Chelsea'nin Kalesi Düştü

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
İngiltere Premier Lig'in 28. hafta mücadelesinde Chelsea sahasında Manchester City karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Manchester City'e galibiyeti getiren goller, 45. ve 76. (p) dakikada Carlos Tevez, 52. ve 87. dakikada Craig Bellamy'den geldi. Maviler'in gollerini ise 42. ve 90.(p) dakikada Frank Lampard kaydetti.

Londra ekibinde 76. dakikada Beletti direkt kırmızı, 81. dakikada ise Michael Ballack ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı.

Bu galibiyetle birlikte Manchester City ligde puanını 49'a çıkararak 4. sırada yer aldı. Chelsea ise 61 puanda kalarak zirvedeki yerini korudu ancak şampiyonluk yarışında derin bir yara aldı.

TERRY'NİN ELİ HAVADA KALDI

Bu arada karşılaşmadan önce Manchester City'nin savunma oyuncusu Wayne Bridge, maçtan önceki seremonide özel anlaşmazlığı bulunan Chelsea kaptanı John Terry'nin elini sıkmadı.

10003341.jpg

Maçın başlama vuruşundan önce ilk 11'ler “fair-play” çerçevesinde birbirlerine başarı dilerken, Bridge kendisine elini uzatan Terry'nin bu hareketini karşılıksız bıraktı. Wayne Bridge, eski sevgilisinin John Terry ile yaşadığı ilişkinin basında yer almasının ardından 2 gün önce İngiltere Milli Takımı'ndan affını istemişti.

Avukatları aracılığıyla açıklama yapan Bridge, milli takıma artık katılmak istemediğini belirterek, “İngiltere Milli Takımı içindeki pozisyonumu uzun bir süre, geçen haftalardaki haberler ve olaylar ışığında düşündüm. İngiltere için oynamak her zaman bir onurdur. Takım içindeki pozisyonumun potansiyel ayrılık yarattığına inanıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello, Chelseali futbolcu John Terry'nin, eski takım arkadaşı Wayne Bridge'in eski kız arkadaşı Vanessa Peroncel'le ilişkisinin basına yansımasının ardından Terry'yi milli takım kaptanlığından almıştı.

Hurriyet

Maçı izLedim maç boyu Bridge çatık kaşLıydı ve zaman zaman Terry'e çok pis bakışLar attı.. :)

İyi sabretmiş yine. İnsanlar böyle katil oluyor.

Geri