunu aklamakmı gerekyor yani.. dün birine eleştiri getirilir bugün başka birine..

ne yani dün kemal kılıçdaroğlunuı eleştirdik diye bugün tuncelilleri desdeklemek yada chp yi eleşitrmek için KIlıçdaroğlundan özürmü dilemeliyiz.

bu ne mantık bu ne zihniyet.. sen asıl chp nin bu tavrını bir alevi ysen şayet, nasıl savunabiliyorsun onu izah etde görelim...

Herseye Ragmen Kardeslik

Oncelikle sunu herkesin iyi bilmesi gerekir,hic kimse bizlere ne Seyit Rizayi ne de Dersim'i unutturabilirler.Seyit Riza ve arkadaslari idam edildigi yazilmis dogru ama eksik yazilmis..Her idam mahkumuna son istegi sorulur onlara da sorulmustur ve cevap olarak ta cocuklari da asilacak olanlar Seyit Riza gibi bizi cocuklarimizdan once asin demislerdir.Ve devlet yetkilileri bu son isteklerini yerine getirmeyip once cocuklarini gozlerinin onlerinde asmis evlat acisini yasttiktan sonra Seyit Riza ve arkadaslari idam sehpasina gonderilmislerdir.Biz bunlari biliyoruz yapilan her seye ragmen Turkler ve Kurtler beraber yasama arzusu icerisindeyiz.Yapilan hatalari sahiplenmek yerine hatasini kabullensin herkes.Ben ne 1925 i gordum ne de 36-38 arasini.Ben dogmadan yasanmis olaylar olmasina ragmen biliyorum.dedim ya bize bunlari kimse unutturamaz.Onemli olan seyin gelecek oldugu bilinciyle butun dunya insanlarinin kardesligi icin ozelde ulkemizdeki,genelde de butun dunyadaki savaslarin bitmesini temenni ediyorum.Unutmayin Gecmisten sorumlu olanlar bizler degiliz,Ama gelecekten Bizler sorumlu olacagiz..

chpnin ırkçı ve katliamcı yüzünü nasıl gösterdi öymen.bütün kürtleri yakmak ve kesmek chpnin çözümü.alevi ve kürtler hala chpye oy verirlerse kendi cellatlarına hançer veriyorlar demektir.chp ne halkçı,ne demokrat nr e solcudur.

hadi ya sivasta kendilerini yakan yobazlara oy versinler yani:)) bu arada dersim nedir ben dersim diye bir şehir hatırlamıyorum boşuna demiyoruz akp liler apocudur diye bende şöyle diyeyim dersimliler pkk lıdır MHP liler biliyor

tebrik ederim...bir sazan bekliyordum ama sanırım denk gelmedi.
tanımına gelince tüm duygularımla katılıyorum...etö dedikleri bu ise; türk olarak en az %95 etö cü var bu ülkede...

görevimiz kandaşım ne demek:))aponun ampülünü her platformda söndürürüz:))

o %5 ise türk tarihinde oldum olası var olmuştur...belki de makul bulmak lazım,işte bunlar zaman zaman dış güçlerin etkisi ile söz sahibi olmuşlar ve türkü dünya nezdinde sıkıntıya sokmuşlardır ancak; Tanrı nın da özel yarattığı Türk, her defasında daha güçlenerek ve kendini yenileyerek çıkmıştır bu darboğazdan...bazılarını kızdırsa da bu gerçektir.inanamayan açsın incelesin Türk tarihini...günümüze gelince:7 yıl.....10 yıl....belki de 20 yıl....bir devlet ömrü için kısacık bir süredir....umudunuzu asla yitirmeyiniz...insan ömrü için uzundur kabul edilir ama...bizler gideriz gençler gelir....ne dahiler ne komutanlar ne önderler çıkarmıştır ve çıkaracaktır bu millet...sabırla bekleyeceğiz ve göreceğiz.

aleviyi eleşitrmek için alevi olmaya, chp yi eleştirmek için chp li olmaya akp yi eleşitrmek için akpci olmaya gerek yok yada tam tersi chp yi eleşitrmek için tuncelili olan kılıçdaroğlunu aklamakmı gerekyor yani.. dün birine eleştiri getirilir bugün başka birine..

ne yani dün kemal kılıçdaroğlunuı eleştirdik diye bugün tuncelilleri desdeklemek yada chp yi eleşitrmek için KIlıçdaroğlundan özürmü dilemeliyiz.

bu ne mantık bu ne zihniyet.. sen asıl chp nin bu tavrını bir alevi ysen şayet, nasıl savunabiliyorsun onu izah etde görelim...

Böyle bir yorum beklemiyordum ancak samimi olduğunuza dair şüphe duyuyorum eğer takkıye yapmıyorsanız ateistlerin (anlama kıtlığı zaafiyeti olan üyeler için yahudi hristiyan ve budistleride ekliyorum ayrıca ben müslümanım) islam eleştirilerine açık olmalısınız.

Dediklerinizde samimi iseniz bağnaz değilsiniz ve saygıyı hakediyorsunuz.

Düşmanım dahi olsun ancak cahil olmasın derim EYVALLAH....

Böyle bir yorum beklemiyordum ancak samimi olduğunuza dair şüphe duyuyorum eğer takkıye yapmıyorsanız ateistlerin islam eleştirilerine açık olmalısınız.

Bir ateist olarak islamı eleştirmek istiyorsun da izin vermiyorlar mı ahhhh zavallı kıyamam sana :)

Bir ateist olarak islamı eleştirmek istiyorsun da izin vermiyorlar mı ahhhh zavallı kıyamam sana :)

Yok ateist değilim, ben müslümanım.

Cümlemde atesit örneği verdim bu lafın gelişidir yani bir örnek maksadıyla ateist dedim, bunun yerine yahudide diyebilirdim hristiyanda diyebilirdim fark etmez anlayan anladı sende anlamışsın ama yanlış anlamışsın.Ateist olsam nerdeyse zil takıp oynacaksın , sorsam müslüman olduğunu söylersin belkide.

Bu nedenle mesajımı yeniliyorum ateist kelimesinin yanına yahudi ve hristiyanıda ekliyorum anlama kıtlığı yaşabilecek olanlar içinde Ekstaradan budistliğide ekliyorum.

Müslümanım deyip de mensubu olduğu dinin ateistlerce eleştirilememesinin üzüntüsünü duyan dünyada kaçtane dengesiz vardır

en kökten kemalist birisinin , Atatürkü sevmeyenlerce eleştirlmesi hakkını savunması gibi bir şey

:durdurun

arkadaş kıvırma doğru söyle sen ne ayaksın

Müslümanım deyip de mensubu olduğu dinin ateistlerce eleştirilememesinin üzüntüsünü duyan dünyada kaçtane dengesiz vardır

en kökten kemalist birisinin , Atatürkü sevmeyenlerce eleştirlmesi hakkını savunması gibi bir şey

:durdurun

arkadaş kıvırma doğru söyle sen ne ayaksın

:clap:clap:clap

ne ayak olduğunu kendiside biliyor mu

Geri