Tarikat evleri, yurtlar, dersaneler, esnaf tüccarın üçbeş kuruşları ile bişeyler yapabilme derdinde. Kimsenin etlisine, sütlüsüne karışmıyorlar. ÇAYAD, ÇEV, ADD vs evlerinin gelirlerinin değirmen suyunu bulandırmayalım hiç. Bakarsın çarkına çamur kaçar da dönemez olur ! Ha gayret, siz de onların sayılarını arttırın! Bu evler de açık olduğu sürece CHP için her zaman bir umut vardır. Lakin şöyle bir sorun var. İstanbul’ u (veya Ankara’ yı da) almak için ciddi bir sempatizan potansiyeline ihtiyaç olacak. Size gelen gençler namaz kılarlarsa, kızlı erkekli evlerde karışık kalmayız derlerse, kapıdan geri çevrildiklerinde ne olacak, bu iş nasıl olacak? Ankara mitinglerinde türbanlı kadınlara neler yapıldığını gördük. Böyle mi taraf toplayacaksınız? Kırılan cevizleri yapıştırmak için Cuma namazına gitme kararı almanın üstüne ayrıca 2009’ u “CHP HAC YILI” ilan etseniz bile neyi geri getirebileceksiniz. Dışları çok yıprandığından boyanan elektrik trafolarını mescit sanan CHP’ li Halil Tiryaki, gazetecilerle irtica avına çıktığında mescit sandığı yapıların elektrik trafosu olduğunu öğrenip de dumur olduğunda CHP’ nin kaybettiklerini nasıl yerine koyacaksınız? Dahası, dahası, dahası yaz yaz bitmez. CHP İstanbul’ u ve diğer yerleri böyle mi almayı düşünüyor? Şu anda kaç kişisiniz . com , İstanbul’ u alacak kadar oldunuz mu .com , Ankara adayınız işe yarayacak mı.com
konu dönüp dolaşıp dine geliyor artık bıkmadınızmı,namaz niyaz dışında konu bulamıyormusunuz arkadaş?,ankara mitinglerinde türbanlı kadına ne yapılmış?
nerenden çıkartıyosun böyle şeyleri?
chp din düşmanı ya da din dostu değildir,chp nin dinle alakası yoktur ,chp siyasi partidir,senin chp den dinle ilgili beklentilerinin olması senin daha siyasetin ne olduğunu kavrayamamış olmandan kaynaklanıyor,bu sana özgü değil gerçi tüm ülke böyle,chp senin namazınla ilgilenmez merak etme,kızlı erkekli ev derken nereleri kastettiğini anlamadım çünkü bizim ışık evleri tarzında yapılanmalarımız yok olamaz da kimbilir kafanda kurduğun yer nasıl bir yerdi..
tarikat evlerine gelince 80 ilde binlerce öğrenciye para,kalacak yer,yemek ayarlayacaksın ve bunun kaynağına kendi yağında kavrulmak diyeceksin,o nasıl yağmış öyle birazını da bize gönder,
bunun dış destekli toplum mühendisliği olduğunu kavrayamamak gerçekten çok acı,haa bir diğer kaynakda saftirik almancılarımız ve fenerlermiş bunu da yakın zamanda öğrenmiş olduk.
ben şunu çok merak ediyorum;
-genel başkan yardımcısının pkk ile işbirliği yapan şeyh saitin torunu,uyuşturucu kaçakcılığı tv de belgelerle ispatlanan;
-başkanı yüzlerce kez ben bop eşbaşkanıyım diyen,oğlu gemicikler alan,aynı oğlu katil olan ve kendisi de makamını kötüye kullanarak delilleri yok ettiren;
-atadığı adamlarının yolsuzlukları her yerden fışkıran
-çıkardığı her kanunla ülkenin dengesini bozan yani her bağımsız kurumu hükümet borazanı yapıp ülkeyi diktatörlüğe götüren
-bir gecede çıkan vergi kanunuyla maliye bakanının oğluna voleyi vurduran
-ulaşım bakanı mühendisler tarafından tv önünde canlı yayında 1 ay önceden uyarılmasına rağmen hızlandırılmış tren den vazgeçmeyen ve akabinde 40 kişinin ölümüne neden olup pişkin pişkin allahın takdiri diyen ve bugün hala görevde olan
-belediyeleri bütün maddi kaynaklarını oya yatırım olarak kullanan ve sağa sola borç takıp bunu vatandaşından çıkaran,ankarayı dünyanın en pahalı ulaşım şehri haline getiren
-ormanları hırsızlara, yağmacılara peşkeş çeken
-kıbrıs konusunda türkiyeyi yunanların önünde küçük düşüren,
-kuzey ırak operasyonu konusunda askerin elini kolunu bağlayıp,o bölgelerden gelen saldırılardan sonra hala sorumluluk almayan,
-adalet bakanı ülkedeki en büyük yolsuzluk olayını örtbas etmeye çalışan,
-halka gelecek konusunda hiç bir amaç ve çözüm önerisi sunmayan tek amacı oy ve günü kurtarmak olan
-bugüne kadar hiç ama hiç görülmemiş bir şekilde kadrolaşan bunu yaparken binlerce insanın emeğini,kariyerini yok eden hakkını gasp eden
daha devam etsem sabaha kadar hiç durmadan kepazeliklerini yazabileceğim bir parti neden hala hayasızca savunulabiliyor?
bütün bunların sebebi biz müslüman adamlarız dedikleri için mi?
bu iş bu kadar basit mi?
bu vatanın evlatları bu kadar mı saf,bu kadar mı zavallı,hatta bu kadar mı kansız.
bu adam ben bop eşbaşkanıyım dedi,en az 35-40 kez.
şehitler ölmez vatan bölünmez diye ağlayana kadar girin googleda bir bop neymiş yazın.
o ölen askerlerin katillerinin işbirlikçilerinin oy vermekten gurur duyduğunuz başbakanınız olduğunu görün,şehit ve vatan kavramının sizin ağzınızda ne kadar kirlendiğini görün,o askerlerin ölüm amaçları neydi?bu vatanın toprağını korumak değilmiydi.
senin başbakanın o toprağı ne yapmayı düşünüyor gir bi bak,al da bi dergiye bi kitaba bak bakalım,o zaman o kadar adam niye öldü,kendine bi sor,ben kimin yanındayım,ben ne yapıyorum diye bi düşün,
ak partiye verilen her oy bu vatana sıkılmış bir kurşundur,biz muhalif ve düşman elit,statükocu vs vs azınlık olarak sizi uyarıyoruz.iyi düşünün çünkü bizim lafımıza geldiğiniz gün çok ama çok geç olabilir,ve er ya da geç şuna emin olun ki adamlar haklıymış diyeceksiniz.