CHP DTP ile gizli ittifak mı yaptı?

teşekkür ederim :D ben üLkemi Ve Atatürk'ü savunurum her zaman =)

iLtifatın için tekrar saoL :D

Ben bu lafı çok duydum

Apo nun sırdaşı ve gönüldaşı D.Perinçekten , Apo şerefsizi suikastten kurtaran ulusalcı ve de şimdilerde Vataansever Atatürkçü diye ortalıkta nara atan YALÇIN KÜÇÜK veb

sakın vatan severliğin ve Atatürkçüşüğünde onlar gibi olmasın

Ben bu lafı çok duydum

Apo nun sırdaşı ve gönüldaşı D.Perinçekten , Apo şerefsizi suikastten kurtaran ulusalcı ve de şimdilerde Vataansever Atatürkçü diye ortalıkta nara atan YALÇIN KÜÇÜK veb

sakın vatan severliğin ve Atatürkçüşüğünde onlar gibi olmasın

o zaman bana 2 secenek bıraqıosun Re Te Ee cim :D

1 yha sana çekmişim
2 yha da cehennem geLdim cennete gidicem :D

ne diim? 1 mi diim 2 mi diim :hhmanD

sen ve senin gibiLer var oLdukca ben ve benım gibiLer size çok dokunur :D bogazınızda kaLırız ; )

korkunun ecele faydası yok akp li arkadaşlar.
aslında siz de en az bizim kadar gülüyorsunuzdur chp-dtp ittifakı iddianıza.
bu yerel seçimler akp nin delikten süpürülme zamanının geldiğini göreceğiz,zaten akp nin doğal oy sınırı 20-25 arasıdır maksimum.
ilk 34 aldıklarında krizden faydalandılar ve değiştik merkeze geldik ayağına yattılar
ikincide bakın cumhurbaşkanını seçtirmediler diye mağdur ayağına yattılar üstüne bir de genelkurmayın çok ciddi bir strateji hatası olan bildirisi gelince direk küçük emrah moduna girdiler.
ama artık belgeler ortaya çıkıyor kuzunun aslında kurt olduğunu millet görüyor ve yapay oyları eriyor.
bu forumda milli görüş çizgisinde olanlar dışında akp yi böylesine savunan her fırsatta chp ye sallayan bir grup yok,onların da derdi ekonomi,pkk felan değil.onların derdi başka.
şimdi merak ediyorum pkk yla bu kadar problemli olan adam ben bop eşbaşkanıyım diyen başbakana oy verir mi?
partinizin karizmatik şahsiyeti baron mir fırat ahmet türk'le rakı balık yaparken yakalanmadı mı?
pkklılar bizim mecliste 96 adamımız var demedi mi?21 dtp+75 akp liyi kastederek.

şimdi ne yüzle çıkıp chp yi dtp ile işbirliği yapmakla suçlarsınız.chp ile dtp arasındaki düşmanlık herkesin malumu ama diyelim ki böyle bir ittifak gerçekten var,bunu eleştircek son adamlar sizlersiniz,siz önce kendi kapınızı süpürün.

sonuç olarak şunu söylemeliyim ki;
artık akp tamamen çamur at tutarsa tutar tutmazsa izi kalsın anlayışında.gittikçe daha da zavallılaşıyorlar ama daha önce söylemiştik bunlar sizin çok iyi günleriniz hele bir akp den kurtulalım,siz asıl o zaman göreceksiniz,sizin yatacak yeriniz yok devletin en alt kademesinde ki çaycıya kadar yaptığınız tüm atamaların,tüm peşkeşlerin,yolsuzlukların,fabrikaların,bankaların,arsaların,belediyelerin hesabı sorulacak.

Akepe dtp' li teröristlerle ilişkileri bozuldu diye, artık chp' ye çamur atarak oy toplamaya çalışıyor. Ama nafile, yoksulluğa mahkum edip sözde tek haneli enflasyon değerleriyle, sözde kalkınmakta olan ülke masallarıyla uyuttuklar halk gözünü açtı artık.

bu yerel seçimler akp nin delikten süpürülme zamanının geldiğini göreceğiz,zaten akp nin doğal oy sınırı 20-25 arasıdır maksimum.
ilk 34 aldıklarında krizden faydalandılar ve değiştik merkeze geldik ayağına yattılar
ikincide bakın cumhurbaşkanını seçtirmediler diye mağdur ayağına yattılar üstüne bir de genelkurmayın çok ciddi bir strateji hatası olan bildirisi gelince direk küçük emrah moduna girdiler.
ama artık belgeler ortaya çıkıyor kuzunun aslında kurt olduğunu millet görüyor ve yapay oyları eriyor.
bu forumda milli görüş çizgisinde olanlar dışında akp yi böylesine savunan her fırsatta chp ye sallayan bir grup yok,onların da derdi ekonomi,pkk felan değil.onların derdi başka.
şimdi merak ediyorum pkk yla bu kadar problemli olan adam ben bop eşbaşkanıyım diyen başbakana oy verir mi?
partinizin karizmatik şahsiyeti baron mir fırat ahmet türk'le rakı balık yaparken yakalanmadı mı?
pkklılar bizim mecliste 96 adamımız var demedi mi?21 dtp+75 akp liyi kastederek.

şimdi ne yüzle çıkıp chp yi dtp ile işbirliği yapmakla suçlarsınız.chp ile dtp arasındaki düşmanlık herkesin malumu ama diyelim ki böyle bir ittifak gerçekten var,bunu eleştircek son adamlar sizlersiniz,siz önce kendi kapınızı süpürün.

artık akp tamamen çamur at tutarsa tutar tutmazsa izi kalsın anlayışında.gittikçe daha da zavallılaşıyorlar ama daha önce söylemiştik bunlar sizin çok iyi günleriniz hele bir akp den kurtulalım,siz asıl o zaman göreceksiniz,sizin yatacak yeriniz yok devletin en alt kademesinde ki çaycıya kadar yaptığınız tüm atamaların,tüm peşkeşlerin,yolsuzlukların,fabrikaların,bankaların,arsaların,belediyelerin hesabı sorulacak.

CHP ile DTP düşmanmış bak sennnnnnn

eski dotlar düşman olmaz merak etme sen

Bearber ittifaklar yaypıp meclise elel göz göze girip aynı sıralarda oturduğunuzu ne çabuk

unuttunuz

daha geçen seçimlerde Krayalçının SHP si ile DTP SHP çatısı altında yerel seçimlere girmedi mi

Ve o karayalçın şimdide CHP den ankara belediye başkanı adayı değil mi

Kemal Kılıçdaroğlu almanyada Tuncelili PKK lılarla Genelevlerde alem yapmadı mı

birde CHP ile DTP düşmanmış duyda gülme

yahu hangi ilde DTP ile CHP çelkişiyorki düşman olsunlar

hatta gelen duyumlara göre doğuda bir kaç CHP li azınlık seçmen

sırf AKP kazanmasın diye DTP ye oy verecek miş

CHP ile DTP düşmanmış bak sennnnnnn

eski dotlar düşman olmaz merak etme sen

Bearber ittifaklar yaypıp meclise elel göz göze girip aynı sıralarda oturduğunuzu ne çabuk

unuttunuz

daha geçen seçimlerde Krayalçının SHP si ile DTP SHP çatısı altında yerel seçimlere girmedi mi

Ve o karayalçın şimdide CHP den ankara belediye başkanı adayı değil mi

Kemal Kılıçdaroğlu almanyada Tuncelili PKK lılarla Genelevlerde alem yapmadı mı

birde CHP ile DTP düşmanmış duyda gülme

yahu hangi ilde DTP ile CHP çelkişiyorki düşman olsunlar

hatta gelen duyumlara göre doğuda bir kaç CHP li azınlık seçmen

sırf AKP kazanmasın diye DTP ye oy verecek miş

sen sanırım yasa deiştirmek için dtpyLe akepe nin anlastıgı gunlerı unuttun :D

hey yaf ne günLere kaldık :D

sana buraya bi döküman cıkartırım bi daha benım yazdıgıma karsılık veremessin oturur kalırsın yerinde o zaman yüzünde acan çiçekLeri görmekte isterim tabi :D

bu talan düzeni son bulduğunda
bu yağma sofrası başlarına geçirildiğinde
bu forumdakileride merak ediyorum
acaba ne yazacaklar
Cumhuriyet tarihinin en büyük soygunlarını yaptılar
dokunulmazlık zırhı kalkınca hangi deliğe kaçacaklar merak ediyorum
bu kadar karanlık ağlarla örülmüş ilişkileri olan bu kadar dolandırıcıyı barındıran bir parti olurmu ya
daha deniz feneri davası bitmedi
türkiyedeki ilişkileride ancak bunlar iktidardan defolup gittiklerinde ortaya çıkar sanıyorum
tarih hepsini yazıyor
ve günü gelince hepsinin hesabı sorulacak
yaptıkları yanlarına kar kalır sanıyorlar
aldanıyorlar

niye böyle bi soru geldi akıllara....

yoksa chp nin ikinci adamı dtp lilerle oturup rakı balık keyfi yapmış da bizim mi haberimiz yok!!!!!

ANLAYANA............

aayyyy bu yazılanlar çok komik doğrusu...Resmen çamur at izi kalsın politikası...bu hükümet öncesi var mıydı böle saçmalıklar...teröristlerin meclise gelmesine bu hükümet izin verdi...sadece bunlarda değil şuanki ülkemizin durumu hamdolsun gibi sözlerle örtpas ediliyor,milletimiz açlıktan kırılıyor,hergün yüzlerce işçi çıkarılıyor zam zam üstüne hemde %50 gibi abes farklarla 500 milyar dolar dış borcumuz var ve bu kadar önemli konular varken böle saçma konular sizi ilgilendiriyor...Yazık size ki dünyaya hep tek taraflı bakıyosunuz...

Geri