CHP BDP ile barışıyor

İηvictus

Banned
Reaction score
0
CHP BDP ile barışıyor

CHP, siyasi partilerle Kurban Bayramı’nın 2. günü bayramlaşacak. CHP, önceki bayramlarda bayramlaşma programında yer almayan BDP ile bu yıl ilk kez bayramlaşacak.

CHP Genel Sekreteri Süheyl Batum’un verdiği bilgiye göre CHP, siyasi partilerle bayramlaşmayı bayramın ikinci günü 9.25-12.25 saatleri arasında gerçekleştirecek. CHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Çetin, CHP Genel Başkan Yardımcısı İsa Gök ve PM Üyesi Nuran Yıldız, sekiz siyasi partiyi ziyaret edip parti yöneticileriyle bayramlaşırken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Melda Onur, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve CHP Ankara Milletvekili Zekeriya Akıncı da siyasi parti yöneticilerini CHP Genel Merkezi’nde kabul edecek. Partilerle bayramlaşma sırasıyla DSP, AKP, BBP, Saadet Partisi, BDP, Demokrat Parti, İşçi Partisi ve MHP ile yapılacak.

Örgütle bayramlaşmayı ise Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Paris’te Sosyalist Enternasyonal toplantısına katıldığı için Genel Sekreter Süheyl Batum ve Ankara’da bulunan Genel Başkan Yardımcıları yapacak. Örgütle bayramlaşma CHP Genel Merkezi lobisinde bayramın ikinci günü saat 13.00-14.00 aranda yapılacak

CHP BDP ile barışıyor - Hürriyet Gündem

Aklınca chpyi karalayacan işte..... böyle basit çocuksu yollar...

chplide değilim cevapta vermiyim diyorum.. olmuyor o kadar gereksiz karalamalarki.. ben bunlara üzülmüyorum.. ben bu adamların bunun gibi düşünenlerin iktidar olmalarına üzülüyorum.. yoksa herzaman var zaten böylesi..

Ülke artık öyle bir hal aldı ki ; 3 gün önce apo ile masaya oturan akp unutuluyor , bdp ile konuşan chp kötüleniyor.Kötüleyin tabi ki yapılanın hiç bir savunulacak yanı yok ama lan bu hareketi bunlar yaptıda , bundan fazlasını senin kendi partin yaptı onu da kötüle biraz.Şaka gibi ; takım tutar gibi parti tutuyorsunuz.

Arkadaşlar neye bozuluyor anlamak mümkün değil ben buraya bir konu açtım hatta açtığım konu çok sevdikleri chp yandaşı medyadan alınmış

merak etmesinlen ve bozulmasınlar çünkü chp yi direkt karalayacak bir haber olsaydı zaten yandaş basınları bunu yazmazdı

Ben bunu konuyu açarken ;

1. CHP daha önce hangi gerekceleri ilereri sürerek BDP ile bayramlaşmıyordu

2.Kemal Kılıçdarğlu gelince ne değitiş de CHP BDP ile görüşme kararı aldı

3. Bu değişiklik CHP den mi kaynaklanıyor yoksa BDP mi değişti de bizim haberimiz yok

Görüldüğü bir konuya herkes chp yandaşları gibi bakmıyor ve bakmak zorunda da değil ayrıca CHP nin
DTP ile bayramlaşıp bayramlaşmamasıda umrumda değil ancak daha önce oy uğruna milliyetcilik ayaklarına yatarak ben BDP ile görüşmem de bayramlaşmam da diyeceksin ama bu gün bundan vaz geçeceksin

işte bütün mesele bu yoksa bozulmanız için bir sebep yok olay gayet normal

yahu AKP bu bdp ile aynı kaptan yiyorda bir şey demiyorsunuz. Tüm inananları birleştirmesi gereken bu bayramda chp nin bir haç hayvana insan muamellesi yapmasımı size batıyor.:)

İηvictus;5212325' Alıntı:
Arkadaşlar neye bozuluyor anlamak mümkün değil ben buraya bir konu açtım hatta açtığım konu çok sevdikleri chp yandaşı medyadan alınmış

merak etmesinlen ve bozulmasınlar çünkü chp yi direkt karalayacak bir haber olsaydı zaten yandaş basınları bunu yazmazdı

3. Bu değişiklik CHP den mi kaynaklanıyor yoksa BDP mi değişti de bizim haberimiz yok

Görüldüğü bir konuya herkes chp yandaşları gibi bakmıyor ve bakmak zorunda da değil ayrıca CHP nin
DTP ile bayramlaşıp bayramlaşmamasıda umrumda değil ancak daha önce oy uğruna milliyetcilik ayaklarına yatarak ben BDP ile görüşmem de bayramlaşmam da diyeceksin ama bu gün bundan vaz geçeceksin

Gerçekten çok güzel ve sorulması gereken sorular. Bu olayı AK Parti ya da başka bir sağ parti yapsaydı, yukarıda boş boş yorum yapan arkadaşlarımızın tavrı çok ama çok farklı olurdu.

İηvictus;5212325' Alıntı:

Gerçekten çok güzel ve sorulması gereken sorular. Bu olayı AK Parti ya da başka bir sağ parti yapsaydı, yukarıda boş boş yorum yapan arkadaşlarımızın tavrı çok ama çok farklı olurdu.

Ya siz nasıl bir gündem takip ediyorsunuz.. Ya da takip etmiyorsunuz sadece günü yaşıyorsunuz... Düne kadar referandum ayağına adamlara terörist diyeceksin sonra yeni anayasa için ayaklarına gideceksin... Chp bayramlaşıyor diye kızacaksın... ASıl boş yorum yapan sizsiniz... Barzaniyi getirip arkasına ırak bayrağı koyamayacak kadar boş bir iktidarın savunucusu olacak kadar zerre kadar milliyetçi olmayan insanlarsınız.. Sonrada işinize gelmeyince sağa sola laf atıyorsunuz...

Ak parti yapsaydı diyorsun hiç birşey bilmediğini tescilliyorsun.. Bari bordo bereli resmini kaldırda insanlar yanlış anlamasın.. BEnim bildiğim bordo bereli resmi koyan adamın altı ayrı üstü ayrı oynamaz....

Geri