CHP Diyarbakır İl Teşkilatı, 12 PKK'lı için ilan edilen yas kararına uymak için seçim

aha zerkli yakaladı beni:)

İyi de ben sitenin linkini dahi vermedim reklamı olmasın diye, haber başındaki yeri yakaladığın çok kötü oldu benim için, tüh:)

Buyur başka kaynaklar:

CHP İl Başkanı Muzaffer Değer de ANF'ye yaptığı açıklamada, yaşanan ölümlerden üzüntü duyduklarını ve yarın seçim bürolarını kapatacaklarını söyledi. Kısa bir süre önce 7 gerillanın ölümü sonrasında kurulan taziye çadırını ziyaret ederek operasyonlar sonucu yaşanan ölümlere tepkisini dile getirdiğini belirten Değer, ölümlerin ve operasyonların durmasını istedi.

Gerçek Gündem: Türkiye'nin ihtiyacı...

chp il başkanı pkknın haber ajansına konuşmuş ona kızacağına bana kızıyor sayın zerkli:)

Ya bu chpli olmak ne kadar zor:)

Al başka kaynak:

CHP Diyarbakır 1. sıra milletvekili adayı Salih Sümer, 12 gerillanın yaşamını yitirmesinden üzüntü duyduklarını belirterek, yarın kepenklerin kapatılması halinde parti seçim bürolarını da kapatacaklarını söyledi.

Seçim barajının düşürülmesi gerektiğini belirten Sümer şunları söyledi: "Seçim barajı olmaması halinde BDP'nin buradan 8 milletvekili çıkaracağına inanıyorum. Bizler BDP'nin oylarını çalıyoruz. Bunlar haksızlıktır. Kürt halkı ve Kürt sorunu var. 12 kişinin ölümünden üzüntü duyuyorum. Operasyonları AKP hükümeti isterse durdurabilir. Halkın kararına saygı duyuyoruz. Kepenkler kapatılması halinde bizler de seçim bürolarını kapatacaız."

CHP Diyarbakır Ä°l TeÅŸkilatı, 12 PKK’lı için ilan edilen yas kararına uymak için seçim bürolarında kepenk indiriyor - Ä°lk KurÅŸun Gazetesi

Bak bu site ilkkurşun sitesi!

bu haberle ilgili başka bir kaynak:

http://www.internethaber.com/chpden...r-347209h.htm?interstitial=true#ixzz1MVQr3VVE

bu arada abilerin gitti bana laf yetiştirmeye kalkma sırası sana mı geldi.

dikkat et başına bir iş gelmesin. çünkü senin gibi çok akp zihniyetinde kişi gelip geçti benim kalburumdan. çoğunluğu şimdi banlanmış üye çöplüğünde duruyo.

sakın laf yetiştiremediğin, tıkandığın yerde küfür sinkaf etmeye kalkmayasın.

bu ne şimdi? ben ne zaman küfür ettim, ne zaman sinkaf etttim, çok ayıp. Abilerin derken neyi kastediyorsun?

ben akpli değilim ki akpli zihniyeti geçti elimden vs. diyorsun.

Arkadaşım çok zor durumdasın anlıyorum chpnin bu yaptığını savunamamanın ezikliği ile ne yazacağını şaşırdın ama ne olur bu kadar çocuklaşma!

Ben senin gibilere KLAVYE DELİKANLISI derim:)

Bana meydan okuyacağına kem küm edeceğine chplilerin sözlerine yorum yap:)

ha kalburundan bahsetmişsin, kalburunu chp delik deşik etmiş dikkat et:)

Hicbir yanindan tutulacak bir sey degil.. Diyarbakirda en son gecen kis bulundum, ortami, havayi cok iyi biliyorum.

Oraya ne devlet, ne millet birseyler yapar-yaptirabilir. Su sark gorevi bitsede sevdigimi daha guvenli bir yere alabilsem..

İlk Mesajımda oLumusz Görüs belirtmiştim konuyla ilgili ancak duruma sagından solundan iyice bi bakarsak, olay carpıtılmakla beraber ben chpden böyle bir acıklama geldigini düsünmüyorum. Yani tamam kepenk kapatma mevzusu olabilir ama biz de "yas" tutucaz gibi bir gaflete düstüklerne inanmıyorum. ayrıca halkın kararına uymakta politik bir adım bana göre. sonucta akp diyarbakırda , yozgatta vs neler söylediler oy için. bence bu konu abartıldı. herhangi bi siyasi görüs sahibi olarak degil objektif olarak düsüncemi yazdım.

oy almak için ne yapacaklarını bilemiyorlar

redyellow2 arkadaş boşuna chp zihniyetinden cevap yorum isteme
bu zihniyet hayal soru sormaktan yalan dolan çamur iftira atmaktan
insanların akıllarını bulandırmaktan başka bi işe yaramazlar

adam akıllı cevap verme kabiliyetine sahip değiller aynen başkanları olan yürüyen yalan adam çakma gundi gibi ( kaynak mı desem her ay bi lakap değiştiryor )

akp kaybetsinde ben yalancı olayım küfürbaz olayım namert olayım mahkemede tazminat ödeyim
fark etmez bunlar için

bunlara he he diyecen geçicen boşver sanal dünyayı sen reale bak
birdaha kaybedecekler ve osmanlı tokadını milletten logar kapağı gibi 12 haziranda alacaklar

redyellow2 arkadaş boşuna chp zihniyetinden cevap yorum isteme
bu zihniyet hayal soru sormaktan yalan dolan çamur iftira atmaktan
insanların akıllarını bulandırmaktan başka bi işe yaramazlar

adam akıllı cevap verme kabiliyetine sahip değiller aynen başkanları olan yürüyen yalan adam çakma gundi gibi ( kaynak mı desem her ay bi lakap değiştiryor )

akp kaybetsinde ben yalancı olayım küfürbaz olayım namert olayım mahkemede tazminat ödeyim
fark etmez bunlar için

bunlara he he diyecen geçicen boşver sanal dünyayı sen reale bak
birdaha kaybedecekler ve osmanlı tokadını milletten logar kapağı gibi 12 haziranda alacaklar

Gemiciklerin var gibi konusmussun logar kapagi falan? :smile:

Önce akp yi taklit etti mitinglerinde basortusunu on planda tuttu olmadı.
simdide bdp yi taklit ediyor.leşler icin yas ilan ediyorlar.
vatanı milleti bunlara emanet edeceksek halimiz duman.
kendinize saygınız yok bari ATA ya saygınız olsun.
YAZIKLAR OLSUN....

bu ülke de 80 den beri pkk sorunu vardı ama hiç bir pkk lıyı meclise sokmadılar hiç bir pkklıya seçimden sonra ülke ya cennet olur ya cehennem dedirtmediler bu şerefsizlerin sesini kim bu kadar çıkarttı boş konuşmayın
akp zihniyeti ülkeyi bu duruma getirdi daha kötüye de gidecek bu belli önceden ya sev ya terket denirdi şimdi ise ya VER ya Terket diyorlar

bu ülke de 80 den beri pkk sorunu vardı ama hiç bir pkk lıyı meclise sokmadılar hiç bir pkklıya seçimden sonra ülke ya cennet olur ya cehennem dedirtmediler bu şerefsizlerin sesini kim bu kadar çıkarttı boş konuşmayın
akp zihniyeti ülkeyi bu duruma getirdi daha kötüye de gidecek bu belli önceden ya sev ya terket denirdi şimdi ise ya VER ya Terket diyorlar

akp'yi bu konuda bende eleştiriyorum. dağu ve güneydoğudaki olaylara biraz daha sert tepki verilmeli. demokrasi iyi bişey ama birileri demokrasiyi şiddet olarak anlıyor. bu bölgede devlet birazda sert yüzünü göstermelidir.

sen yukardaki yazı hakkında görüş yazmak yerine direk akp'ye saldırıyorsun. yani akp'nin yaptığı şey yanlış, chp'nin ki doğru öyle mi?

başbakan hep diyor ya " AKPARTİ kaybetsinde bu ülke ne olursa olsun diyeler var "
galiba sende onlardansın...

Emin misin?

Leyla zana pkklı değil mi?

Orhan doğan pkklı değil mi?

ve diğerleri.

onlarla ittifak yaparak TBMM'ye sokan kimdi?

Geçmişi çok çabuk unutyorsunuz.

Emin misin?

Leyla zana pkklı değil mi?

Orhan doğan pkklı değil mi?

ve diğerleri.

onlarla ittifak yaparak TBMM'ye sokan kimdi?

Geçmişi çok çabuk unutyorsunuz.

güzel kardeşim ozaman ki sesleri ile bugunku seslerini dinliyorum ozaman kapı arkasından konuşurlarken şimdi panzer üzerinde konuşuyorlar mecliste ikelerden bu kadar afgurabiliyolarmıydı ben buna kızıyorum bugun bir zamanlar hadep başkan vekili olan zat akp den millet vekili adayı ben gidiş hatta kızıyorum brn ön yargılı değilim sadece gözü gören kulağı duyan biriyim

akp'yi bu konuda bende eleştiriyorum. dağu ve güneydoğudaki olaylara biraz daha sert tepki verilmeli. demokrasi iyi bişey ama birileri demokrasiyi şiddet olarak anlıyor. bu bölgede devlet birazda sert yüzünü göstermelidir.

sen yukardaki yazı hakkında görüş yazmak yerine direk akp'ye saldırıyorsun. yani akp'nin yaptığı şey yanlış, chp'nin ki doğru öyle mi?

başbakan hep diyor ya " AKPARTİ kaybetsinde bu ülke ne olursa olsun diyeler var "
galiba sende onlardansın...

benim chp - mhp yada ak parti takıntım falanda yok bir yerde hata varsa o hata giderilmelidir benim soylemimi saldırı olrak anlaman yanlış ben sorumlusu kimse bu yaşanan olaylarının onu muhatap tutuyorum peki sence sorumlusu kim ak parti bu konuda özellikle dış siyasette ülkenin yüzünü çok düşürdü önceden kimlik sorunu yaşadıklarını ima edenler bu gün toprak sorunu yaşatıyorlar kimin hükümetinde ülkenin yüzde 47 sinin oylarını alıp hükümet kuran muatap olmayacakta kim olacak lütfen yaşananlara bakın bu ülke hepimizin ve bu eçim son seçim ya ülkene oy vereceksin yada çadır kente gideceksin şerefsizler diyorya 15 haziranda ülke ya cennet olurmuş yada cehennem CÜRRETE BAK...

güzel kardeşim ozaman ki sesleri ile bugunku seslerini dinliyorum ozaman kapı arkasından konuşurlarken şimdi panzer üzerinde konuşuyorlar mecliste ikelerden bu kadar afgurabiliyolarmıydı ben buna kızıyorum bugun bir zamanlar hadep başkan vekili olan zat akp den millet vekili adayı ben gidiş hatta kızıyorum brn ön yargılı değilim sadece gözü gören kulağı duyan biriyim

arkadaşım sesleri vs. diyeceksen onu yaz, "hiç bir pkk lıyı meclise sokmadılar" dersen yanlış yapmış olursun.

akp makepe beni ilgilendirmiyor ben yanlışı düzelttim.

benim chp - mhp yada ak parti takıntım falanda yok bir yerde hata varsa o hata giderilmelidir benim soylemimi saldırı olrak anlaman yanlış ben sorumlusu kimse bu yaşanan olaylarının onu muhatap tutuyorum peki sence sorumlusu kim ak parti bu konuda özellikle dış siyasette ülkenin yüzünü çok düşürdü önceden kimlik sorunu yaşadıklarını ima edenler bu gün toprak sorunu yaşatıyorlar kimin hükümetinde ülkenin yüzde 47 sinin oylarını alıp hükümet kuran muatap olmayacakta kim olacak lütfen yaşananlara bakın bu ülke hepimizin ve bu eçim son seçim ya ülkene oy vereceksin yada çadır kente gideceksin şerefsizler diyorya 15 haziranda ülke ya cennet olurmuş yada cehennem CÜRRETE BAK...

adamlar kendince bişey diyorlar. yukardaki yazıyı okursan chp bu vatan hainlerini destekliyor. seçim bürolarını yas için kapatıyorlar.
gürsel tekin "güvenlik için" demişti, ama dün diyarbakır il başkanı çıktı ve yas için dedi. senin burda chpyi eleştirmen gerekirken yaptığın şeye bak. bu kadar da partizanlık olmaz. benim partim kazansın da nasıl kazanırsa kazansın havasındasın. sonra da benim chp -mhp takıntım yok..
yukardaki yazı tamamen chpnin (Atatürkün partisinin) pkkya destek vermesini anlatan bir yazı, sen tutmuş akpye saldırıyorsun...

adamlar kendince bişey diyorlar. yukardaki yazıyı okursan chp bu vatan hainlerini destekliyor. seçim bürolarını yas için kapatıyorlar.
gürsel tekin "güvenlik için" demişti, ama dün diyarbakır il başkanı çıktı ve yas için dedi. senin burda chpyi eleştirmen gerekirken yaptığın şeye bak. bu kadar da partizanlık olmaz. benim partim kazansın da nasıl kazanırsa kazansın havasındasın. sonra da benim chp -mhp takıntım yok..
yukardaki yazı tamamen chpnin (Atatürkün partisinin) pkkya destek vermesini anlatan bir yazı, sen tutmuş akpye saldırıyorsun...

Yenisin galiba bu forumda..? :huh:

Konu elmanın zararlarıdır, bir bakmışsın armudun yararlarını tartışıyosundur. Ama alışırsın. :closedeyes:

Hangi adamlar bana adamdan bahset ...yani chp pkkya destek oluyo ama akp olmuyo öylemi. aslında haklısın kardeş bu ak parti kazanmasında kim kazanırsa kazansın hatta bdp bile olabilir hiç olmazsa şerefsizlerin niyeti belli ama ak partiyi aklı selim kimse kestiremiyor hatta başbakan bile 2 dk önce söylediğini unutuveriyor hem ben niye chp ye saldırıyım ki eğer konu saldırmaksa chp sadece seçim burosunu kapattı ama akp her konuşanın ağzını ...tabi bu konuşanlar ülkenin batı kısmında ise , seçim bursunu kapattıracak ortamı hazırlayana bakmak lazım istanbulun göbeğinde hemde haftasonu hemde güpe gündüz apo sloganını atacak kadar bu haddi verene bakmak lazım ben vatan sever bir milliyetçiyim takıntım yok ama sempatim var bence seninde olmalı...

Geri