CHP’de 2. rahibe afişi skandalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayalet

New member
Reaction score
0
CHP’nin Avcılar’dan sonra Antalya’da rahibeli ilanı tartışma yarattı

Antalya'da CHP'lilerin dağıttığı bir dergi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın 'Hayır' propagandasını kapağına 'Müslüman kadınların rahibe gibi örtünmemesi için evet' afişini basarak yaptı.

CHP'nin İstanbul Avcılar'da ve Diyarbakır'da imza attığı 'Müslüman kadınların rahibe gibi örtünmemesi için evet' yazılı afiş skandalının ikincisi Antalya'da yaşanıyor. CHP'li Büyükşehir Belediyesi, İl Başbakanlığı, ilçe belediyeleri ve ilçe başkanlıkları tarafından dağıtıldığı iddia edilen Kaktüs Dergisi'nin arka kapağında Avcılar ve Diyarbakır'daki afişte yer alan sözlere yer verildi.

BAŞKANLARIN FOTOĞRAFIYLA

'Antalya kararını verdi' başlığı ile piyasaya çıkan derginin arka kapağında 'skandal rahibe afişi'nin yanı sıra CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, CHP'li İl Genel Meclis Üyesi Gülay Bolatan, CHP'li Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, CHP'li Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Ayhan Zor'un fotoğrafları yer aldı. Bu isimlerin 12 Eylül'deki anayasa değişikliği referandumunda 'Hayır' oyu verecekleri duyuruldu.

Kaynak : Ensonhaber

Kendi Yorumum : CHP nin samimiyeti belli oldu sanırım Kılıçdaroğlu daha çok özür dilemek zorunda kalacak bakalım şimdi bu duruma ne diyecek. At lar bile At gözlüğü takılsa dahi aynı çukura iki kere düşmezken bu adamlar çukurlara düşmekden bi hal oldu. Sanırım CHP Genel Başkanı ile Partisi aynı görüşleri Paylaşmıyor , yada danışıklı döğüş.Kesin Olan bişe var Partisi üzerinde fazla bir söz hakkı yok.

Çıkıp da adam gibi özür dilemesini bildi Kılıçdaroğlu. Bunu Erdoğan yapabildi mi ? Bence çok batmayın bu saatten sonra kalmış 1 gün.

Çıkıp da adam gibi özür dilemesini bildi Kılıçdaroğlu. Bunu Erdoğan yapabildi mi ? Bence çok batmayın bu saatten sonra kalmış 1 gün.

Başkanları bir yanlıştan dolayı özür diledi bu çok doğru bir davranış ama adamları hala aynı yanlışı yapıyorlarsa ya başkanı takmıyorlar yada başkan basiretsiz.

Başkan basiretsiz ise bu adam başbakan olunca diğer liderle diğer güçler ezer geçer bu adamı, parti başkanı bile iken laf dinletemiyorsa başbakan olunca lafını kim dinleyecek ?

Başkanları bir yanlıştan dolayı özür diledi bu çok doğru bir davranış ama adamları hala aynı yanlışı yapıyorlarsa ya başkanı takmıyorlar yada başkan basiretsiz.

Başkan basiretsiz ise bu adam başbakan olunca diğer liderle diğer güçler ezer geçer bu adamı, parti başkanı bile iken laf dinletemiyorsa başbakan olunca lafını kim dinleyecek ?

işin doğrusunu söylemek gerekirse bu gandi kukla olarak kullanılmakta referandum sürecine bakarsak bir hezimetin blançosu kime fatura edilecekti işte gandi bunun için var hala anlayamadılar :))))) neyse bunlar böyle alışmışlar artık

yarın referandumda evet oyları yüksek çıktım ı sen o zman bak curcunaya bakrsın baykal tekrar döner :))

hadi CHP bir tane kukla buldu
Sayın Bahçeli neden kendisine bir kukla bulamadı ben ona acıyorum şimdi

keşke yerini başka birine devretseydide sonra tekrar dönseydi :)

Özür dileyenler basiretsiz , hapse girenler değil öylemi ?

Kılıçdaroğlu şartlı olarak özür diledi dilemesine ama bakın Berhan Şimşek ne diyor?

ÖZÜR DİLEYECEK BİRŞEY YOK!

CHP İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek Avcılar Belediye Başkanı’nın “arkadaşları da olsa” disiplin kurulunun gereğini yapacağını belirterek, “Afiş CHP’nin değil” sözleri için, “Benim özür dileyecek birşeyim yok. Bakanı göreve çağırdım diye özür mü dileyeceğim” ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu türban meselesinde ne diyor? "Başbakan özür dilerse beraber görüşebiliriz." Yahu çözmeye niyetin varsa neden kibirleniyorsun ki? Başbakan a iyilik yapmayacaksın ki halka yapacaksın. Adam yollarına gül dökerim dedi. Daha ne desin?

Özür dileyenler basiretsiz , hapse girenler değil öylemi ?

Benim yazdığımla senin yazdığının ne alakası var ? Ben özür dilediği için mi basiretsiz dedim ? Oku, anla sonra yorum yap.

İnsanların haksızlığa karşı mücadele etme duygusu başkan dinlemiyormuş demekki. Darısı saat gibi kurulan ve istenilen saatte öten Erdoğan'ın adamlarının başına... Şu rahibe olayına da takıldınız ya onunla yatar onunla kalkarsınız. O afişi bi okuyun o zaman " haksızlığa karşı " sözümü iyi anlarsınız.

Ben özür dilediğini duymadım.

Sadece "Özür dilemesini biliriz." dedi.

Sonra da "Ananı da al git!" diyenlerin özür dilemediğini ama kendisinin "O ananın elini öptüğünü." söyledi.

Özür nasıl olur?

"Partim adına hazırlanan afişlerde aşağılanan örtülü kadınlardan ve hakir görülen rahibelerden partim adına özür diliyorum. Sorumlularının cezalandırılması için disiplin işlemi talimatı verdim." deseydi özür dilemiş olurdu.

"Özür dilemesini biliriz." demekle "Özür dilenmiş olmaz!".

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri