redyellow2
New member
- Reaction score
- 0
aha zerkli yakaladı beni
İyi de ben sitenin linkini dahi vermedim reklamı olmasın diye, haber başındaki yeri yakaladığın çok kötü oldu benim için, tüh
Buyur başka kaynaklar:
Gerçek Gündem: Türkiye'nin ihtiyacı...
chp il başkanı pkknın haber ajansına konuşmuş ona kızacağına bana kızıyor sayın zerkli
Ya bu chpli olmak ne kadar zor
Al başka kaynak:
CHP Diyarbakır Ä°l TeÅŸkilatı, 12 PKK’lı için ilan edilen yas kararına uymak için seçim bürolarında kepenk indiriyor - Ä°lk KurÅŸun Gazetesi
Bak bu site ilkkurşun sitesi!
bu haberle ilgili başka bir kaynak:
http://www.internethaber.com/chpden...r-347209h.htm?interstitial=true#ixzz1MVQr3VVE
bu ne şimdi? ben ne zaman küfür ettim, ne zaman sinkaf etttim, çok ayıp. Abilerin derken neyi kastediyorsun?
ben akpli değilim ki akpli zihniyeti geçti elimden vs. diyorsun.
Arkadaşım çok zor durumdasın anlıyorum chpnin bu yaptığını savunamamanın ezikliği ile ne yazacağını şaşırdın ama ne olur bu kadar çocuklaşma!
Ben senin gibilere KLAVYE DELİKANLISI derim
Bana meydan okuyacağına kem küm edeceğine chplilerin sözlerine yorum yap
ha kalburundan bahsetmişsin, kalburunu chp delik deşik etmiş dikkat et
İyi de ben sitenin linkini dahi vermedim reklamı olmasın diye, haber başındaki yeri yakaladığın çok kötü oldu benim için, tüh
Buyur başka kaynaklar:
CHP İl Başkanı Muzaffer Değer de ANF'ye yaptığı açıklamada, yaşanan ölümlerden üzüntü duyduklarını ve yarın seçim bürolarını kapatacaklarını söyledi. Kısa bir süre önce 7 gerillanın ölümü sonrasında kurulan taziye çadırını ziyaret ederek operasyonlar sonucu yaşanan ölümlere tepkisini dile getirdiğini belirten Değer, ölümlerin ve operasyonların durmasını istedi.
Gerçek Gündem: Türkiye'nin ihtiyacı...
chp il başkanı pkknın haber ajansına konuşmuş ona kızacağına bana kızıyor sayın zerkli
Ya bu chpli olmak ne kadar zor
Al başka kaynak:
CHP Diyarbakır 1. sıra milletvekili adayı Salih Sümer, 12 gerillanın yaşamını yitirmesinden üzüntü duyduklarını belirterek, yarın kepenklerin kapatılması halinde parti seçim bürolarını da kapatacaklarını söyledi.
Seçim barajının düşürülmesi gerektiğini belirten Sümer şunları söyledi: "Seçim barajı olmaması halinde BDP'nin buradan 8 milletvekili çıkaracağına inanıyorum. Bizler BDP'nin oylarını çalıyoruz. Bunlar haksızlıktır. Kürt halkı ve Kürt sorunu var. 12 kişinin ölümünden üzüntü duyuyorum. Operasyonları AKP hükümeti isterse durdurabilir. Halkın kararına saygı duyuyoruz. Kepenkler kapatılması halinde bizler de seçim bürolarını kapatacaız."
CHP Diyarbakır Ä°l TeÅŸkilatı, 12 PKK’lı için ilan edilen yas kararına uymak için seçim bürolarında kepenk indiriyor - Ä°lk KurÅŸun Gazetesi
Bak bu site ilkkurşun sitesi!
bu haberle ilgili başka bir kaynak:
http://www.internethaber.com/chpden...r-347209h.htm?interstitial=true#ixzz1MVQr3VVE
bu arada abilerin gitti bana laf yetiştirmeye kalkma sırası sana mı geldi.
dikkat et başına bir iş gelmesin. çünkü senin gibi çok akp zihniyetinde kişi gelip geçti benim kalburumdan. çoğunluğu şimdi banlanmış üye çöplüğünde duruyo.
sakın laf yetiştiremediğin, tıkandığın yerde küfür sinkaf etmeye kalkmayasın.
bu ne şimdi? ben ne zaman küfür ettim, ne zaman sinkaf etttim, çok ayıp. Abilerin derken neyi kastediyorsun?
ben akpli değilim ki akpli zihniyeti geçti elimden vs. diyorsun.
Arkadaşım çok zor durumdasın anlıyorum chpnin bu yaptığını savunamamanın ezikliği ile ne yazacağını şaşırdın ama ne olur bu kadar çocuklaşma!
Ben senin gibilere KLAVYE DELİKANLISI derim
Bana meydan okuyacağına kem küm edeceğine chplilerin sözlerine yorum yap
ha kalburundan bahsetmişsin, kalburunu chp delik deşik etmiş dikkat et