Chatte Aşk, harika bi hikaye okuyun mutlaka

eLLerine sağLık =)

açık konuşuyorum kemal abi bana acaip saçma geldii. bilmiyorum yanii okurken güldüm oo biçim =)

emeğine sağlık bu tarz yazıların iyi gidiyor :goz:​

minimie45573on-1.gif
cid024f01c5d9c6bd48bd20qs3-1.gif
Minnie31.gif
nmj07uc2.gif
21325632_l.gif
Daisy03-1.gif
Minnie13-1.gif

muthemelen böyle bir olay olmamıştır en azından bu olay olmamıştır ama buna benze birçok olay oldugu gerçek şunu unutmamak lazım ki inasn psikolojisi hala tam olarak net olarak anlışılabilmiş degil...böyle saçma bişey olur mu denmiş evet normal ve saglıklı bir ruh hali ve psikolojiyle olmaz ama eşinin bir lafından sevdiginin bir lafından dolayı intihar edini de çok gördük okuduk ... ayrılık acısına dayanayıp kendini öldürenide çok gördük o yuzden insan psikolojisini hafife almamak lazım özellikle bunalımlı ve sorunlu zamanlarda ;)

muthemelen böyle bir olay olmamıştır en azından bu olay olmamıştır ama buna benze birçok olay oldugu gerçek şunu unutmamak lazım ki inasn psikolojisi hala tam olarak net olarak anlışılabilmiş degil...böyle saçma bişey olur mu denmiş evet normal ve saglıklı bir ruh hali ve psikolojiyle olmaz ama eşinin bir lafından sevdiginin bir lafından dolayı intihar edini de çok gördük okuduk ... ayrılık acısına dayanayıp kendini öldürenide çok gördük o yuzden insan psikolojisini hafife almamak lazım özellikle bunalımlı ve sorunlu zamanlarda ;)

evet canım çok haklısın aynı durumda ben olsam sanırım bende yapardım.beni biliyosun kemal:vurpsikolojinin 1 gramı yok.:vur:vur:aşk

bunlar birbirlerini hiç mi görmemişler.. resim bile görmediyse..

gerçekte yaşanmışmı bilmem ama..yazık..

Ya insan bazen elinde olmadan kaptırıp gidiyor gercek bir olay mı bilinmez ama gercek veya değil bizim burdan ders cıkarmamız lazım demi nette daha dikkatli olmamız gerekir yok benim basıma gelmez demeyin sakın bende dalga geciyordum arkadaslarımla netten ask mı olur len diye ama pc aldım basına gectim biraz urasınca orda burda bir tanesine kaptırdım kendimi bakalım hala devam ediyoz ama nereye kadar bir yerde bitecek camda görüyonda nereye kadar en iyisi uzak durmak bunun icin ugrasıyorum hala

KESİNLİKLE DİKKAT ETMEK LAZIM BASIMA BÖLE BİŞİ GELMEZ DEMEYİN DÖNER SİZİDE BULUR

kim netten tanıştığı hiç görmediği biri için biri intihar eder ki :eek:ut:

Haklısın ama bazı insalar bunu gerçekten yapa biliyor malesef geçekte olmayan birine aşık olmak şaçma ve hatta imkansız geliyor bana

muhtesemdı elıne saglık yanlız bu tur hıkayeler hala mevcut okumustum bole bı kactane.. ama buda superdı elıne saglıq..kuzay..

Geri