Choluq chocua Maseme chıqdı..!! gel fervent bilmemne..

St.AnGeR

Document Visor..
Reaction score
0
ιѕт              HHuser№: 9          Remote Admi
Flash a isin werilmish BBc qodları arasında taby zeqi ya arqadashlar hemen bi swf e yonlendrme uydrp qonu achmaqla hack i bütünleshdrmishler..

untmayn.. HH Sisin oyuncaınıs olmıcaq qadr.. saglam..

shimdi eylen baqalım.. choq zeqi olan arqadashım.. ona HAck deil sadece WELET'liq denir ( Lamer de deil saqn yannısh anlamayn.. Lamerliq bile olamayacaq qadar chocuqca.. )

herhangi bi user bu şekilde bi yönlerdirme yapmasını forum sayfasında engelliyemezmiyiz
yaptığı şeyin çocukca olsuğu çok belli zaten de
hh sayfasında bu şekilde bi yönlerdirme yapabilmesi normalmi?

anger haqlısın qardesh ne diyim yerden goge kaddar hemide :D

aßi ßazı insanLar ndn ßu kadar srefsiz ßurdan oqrendikLerini ßuraya uyquLamya caLıshacak kadar adiLer uLean kOpek ßiLe yediqi ekmeye ihanet etmez ß

anlayan anlarrrrrrrr

Yuh be bu kadarda olmaz ki :mad: Ne bu yaw millet burda palazlanıp kendini bi p.k zannetmeye başladı...

osiris_cemo' Alıntı:
Yuh be bu kadarda olmaz ki :mad: Ne bu yaw millet burda palazlanıp kendini bi p.k zannetmeye başladı...
cemo fervent ti bilen bilir buradan birkaç kendini bilmez user adamın üstüne o kadar gitti ki sonucu bu oldu. küfür etmesini onayladığımı düşünmeyin ama böyle olmamayıdı :(

onun son yaptığı gövde gösterilerinden belliydi zaten ne olacağı . gitmiş wikipedia hacklemiş . yanlış işler yapıyodu...

kurtulus23' Alıntı:
meali senden alalım o zaman

birash zorLasan okuucakhsın ama yinede aL ben yazdım weriim sana ....

flaş a izin verilmiş bbc kodları arasında tabii zeki ya arkadaşlar hemen bi swf e yönlendirme uydurup

konu açmakla hack i bütünleştirmişler

unutmayın.. hh sizin oyuncağınız olmayacak kadar ... sağlam...

simdi eylen bakalım... cok zeki olan arkadaşım..ona hack değil sadece velet'lik denir(lamer

de değil sakın yanlış anlamayın..lamerlik bile olamayacak kadar çocukca...)

arfy' Alıntı:
birash zorLasan okuucakhsın ama yinede aL ben yazdım weriim sana ....

flaş a izin verilmiş bbc kodları arasında tabii zeki ya arkadaşlar hemen bi swf e yönlendirme uydurup

konu açmakla hack i bütünleştirmişler

unutmayın.. hh sizin oyuncağınız olmayacak kadar ... sağlam...

simdi eylen bakalım... cok zeki olan arkadaşım..ona hack değil sadece velet'lik denir(lamer

de değil sakın yanlış anlamayın..lamerlik bile olamayacak kadar çocukca...)

eyv arkadaşım sabır gösterip yazdığın için ;)

way baba sen nerelerdeydin yaaw konuyu gireince daldım içeri
ama fevrent i severim haakten de iyi çocuktur konuscam onunla olayı çözecem walla yazık oldu iyi bi ark.dı

pardon olayı yeni gördüm.

yorumuma gelince anger'in dediği gibi bebe'nin teki ile uğraşmışık.YAZık oyun parkına gider artık.

ya bazı seviyesizlikler artık can sıkmaya başladı...
sukunet bazen en buyuk cevaptır ve bazende en ii çözümdür sakin olup gaza gelmemek lazım

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=100789

şu linke bi baqın uğraştımız kişilerin ne kadar çocuk olduğunu görün dün bize yalakalık yapıordu şimdi başkasına allhım ya gelde gülmekten çatlama :gülmektençatlamaküzereolansipasmileyı:

Geri