CHP biraz daha sıkarsa iktidara gelir!...
Kılıçdaroğlu ile birlikte CHPde sıkma dönemi başladı!...
İstanbulu avcumun içi gibi.., Ben Nurtepeyi de, Kağıttepeyi de bilirim..dedi. Kırk yıllık Kağıthane oldu Kağıttepe!..
Yetmedi!..
Sultanbeyliye, Sultanbey dedi...
O da kesmedi, Gültepeyi İstanbulun ilçesi yaptı..
Sık babam sık!...
Çocukluğumda Lefter'in kaleciliğinden etkilenip Fenerbahçeli oldum dedi... Lefter kaleci değildi dediler.. Bir ara yapmıştı galiba diyerek bir daha sıktı..
Başkan Haliçi temizleyecek, İzmirliler Haliçde yüzecek!.. dedi. Hangi başkan Haliçi temizleyecek, İzmirliler Haliçde nasıl yüzecek anlamadık...
Sıkmaya devam etti...
Mersin Güneydoğunun incisi haline geldi.. dedi..
Mersin?.., Güneydoğu?.. İnci?!..
Bu kadar da sıkılmaz!.. dedik..
Ardından İzmire gitti.. İzmir Akdenizin incisidir.. dedi...
Bu nasıl sahil partisi?!.., İzmir CHPnin kalesi.. Nerede harita bilgisi?!..
İstanbul Belediye Başkanlığına adaylığını koyduğunda ben başkan olursam ekmek 40 kuruş olacak dedi. Halbuki ekmek zaten 40 kuruştu...
Sıkma konusunda sınır tanımadı!..
Kardeşiniz Kemal AKPyi silkeliyor, dikkat Recep Bey düşebilir!.. dedi... (2011 Genel Seçimler)
Her yoksul eve 600 TL maaş vaadinde bulundu. Bu kadar parayı nereden bulacaksın diye sorduklarında benim adım Kemal, ben bulurum.. dedi..
Sürekli sıkıp durdu..
Kurultayda gaza geldi, CHP, emperyalistlerin anasının sütünden.., analarının memelerinden sütünü.., burnuna emdiğini memelerine, sütü ana..?!.. gibi bir şeyler söyleyerek emperyalistlere de sıktı!..
Sıkmaktan usanmadı;
Recep Tayyip Erdoğan'a gideceği ülke bırakmayacağım. Avrupaya bile gidemeyecek, Arap ülkelerine bile gidemeyecek.. dedi...
Derken önceki gün CHPli vekiller komisyon toplantısında AK Partili vekillere biber gazı sıktı..
Ee, bu kadar sıkarsan olacağı bu!..
CHPli vekil biber gazı sıkmayız, bu deodorant diyerek bir daha sıktı!..
Diğer bir CHPli vekil ise gerçek biber gazı sıktı..
Neden?..
Çünkü üzerinde biber gazı yazan deodorantlarla, gerçek biber gazı tüplerini karıştırmışlar CHPli vekiller!..
Sıkmayı seviyorlar vesselam..
Hem de her türlü!..
Sık babam sık..
AK Partili vekilere deodorant, öyle mi?.. (Adamlar çağdaş ya?!.. Deodorant sıkıyorlar!..)
Ben AK Partili vekillerin yerinde olsam, bir sonraki toplantıya yanımda hacı yağı getiririm..
CHPli vekillerin üzerine şırıngayla hacı yağı sıkarım!..
Deodoranta da benzemez ha.. Kolay kolay çıkmaz kokusu!...
Durmak yok, sıkmaya devam!...
Hikmet GENÇ / STAR