CHP, Erdoğan'ın sert tepkisine tepkili!

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Başbakan Erdoğan'ın Peres'le Davos'ta yaşadığı sert diyalog sonrası salonu terketmesine CHP'den daha sert tepki geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, Erdoğan'ın Davos'u terketmesini eleştirdi.

Öymen, bu hareketin Türkiye'ye pahalıya malolacağını iddia ederek şunları söyledi:

'Bu kadar haklı bir dava bu kadar kötü savunulamaz. Siz orada Hamas’ı değil, Filistin’i savunacaksınız. Siz biliyor musunuz, Hamas, AB’nin terörist örgüt listesinde PKK ile aynı sayfadasınız. Şimdi siz Filistin halkının çektiği ızdırapları dile getirirseniz herkes sizi alkışlar, ama siz Hamas’ı savunuyor ve bunların sözcülüğüne savunuyorsunuz. İnanılır gibi değil. Tamamen cihad fikri ile konuşuyor. Aslında modern dünyada Davos değil Erdoğan bitmiştir. Bütün Arap ülkeleri Hamas’a tepki gösteriyor. İsrail’in insanlık dışı saldırıları ayrı bir iş. Ama gidip terörist Hamas’ı savunursanız, Türkiye’yi dünyada 5 paralık edersiniz. Peres’e ‘Sen’ diye hitap edemezsiniz. Uluslarası ilişkide böyle bir üslup yok. Sayın başbakan çok yanlış yaptı’ dedi.

HABER 7

Baykal Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın

Ama şurası kesin bu antrenmanlarda Tayyip Baykaldan oy çalar ayrıca MHP den de oyları toplar helal olsun

Peres’e ‘Sen’ diye hitap edemezsiniz. Uluslarası ilişkide böyle bir üslup yok. Sayın başbakan çok yanlış yaptı’ dedi.

Ooooo Onur Öymen ,Peresin avukatı kesildi

yakışır

Başbakan Erdoğan'ın Peres'le Davos'ta yaşadığı sert diyalog sonrası salonu terketmesine CHP'den daha sert tepki geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, Erdoğan'ın Davos'u terketmesini eleştirdi.

Öymen, bu hareketin Türkiye'ye pahalıya malolacağını iddia ederek şunları söyledi:

'Bu kadar haklı bir dava bu kadar kötü savunulamaz. Siz orada Hamas’ı değil, Filistin’i savunacaksınız. Siz biliyor musunuz, Hamas, AB’nin terörist örgüt listesinde PKK ile aynı sayfadasınız. Şimdi siz Filistin halkının çektiği ızdırapları dile getirirseniz herkes sizi alkışlar, ama siz Hamas’ı savunuyor ve bunların sözcülüğüne savunuyorsunuz. İnanılır gibi değil. Tamamen cihad fikri ile konuşuyor. Aslında modern dünyada Davos değil Erdoğan bitmiştir. Bütün Arap ülkeleri Hamas’a tepki gösteriyor. İsrail’in insanlık dışı saldırıları ayrı bir iş. Ama gidip terörist Hamas’ı savunursanız, Türkiye’yi dünyada 5 paralık edersiniz. Peres’e ‘Sen’ diye hitap edemezsiniz. Uluslarası ilişkide böyle bir üslup yok. Sayın başbakan çok yanlış yaptı’ dedi.

HABER 7

Helal olsun Öymen' e ne güzel konuşmuş. İsrail kalkıp pkk' yı desteklese iyi mi olur? Terörle hiçbir yere varılamaz.

farklı bi beklentide olmaları beklenemezdi zaten...

neymiş efendim sen cumhurbaşkanına " sen " diyemezmişsin... onlar diyemedikleri için başkalarının demesinide hazmedemiyolar...

sizi hesaba alıp çağırmadıkları için olmasın sakın bu serzeniş... ( çağırılmak için seçilmek seçilmek içinde adam olmak lazım...)

chpde israilin yalakası terbıyesizler konuşmayı tvden ızledım saçmalaıyo bu chp yalakacısı helal olsun erdoğan bu tepkinle turkıye filistin herkes gurur duyuyorm bir rizeli olarak

chp beşiktaşın çarşı grubu gibi herşeye karşı sıradanlaştı :D

CHP lileri korku aldı.İsrail sevigisi güçlü olduğu için Yahudilerden önce CHP liler panikledi

ancak şuan aldığım habere göre Peres başbakanı arayıp üzüntülü olduğunu ve Türkiye ye saygısının sonsuz olduğunu söylemiş

yani Yahudiler CHP lilerden daha sağduyulu çıktı

Bunlar Yahudilerden daha yahudici çıktı

Erdogana sevgim bin kat arttı chp nin konuşmalarına bu kadar olur diyorum gidip aglasalardı israililerle bari bu kadrmı olurr git israile o zmana türkiyede yaşama kardeşim...

lafa gelince "Çılgın Türkler " palavrasını sııanlar nedense İsrail söz konusu olunca " aman İsrail abimiz

şimdi bize kızacak" deyip Yahudi borozanlaığına soyundular

korkmayın ya bir şey olmaz

Perez bile erdoğanı arayıp özür diliyor siz hala felekat senaryaso çiziyorsunuz

Bu CHP kadar kivirtmayi beceren birisi yoktur herhalde!

Ataturkcuyum diye gecinir, Ataturkle ocalani ayni seviyeye koyanlarin avukatiyim der!

Ak Partiye Kibrisi sattin der, kendi sayfalarinda Kibrisin yanlis haritasini verir!

Basortusune engel olmak icin elinde geleni yapar sonra carsaflilara rozet takar!

Hz. Muhammed ve Hac ibadeti ile dalga gecer, imami aday gosterir, Hz. Omer adaletinden bahseder!

Ak Partiyi Israilin saldirisindan onceden haberdar oldugundan savunur, halkin
DEMOKRASIYLE basina getirdigi orgutten dolayi Israil savunuculugu yapar..
Ne bekliyorduk ki zaten, CHPnin demokrasiye nasil baktigini bilmeyen kaldi mi?

Bana oy verip beni desteklerseniz demokrasi gibisi yoktur!
Halk kendi isteklerine gore oy verip karar alirsa, anayasa mahkemesi yolunu asitmaya devam et!

Kusura bakmayan ama ota bota* muhalefetlik ile CHPyi yurutenlere oy verenlerin
kalkip da dagdaki cobani asagilamasi zoruma gidiyor.. Herkesin
oy hakki vardir, egitim derecesi ne olursa olsun ama neyi savundugunu
bilmeyip, herseye muhaliflik yaparak, insanlarin diniyle orfuyle
toreleriyle dalga gecerek ne kadar akilli oldugunu savunabilir ki bir insan??

Adama sormazlar mı; bu ne ikiyüzlülük diye??!

Sanki bundan yıllar önce böbürlene böbürlene İsrail ve ABD ile BOP eşbaşkanlığını yaptığı sırada İsrail' in yahudi olmadığını sanıyordu??! Yada ABD' yi yahuilerin yönetmediğini... Veyahut İsrail' in katlettiği insanların müslüman olduğunu farkında değilmiydi??! Bu ne ikiyüzlülüktür??! Bir de utanmadan müslümanım diye ortada dolanırlar!!!

Insanlarin dinini ne olup olmadigina ne curretle
karar veriyorsun!? Kimin Musluman olup olmadigini siz mi
karar vericeksiniz? Basbakan BOPun esbaskaniyim demedi,
ama halen okudugunuz yalan yanlis medyadan bunu
kaynak gostererek agziniza sakiz olarak doluyorsunuz.

Hadi onlarin hepsini gectim..

Peres Erdogani arayarak ozur dilemis ve basin toplantisi
duzenleyerek de ozur dileyecegini soylemis!!!

Siz su an acaba hangi duruma dusuyorsunuz cok merak ediyorum?
Oyle hemen atlarsiniz CHPnin mantiksiz muhalefetine,
gozu kapali yalan yanlis bilgilerle savunursunuz,
sorarim simdi sana, Oymen kimden ozur dileyecek simdi!!!!!??

Insanlarin dinini ne olup olmadigina ne curretle
karar veriyorsun!? Kimin Musluman olup olmadigini siz mi
karar vericeksiniz? Basbakan BOPun esbaskaniyim demedi,
ama halen okudugunuz yalan yanlis medyadan bunu
kaynak gostererek agziniza sakiz olarak doluyorsunuz.

Hadi onlarin hepsini gectim..

Peres Erdogani arayarak ozur dilemis ve basin toplantisi
duzenleyerek de ozur dileyecegini soylemis!!!

Siz su an acaba hangi duruma dusuyorsunuz cok merak ediyorum?
Oyle hemen atlarsiniz CHPnin mantiksiz muhalefetine,
gozu kapali yalan yanlis bilgilerle savunursunuz,
sorarim simdi sana, Oymen kimden ozur dileyecek simdi!!!!!??

Kastınız ben isem;

1- Ben kimseye müslüman değil demedim, asla kimsenin yüreğindeki inancı bilemem. Sadece bir de müslümanım diye ortada dolaşırlar diye bir cümle sarfederek, müslümanlığın gereklerinin o kadar da basit olmadığını ortaya koydum.

2- Sn. Tayyip Erdoğan BOP eşbaşkanlığı yaptığını aşadğıda kendi ağzından itiraf ediyor. Buyrun;

BOP NEDİR BİLİR MİSİN?

MHP lideri Bahçeli'nin "Sen BOP Eşbaşkanısın neden bu sorunu çözmüyorsun?" şeklindeki eleştirilerine cevap veren Erdoğan, "Yavru muhalefet şimdi bizi suçluyor BOP eşbaşkanı diye. Sen BOP'un ne olduğunu biliyor musun? Büyük Ortadoğu Projesi, bölgeye barışı, insan haklarını, kadın haklarını ve demokrasiyi getirmek için hayata geçirilmiş bir projeydi. Doğmadan ölmüş bir projedir. Biz bu konuda görev aldıysak, bölge barışı için görev aldık. Yavru muhalefet lideri, partisindeki dış işleri mensuplarından bunun ne olduğunu öğrensin" şeklinde konuştu.

Kaynak: http://www.mansethaber.com/haber_detay.asp?haberID=11147

Birde ortada Muslumanim diye dolanirlar
demek onlarin Muslumanligina inanmiyorum demek, ne yazdigina
bir bak da neyi inkar edecegini bil.

BOPun esbakaniyim diye agzinizda doladiginiz laf
yillar oncesine dayanan medeniyet ittifakinin baskaniyim
dedigi laftan gelir ve bu yeni olaydan farklidir.

Hadi diyelim yeni olaydan dolayi bunu soyluyorsun,
o zaman bolge barisi icin gorev almis basbakani
neden elestirirsin? Baris istemiyormusun ortadoguda??

Geri