Choluq chocua Maseme chıqdı..!! gel fervent bilmemne..

Te®Te®eN' Alıntı:
herhangi bi user bu şekilde bi yönlerdirme yapmasını forum sayfasında engelliyemezmiyiz
yaptığı şeyin çocukca olsuğu çok belli zaten de
hh sayfasında bu şekilde bi yönlerdirme yapabilmesi normalmi?

yaw.. shu sıralar yoneticilerinin real problemleri war site ile oqadr ilgilenemiorlar.. ama tabyqi önlemeq mümqün flash filter qullanmaq lasım ama buna gereq yoq saten flash ın forum sayfasında görüntülenmesi sadece site yoneticilerinin uyelere olan ii nietidir yani gösden qachan bi qonu deildr.. eminimqi ama saten flash ın 4um qullanımında peq bi onem tashımadıı ichn en asından filter qullanılana qadr qaldrılması sorun yada engel teshqin etmemeqdedir.. saten bilen qullanan as olduu ichn.. bu arqadashda qendini nimetten saymısh :) he saqn olaqi shahsına bi sorunum olduunu chıqarmayn chünqü tanımambile herhangi biri benim ichn yani muhabbetim dahi yoqdr yada ben hatrlamıorm warsa bile..

nyse usatmanın anlamıyoq.. herqes qimin ne olduunu bilir.. bu tip dawranıshlarla sadece qendilerine güldrmeqden bashqa yapdıı bi sonuch olamas shahsın..

ii 4umlar.. ( hala mı ya hala yasıma laf edenler warya cx..cx..

Allahtan kork serefsız.. saygılı ol lan bıraz..

lamerler ve lamerlik hakkında bir kaç söz sizce hangisi

ba$kalarinin yazdigi nuker, flooder'lari kili yunu falan alip kullanip "onu gocerttim, $u siteyi hack ettim" diye ortalarda dola$an butun lamer zirvalarina verilebilecek genel isim.

1-) hackerim diye gezinen ki$ilerin tumunu.

2-) yaptiklarini diger insanlara (topluma) mal mal anlatan ki$ilik bozuklugu olan kesim.

3- ba$kalarinin yaptigi kodlari, cizimleri falan kendi adiyla dagitan scener'a verilen isim olarak dogmu$tur. $imdi ise cercevesi baya geni$lemi$ gorunu$e bakilirsa.

4-genel anlamda olmadigi biriymis gibi davranip bununla insanlar arasinda statu sahibi olma amaci guden, hilkat garibeleri(

5-senelerdir serverlarinda oynayip power shield(ps)'in ne oldugunu bilmeyen zihniyet.

6-türkçesi lavuk oluyo herhalde.. dallama olarak da gecer..

7-türkçe karşılıklarının arasında amele de gelmelidir.

8-lamer'ligin altinda megalomanlik ve kendini ispatlama kaygisi yatar.

9-bilgisayarin her$eyini bildigini zannettiginden daha fazla $ey ogrenmeye acik olmayan, bu yuzden de kendisinden daha fazla $ey bilen biri oldugu zaman kaybetmeye mahkum $ahis.. normal bir insan ise ne kadar bilirse bilsin bilgisayar hakkinda ogrenecek daha pek cok $eyinin oldugunu bilen $ahistir

Selamlar ben geldim ama bakıyom ortalık durulmuyor yine galiba ve
Ferverent bi yanlış yapmış anladığım kadarıyla konuyu şu anda çözmeye
çalışıyorum fazla vaktimde yok ama ben şunu bilirim...

"İtler, köpekler dahi yal yedikleri kaba pislemezler."

Bir ağacı küçükken kesersin yada belini bükersin ama Hackhell
1 yılını doldurmuş dev çınar hemde hani birkaç kişi biraraya gelirde
dev çınarın gövdesini kucaklakmaya çalışır ya elleri buluşmaz onun
gibi bişey oldu Hackhell ve zarar vermeye çalışanlar sadece buna
taş atıyorlar sen akşama kadar taş at dur bişi yapamazsın gövdedeki
kabuğu bile zedeleyemezsin ki içine zarar verebilesin hele dalları
göğe ulaşmış ve sen o kadar yükselemezsin ki "BİR YAPRAĞINI
KOPARASIN" umarım anlayan anlamış ve mesaj gereken yerlere
ulaşmıştır internetim yok Bakü'den geldim geleli değil internet
evdeki bilgisayarımı bir kez açmadım öylece kutuda koyduğum gibi
duruyor e bende insanım her halikarda gezmek eğlenmek dolaşmak
benimde hakkım sağlıcakla kalın...

Ha birde ben en sonunda Hackleyecem merak etmeyin ama Hackhell'i
değil Dark'ı hackleyecem gidecem kasasına 2 tekme Cd'romunda
çay tutucağı, çay demleyip içicez bana öyle söyledi hatta bilgisayarına
çay dökücem :p başka yapılacak bişi varsa söyleyin yapayım
hatta St.Anger'in yanınada gidicem onunda elindeki tüm dökümanları
hackleyecem :p elinden alıcam forumda paylaşacak bişiler lazım değil mi :p kasasınada 2 tekme vururum hatta sizin için hackhell serverlerini
buzdulabına koyucam tabi bizlere dayanamıyo çok ısınıyorlar...

Sanalda değil reelde hackleyecem :p dermişim.

iyi forumlar...

fofer' Alıntı:
cemo fervent ti bilen bilir buradan birkaç kendini bilmez user adamın üstüne o kadar gitti ki sonucu bu oldu. küfür etmesini onayladığımı düşünmeyin ama böyle olmamayıdı :(

Canım kardeşim herkesin üstüne birzamanlar çok gidildi gidilmedimi? Neticesi ferventin yaptığı gibi ağza alınmayacak bir küfür mü olmalıydı. Ben çok üzüldüm açıkçası.Neyse olan oldu inşallah tekrarı olmaz.Başka insanlarda aynı yolu takip etmezler.

çocuklar işte ne beklişyosun bide yayıyolar bişe yyaptıklarını snp

sizin için zaten herkez çoluk çocuk ya:D

St.AnGeR kaç konun war senin gövde gösterisinde aslanım:)

ya diğerleri:D

hackten anlayan adam çok çok az burda... anlayanlarda zaten saygı gereği yorum yapmadılar... çünkü yorum yapanlar kendilerini rezil duruma düşürdüler....

zone kayırlarını veriom halen daha lamer oluo adımız:)

http://www.zone-h.org/index2.php?option=com_mirrorwrp&Itemid=45&id=4200024

http://www.zone-h.org/index2.php?option=com_mirrorwrp&Itemid=45&id=4200037

Bu hackerlık nedir ben anlamadım... zone bile oke hacklemişsin dio siz halen ne dionuz...

Bu arada sen her ne kadar basit bir işti desende Hackhell flashların açık bırakılması ile hacklenmiştir...

HaCKéD ßY FéRvénTßQY;)

yani dicek fazla söz yok:D

herşey zaten ortada....

herkesin yaptıgı kendine .. onun için boswerın :)

realhacker' Alıntı:
sizin için zaten herkez çoluk çocuk ya:D

St.AnGeR kaç konun war senin gövde gösterisinde aslanım:)

ya diğerleri:D

hackten anlayan adam çok çok az burda... anlayanlarda zaten saygı gereği yorum yapmadılar... çünkü yorum yapanlar kendilerini rezil duruma düşürdüler....

zone kayırlarını veriom halen daha lamer oluo adımız:)

http://www.zone-h.org/index2.php?option=com_mirrorwrp&Itemid=45&id=4200024

http://www.zone-h.org/index2.php?option=com_mirrorwrp&Itemid=45&id=4200037

Bu hackerlık nedir ben anlamadım... zone bile oke hacklemişsin dio siz halen ne dionuz...

Bu arada sen her ne kadar basit bir işti desende Hackhell flashların açık bırakılması ile hacklenmiştir...

HaCKéD ßY FéRvénTßQY;)

yani dicek fazla söz yok:D

herşey zaten ortada....

ateş olsan cülmün kadar yer yakarsın... zone-h dedıgın site http://www.hackhell.com/images/ burayı bıle hack dıye nıtelendırıp arısıvıne kaydeden bi yer ;) bence koş bak bu verdıgım adresıde kaydettır belki çükün 2 cm daha uzar =) neyse bazı reel işlerim yuzunden ne foruma ugrasyabılıyorum nede sızın çocukluklarınızı takıp edebılıyorum ama yakında tamamen donucem ozaman bu şebekliklerinizi hepinize yediricem ;) devam edin siz...

Dark_Angel' Alıntı:
ateş olsan cülmün kadar yer yakarsın... zone-h dedıgın site http://www.hackhell.com/images/ burayı bıle hack dıye nıtelendırıp arısıvıne kaydeden bi yer ;) bence koş bak bu verdıgım adresıde kaydettır belki çükün 2 cm daha uzar =) neyse bazı reel işlerim yuzunden ne foruma ugrasyabılıyorum nede sızın çocukluklarınızı takıp edebılıyorum ama yakında tamamen donucem ozaman bu şebekliklerinizi hepinize yediricem ;) devam edin siz...

Dark zonelerde bir tıkla HaCKéD ßY FéRvénTßQY yazılarınıdamı görmedin?

900 kere HaCKéD ßY FéRvénTßQY yazdım oraya....

tamam ya arkadaşalr fala uzatmaya gerek yok ezik her zaman eziktir naparsın başka user alıp artık web hack bölümünden bişeyler öğrenir:p

anaaa anger defe mucjxx ;)

Geri