CHP, Erdoğan'ın sert tepkisine tepkili!

Birde ortada Muslumanim diye dolanirlar
demek onlarin Muslumanligina inanmiyorum demek, ne yazdigina
bir bak da neyi inkar edecegini bil.

BOPun esbakaniyim diye agzinizda doladiginiz laf
yillar oncesine dayanan medeniyet ittifakinin baskaniyim
dedigi laftan gelir ve bu yeni olaydan farklidir.

Hadi diyelim yeni olaydan dolayi bunu soyluyorsun,
o zaman bolge barisi icin gorev almis basbakani
neden elestirirsin? Baris istemiyormusun ortadoguda??

Müslümanlığına inanmıyorum demedim, o sizin yorumunuz. Ehil müslüman diye bir kavram vardır bilir misin? Yada mümin? Bunlardan bahsediyorum... Laflarımı çarpıtmayın.

BOP Eşbaşkanı = YAHUDİ ORTAĞI

Olay budur benim için. Yahudilerle ortaklık eden döktüğü kana da ortaktır.

Barışı istemiyor muyum? Evet çok zevk alıyorum çocukların öldürülmesinden??! Siz hasta mısınız? Hangi insan çocukaların ölmesinden zevk duyar. Bana böyle saçma sorular sormayın. Niyetiniz şahsımı karalamaksa daha başka yöntemler kullanın. Bu yöntemlerle yeterince alkış alamassınız.

Bende karsima almisim ciddi ciddi konusuyorum..

Turkcede eger o kisiye ortada guya soyle soyle diye dolaniyorsunuz birde demek,
dolandigi vasifa inanmadiginiz anlamina gelir.

BOP esbaskaniyim demedi Basbakan, o lafi gazeteler carpitti,
medeniyetler ittifakiydi!

Son olayda ise ben ortadoguda barisin savunucusuyum dedi.
Sen burda Yahudi Ortagi olmakla savunuyorsun!
Israile karsi tepki koyabilen nadir insanlardan birine Yahudi Ortagi diyorsun,
Israile ayip etti diyen Oymeni gormezden geliyorsun.

Senin sahsini karalamak gibi bir derdim yok, olmaz da..
Yazilanlar insanlari bazi kararlari almasi icin yeterlidir zaten.
Her postta farkli seyler yazip yazdigi seyleri kivircaksan hic konusmayalim,
ne postlarima cevap yaz ne baska bir sey, buyuk tavsiyesi - kendi yaginda kavrul git..

ArkadaşLar Lütfen CHP BunLarı Vatanını MiLLetini Düşündüğü İçin Yapıyo Oy KazanmakLa Hiç Bi iLgisi Yok R.T.Erdoğan Oy İçin İsraiLin Sesini Kesti Ya...
Her Şeye MuhaLefet Bi Kerede İtaat Et Be BaykaL Her Şeyi Fırsat oLarak Görüyosun..
:hhmanD

Yahu arkadaş ben senin yazdıklarını saygı gösterip sonuna kadar okuyorum. Sen niye aynısını yapmıyorsun? Sn. Tayyip Erdoğan BOP projesinden görev aldığını itiraf ediyor, linkiyle attım sana. O kabul ediyor, sen etmiyorsun. Bu ne yaman çeliş ki?

BOP projesinde kimler vardı? ABD, İsrail ve Türkiye... O zaman mülümanların ortağı mı oluyor?

Öymen de ABD yalakası imiş. Ama ortada şöyle bir gerçek var; Hamas terör ile bir sonuç alamaz. Hamas bir vurursa karşı taraf 100 vurur. Ortada bu gerçek varken, kalkıp da adamlara kafa tutmak akıllı adam işi değil. Ben bunu savunuyorum.

Lütfen, bak rica ediyorum, kişiselleştirmeden cevap yazın. Ben size bir hakarette bulunmuyorum.

Lütfen şahsıma saygılı davranın.

Bende ayni sekilde postlarini ve
verdigin linkleri sonuna kadar okuyorum. Kisiligine karsi hakarette
bulundugumu dusunmuyorum, bu konuda hassasim :) Fakat bilinen medya
kesiminin yaptigi haberler ile gercekten olan olaylar arasina
cizgi cizmeyi biliyorum.

1. Tayyipin muhaliflerinin agzina doladigi BOP ESBASKANIYIM sozu
cok onceye, verdigin linkten onceye dayaniyor. Orada Erdogan
"Medeniyetler Ittifakinin Baskaniyim" demisti. Dogru olan budur.

2. Bu son olan olay da, BOPu savunmuyor, BOP icin diyor ki
'Doğmadan ölmüş bir projedir. Biz bu konuda görev aldıysak, bölge barışı için görev aldık.'
Yani gorev almis ise bunu baris icin yapmistir.
Ha sen kalkip BOP hakkinda komplo teorileri,
altinda ne yatiyor vs. konusunu ayrica tartisabilirsin.
Bilirsin dinimizde de asil olan niyettir.

3. Turkce Dilinde kurdugun cumle kalibinin anlami odur. Agzina
laf koydugum yok. Yanlis anlasildigini dusunuyorsan ona gore
cumleni degistirebilirsin.

4. Oymenin yaptigi, aslinda ulkeyi daha komik duruma dusuren
tavrindaki gercegi gordugun ve kabul ettigin icin de tesekkur ederim.

bu adamlar iyce zıvanadan çıktı ülkemizin başına bela olmaktan başka bir .oka yaramıylar o konuşma olmasaydı bu seferde konuşamadı derlerdi bunlar yahudiden de ermeniden de beterler ne olduklarını çözemedik gitti kime çalışıyo bunlar bi ergenekonda bunların içinden çıkarsa hiç şaşırmam

1- Hangi medeniyetin ittifakıdır bu? Büyük İsrail devleti medeniyetinin ittifakı mı?

2- Dinimizde aslolan niyettir ancak dini değil uluslararası ilişkilerde niyet değil netice önemlidir.

3- Benim gibi düşünmediğin için cümlelerimi kendine göre yorumlayıp yanlış sonuçlar çıkarıyorsun. Barışı istemediğimi düşünmen gibi... Bu tamamen senin yorumlama hatan, benim cümlelerimde buna vardırılabilecek bir mantık sözkonusu değil.

4- Öymen kısmen haklı olsa da ABD yalakalığı yapıyor, tıpkı senin savunduğun adamın yaptığı gibi. ( İsmini söyleyince bazıları kızıyor... anladın sen onu)

Yahudilerden önce CHP liler şoka girdi

davosunda umrundaydı

akpliler de yeni bir alışkanlık seziyorum terörist sempatizanlığı, bütün teröristleri savunmaya kalkıyorlar. konuyu hiç okudunuz mu? sizin filistinli halkı zerre kadar düşündüğünüze inanmıyorum.

SİZ FİLİSTİN HALKINA İSRAİL DEĞİL HAMAS ZULM YAPSIN İSTİYORSUNUZ.

davosa hamasta gelsinmiş, barzani de gelsin, pkk da gelsin, ladin de gelsin, hizbullah ta gelsin, hikmetyar da gelsin :eek:ha

sizin, bizi dünyaya kötü göstermekten, aciz duruma düşürmekten, çaresiz bırakmaktan başka misyonunuz yok mu?

_Öldürmeye gelince siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz!!!!

işte bu cümleyi söyleyebilecek bir Türkiye Başbakanı'nıda uluslararası platformda gördüm ya ,gam yoktur artık bize.
Siyasi ve ekonomik iktidarı ne kadar eleştirirsek eleştirelim,açık ve net bir şekilde bu kelimeleri dünyada israil denen yahudi katillere söyleyecek bir lider çıkmamıştı.Seçimler öncesi yaratılmış yada tamamen tesadüf eseri oluşmuş bu ortam Erdoğan'a müthiş bir puan kazandırmıştır.

Keşke şu sözleri;
ekonomisi kuvvetli,
tam demokratik bağımsızlığı kazanmış,
yöneticileri mahkemelerde kendilerine açılmış rüşvet ve kayırma davalarıyla uğraşmayan,
halkının refah ve huzur içinde yaşadığı bir ülkenin Başbakanı söylemiş olsaydı,
yemin ediyorum 7 düvel oyum O'na olurdu.
Şimdi ne olacak?
Göreceğiz.....

muhalif olan arkadaslar ve zihniyetleri recep tayyip erdoğanın karizmasının altında ezilmeye mahkumdurlar.haydi gecmiş olsun :)

1- Hangi medeniyetin ittifakıdır bu? Büyük İsrail devleti medeniyetinin ittifakı mı?

2- Dinimizde aslolan niyettir ancak dini değil uluslararası ilişkilerde niyet değil netice önemlidir.

3- Benim gibi düşünmediğin için cümlelerimi kendine göre yorumlayıp yanlış sonuçlar çıkarıyorsun. Barışı istemediğimi düşünmen gibi... Bu tamamen senin yorumlama hatan, benim cümlelerimde buna vardırılabilecek bir mantık sözkonusu değil.

4- Öymen kısmen haklı olsa da ABD yalakalığı yapıyor, tıpkı senin savunduğun adamın yaptığı gibi. ( İsmini söyleyince bazıları kızıyor... anladın sen onu)

“Sesin çok yüksek çıkıyor. Benden yaşlısın biliyorum ki sesinin benden çok yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisinin gereğidir. Benim sesim bu kadar çok yüksek çıkmayacak. Bunu böyle bilesin. Öldürmeye gelince siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz. Plajlardaki çocukları nasıl öldürdüğünüz, nasıl vurduğunuzu çok iyi biliyorum.

Ülkenizde başbakanlık yapmış 2 kişinin bana çok önemli lafları vardır. Filistin'e, tankların üstünde girdiği zaman, 'kendimi bir başka mutlu addediyorum' diyen başbakanlarınız var. Tankların üzerine çıkıp da 'Filistin'e girince mutlu oluyorum' diyen başbakanlarınız var. Ve bana sayılar veriyorsunuz. İsimini de veririm, belki merak edenleriniz vardır.”

“Şu zulme alkış tutanları da ayrıca kınıyorum. Peki çocukları öldürenleri kalkıp da alkışlamak öyle zannediyorum ki insanlık suçudur”

bende seni kınıyorum kardeş.... bu kadar duyarsız olduğun için...

Iste bu Baykal'in konusmasi gibi aynisini tipa tip fransiz gazetecileri de yazdilar yalniz onlar Erdogan degil Türkiye'nin bittigini yazdillar !!! Tabi tepkisiz de kalmadi !!

yani bu demek oluyorki mualefet yapma adina chp aynen türk düsmani fransizlar (ermeni-israil yadaslari) gibi konusuyor, erdogani elesirirken Türkiye'yi batiriyor

babalarımız bu dünyanın muhtarıydı... bunu bize tekrar hatırlattı sayın başbakan...

hatırlayamanlar şimdi b...k atmakla mesgül...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, Erdoğan'ın Davos'u terketmesini eleştirdi.

Öymen, bu hareketin Türkiye'ye pahalıya malolacağını iddia ederek şunları söyledi:

Siz biliyor musunuz, Hamas, AB’nin terörist örgüt listesinde PKK ile aynı sayfadasınız.

şidi bu avrupa birliği pkk için ne yaptı bugüne kadar. koskaca bir hiç. bizim yönümüzden tabi. pkk için para ve sınma kaynağı. örgüt elamanı sağlama yeri. biz ne kaybediyorsak yönetememekten kaybediyoruz. avrupa gibi bir liste yap. sonrada alttan destekle. kim ne diyebilir

olimpiyat

Seni seviyeli yorumlarda bulunmaya davet ediyorum lütfen kullandığın kelimelere dikkat et...

chpde israilin yalakası terbıyesizler konuşmayı tvden ızledım saçmalaıyo bu chp yalakacısı helal olsun erdoğan bu tepkinle turkıye filistin herkes gurur duyuyorm bir rizeli olarak

aynen katılıyom. erdoğan işini bilir seni kim durdurur yola devam :clap

Geri