Chp’ye şok! Anayasa Mahkemesi Istedi, Chp’ye Usulsüzlük Davası Açıldı!

Genel Uyarı

Karşılıklı seviyesiz kişisel tahrik içeren mesajlar silinmiştir lütfen içerik hakkında yorumlar yapalım bir
birimiz hakkında değil sizleri bu konuda uyarmak istiyorum !

Deniz feneri ile ilgili hergün yolsuzluk edebiyatı yapan CHP yandaşı Doğan medyası

söz konusu CHP nin Yamyamlıkları yolsuzlukları hırsızlıkları soygunları olunca dut yemiş bülbüle dönüyor

deniz feneri 13 yaşındaki kıza tecavüz dendimi dut yemiş bülbüle dönen f tipi yandaş medya

nedense konu CHP ve TSK olunca aslan kesilio(kendi çapında)

Gerçekmiş hepsi iddia

Buraya iddiaları yazma yarışmasına girsek hackhell in izin verdiği karekter sayısını aşar CHP nin yolsuzlukları

Hangisi kulaktan dolma .Anayasa mahkemesinin CHP nin yolsuzluk yaptığını tesbit edip suç duyurusunda bulunması mı kulaktan dolma

yoksa Çankaya Beledeiye başkanının YAYAMları doyuramıyorum itirafları mı kulaktan dolma

iddaa iddaa çok bol para kazanmışsın belli ki iddaadan çok büyük konuşuyorsun.. ne ara the new times türk olduda abdullah gülün konuşmalarını yalan haber olarak çıkartıyor... ne o tiraj mı yapıyor yalan haberle :durdurun:durdurun:durdurun açıldı dava işte.. ne kadar nefret etsemde baykal ne dedi.. benim dokunulmazlığımı kaldırın araştırmayı öyle yapın dedi.. sizinkinide kaldıralım bakalım ne olacak.. tutturmuşsunuz bi yamyam asıl yamyam AKP mi Yoksa Chp mi.. yolsuzluklar için harf yetmez diyon belgeli kulaktan dolmayla konuşma ben nasıl belgeliyorum sende belgele... tayyip gibi atıp tutma.. :goz:

MG_eVİL adamların hemen yüzüne vurmuşsun yahu..
Bunlar partilerinin battığı pislikten haberdarlar ya bu yeter.
Chp ye gelince hiç iddiaları okuduğunuzu sanmıyorum. Yukarıda belirtilen rakamlar bir parti için çok küçük rakamlar, 13 bin 387 TL 94 Krş'luk vurgun, bilmem ne fişi gösterilememiş. :)
Tabi, dava açılmalı ki Chp birilerinin gözüne batmasın. Sonra çıkaramıyoruz.
Şunlara bakınca Unakıtan' ın götürdüğü trilyonlar aklıma geliyor gülüp geçiyorum.

Üstad Bunların Gözleri Var Görmez Kulakları Var Duymaz.... Anlat Anlat Anlamıyorlar.. Sonunda Tayyibi Dedeleri Gibi İzmir'den Dökerken Bunlarada gelcek sırası sanırsam :goz:

CHP nin trilyonları indira gandi yapdığının Anayasa mahkemesi tarafından tasbit edilmesinden buyana

Başta Baykal omak üzere kimse Deniz Feneri ile ilgili tek kelime edemiyor

OYSA YANDAŞ MEDYALARINA ÇIKIP HERGÜN YOLSUZLUK KONUSUNDA AHKAM KESERLERDİ

sahi ya Doğan medyasının balonu tuncelili kemal nerelerde

CHP nin trilyonları indira gandi yapdığının Anayasa mahkemesi tarafından tasbit edilmesinden buyana

nasıl etsinler ki tek kelime

adama demezler mi Nereye harcadın O tirlyonları

sen once onun hesabını ver bakimmm

Tuncelili Kemal e gelince

sahi CHP nin naylon fatura düzenleyip Trilyonları götürürken sözde dürüstlük abidesi (öyle diyorlar CHP nin yandaş tayfası ve medyası) Kemal abileri nerede

gazeteye ilan vermek lazım

CHP bu yeniden yırtar..
Almanyadaki bir vakıftan para alarak kapatılması
gerekirken olay ört bas edildi.. Bundan da bir kaç
ufak tefek kurban öne sürülür ve kurtarırlar kendini..

CHP kayıp triyonlaroı naylon faturalarla götürürkıen

Doğan medyası kendisine frakans ilahesinde kıyak geçmediği içiin her allahın günü Zahid Akman Ve Deniz Feneri ile yolsuzluk edebiyatı yapıyordu

Ama kendi Partisi olan CHP nin Kayıp tirlyon yolsuzlukları YAMYAM soygunları ile ilgili tek kelime edemiyor

neden

Çünkü CHP yandaşı ve yalakası ondan

sakın o kayıp trilyonu arkadaşlarıya alemde yemesinler

Demedi deme İbrahim...

Bu trilyonlar CHP nin boğazından geçemez....

Nedir bu kolpalar ya :D Dava yok diosunuzda bari biraz araştırın şöle olmadı bi google amcaya sorun :D Ve şunu unutmayalım bu ülkede her türlü haltı yapıpta cezasını çekmeyen genelde ak parti ve taraflarıdır... Unakıtandan gir gülden devam et tayyipten çık... Ancak kendileri dokunulmazlığa sığınırlar :D Geçen ay Kemal kılıçdaroğlu partisini dokunulmazlığını kaldırmak için meclise yasa götürdü. Ama noldu akp kabul etmedi :D Neden acaba? Onlarda olmadığı zaman halk bizdende ister diyemi??? Ortada bu kadar somut oyunlar varken halen neyi savunduğunuzu anlamak gerçekten zor yani

o işleri geçeceksiniz o dürüstlük abidesi sayın kemal kılıçdaroğlu hükümete gelsin de kaldırsın o dokunulmazlıkları da göreyim zaten birşey yapmıyorlar tutturmuşlar dokunulmazlık bu ülkede dokunulmazlık olmazsa hiçbir işi zamanında bitiremezsiniz her yasadan sonra başbakan ve bakanlar hakkında işlemler başlatılır ve zaten geri kalmış bir ülkeyiz hepten beter oluruz ben de T.C. nin bir ferdi olarak dokunulmazlığın olmamasını istiyorum ama herkesin buna bürokratlar da dahil dokunulmazlık zırhının olmaması taraftarıyım ama ne yazıkki şu an için zor

Doğan medyası tarafından şişirilen bir elamnaları vardı bu parinin

Hatta genelevlerde PKK lı arkadaşları ile alem yapıyormuş

adıda Yalandaroğlu imiş.

Bu yalandaroğlu yoksa bu kayıp trilyonlarla mı eğlenip alem yapıyordu

yaparlar mı yaparlar

CHP ye laf söylemek kimin haddine canım..Ne de olsa Atatürk'ün partisidir.

O yüzden darbe yapmak da hakkıdır,hırsızlık yapmak da hakkıdır,İslama Peygambere Türk milletine hakaret etmek de hakkıdır.

Boru değil Atatürkün partisi..Atatürk dendi mi salavat getireceksin...Hiç tartışmasız CHP liler de en büyük Atatürkçü.Bunu rakı masalarında,dansöz meclislerinde çok güzel ispatlıyorlar.

Hatta bu ülke komple CHP nindir.Biz de işte karınca kararınca onların marabalarıyız.Ağamız ne derse o.Yoksa köyü satar valla haaa...

AKP ye laf söylemek de kimin haddineymiş...
Ne de olsa halkın önünde Atatürk'e küfreder, söver...
Din istismarı yapıpı milleti soyar sömürür...
Boru değil ABDnin, fethullah ağamızın partisi... fethullah dendi mi milleti soyacaksın... Hiç tartışmasız AKP liler de dine en uygun en güzel en dürüst parti...
Bunu at sırtlarında, dansöz karılarla, İsraile 50 yıllığına verdiği toprakla kanıtlıyor...
50 yıl canım, nedir ki...

Hatta bu topraklar komple AKPnindir. Hepsini kafasına göre İsrail'e, Amerika'ya dağıtmalı, bütün işe yarar kurumları satmalıdır. Fethullahımız Tayyipimiz Abdullahımız ne derse o. İstese bizi de satar valla ha...

Geri