Chatte Aşk, harika bi hikaye okuyun mutlaka

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Bir gün bir kız chat´ten bir oğlan ile tanışır. Bu kız oğlan ile haftalarca chatleşir, sabaha kadar! Konular açıldıkça açılır.
Kız bu oğlandan öyle hoşlanırkı, o oğlana aşık olur.
Her gün okuldan geldikten sonra bilgisayarın başına geçer ve oğlanın gelmesini bekler. Bazı günler olur, sabaha kadar chatleşirler, sabah olunca sevimli cümleler yazdıktan sonra okula gider.
Bütün gün onu düşünür, eve gitmeyi sabırsızlıkla bekler. Ama Aşkını bir türlü itiraf edemez, çok utanır.
Bir gün var gücünü toplayarak bilgisayarın başına geçer ve e-mail ile bir aşk mektubu yazmaya karar verir.

"Ercan, senden kaç zamandır hoşlanıyorum, ama bunu sana bir türlü yazamıyorum. Senin buna karşı bir tepki vermenden çok korkuyorum ki bilemezsin. Ama burada bir gerçek var. Seninle yazışırken, bambaşka bir dünyada oluyorum. Her satırını sabırsızlıkla bekliyorum.
Ercan Seni seviyorum."

Ardından 5 dakika geçmez e-maile cevap gelir. Ve kız e-maili titreyerek açar. Açması ile kapatması bir olur.
Kız adeta şoka girer ve kendine 10 dakika gelemez.
Kendine geldikten sonra bir kere daha açıp maili bir kere daha okur.
Aynen şu cevap gelmiştir:

"Aylin, ben seni sevmiyorum, benden uzak dur. Artık bir daha bana yazma ve unut beni"

Kızın gözlerinden yaşlar akmaya başlar, gözü yaştan bir şey göremez olur. Banyoya gider, dolaptan uyku hapı alır ve odasına döner.
Bir ufak not bırakarak tüm hapları yutup bilgisayarın başında ölür!
Notta şunlar yazar:
"Ben sevdim ama sevilmedim. Bu hayata ELVEDA deyip ayrılıyorum. Ercan seni çok Seviyorum. ELVEDA!"

Akşam kızı ölü halinde bulurlar, annesinin birden gözü bilgisayara takılır.

Bir e-mail!!!!

Ercandan!!!!

Ercan şu maili göndermiş:

"Aylin senden çok özür diliyorum, benim ufak kardeşim sana bu saçma maili göndermiş. Ben sana bu sözleri asla yazamam. Çünkü...............ben..........seni SEVİYORUM!! Ercan!"

:vur:vur:vur

yanı kendımız cewremızdekı cogu kısı tanımadıgımız gormedıgımız ama sadece yazdıklarını hıssettıgımız bırının buyusune kendını kaptırmıstır vardır cevremızde böle insanlar hanı o var dıye nete girmeler filan ona bı derece eywallah bana gore olmasada ama bu cok fazla abartı ya yuhh.. : ))

tüh yaa..bu ufaklar çok sevimli oluyor ama bazende ciddi sorunlara yol açıyorlar paylaşım için sağol..

:saskinBacaksızın yaptına bak ya Ortalıgı Batırmış ama gerçekten çok güzel saol kemal abi..

ҳ̸Ҳ̸ҳ TşKLeR ҳ̸Ҳ̸ҳ

kim netten tanıştığı hiç görmediği biri için biri intihar eder ki :eek:ut:

kardeşi nie baksın mailine yaw saçma biraz ama güzelmiş.. x)

internette aşk görücü usulünü sevenler için uygundur. mailleşmek te tıpkı mektup gibi. iki taraf razıysa sorun yoktur.

ama ufaklık ne yapmış öyle yahu. kız da amma sevmiş hangi devrin insanı ne duygusalmış ? şimdinin kızları çocuğun gelmesini bekler bir de küfür edip kapatır.

Abartılı buldum :goz:

kim netten tanıştığı hiç görmediği biri için biri intihar eder ki :eek:ut:

yengeciğim öyle deme Allah korusun insan kendini kaptırdımı herşey yapar.Ayrıca intihar nedeni gururu diye düşünüyorum yani reddedilme ve ağır bi şekilde reddedilme!!

Zaten bu chat ortamı insanı depresyona sürüklüyormuş Allah'tan ben hiç uğraşmam zaten duygusalım birde bulaşırım birine Allah korusun :vur

yazık olmuş kıza

benim arkadaş da aynen nette tanışdı ama işi iyicene abarttılar :D şimdi evliler (= ark 18 yaşında kız 16 bu genceciq yaşda dünya evine girdiler hadi hayırlısı :D

Birkez daha anlaşıldıki karsılastıgımız her olayda hemen bi yargıya varmamlıyız önce sakin olup detayları araştırıp birazda zamanı kullanıp beklemeliyizki gerçekler ortaya cıksın.

Buna benzer çok şey yaşadım %100 emin oldugumu sandıgım şeyler bile biraz zaman geçtikten ve olay tüm cıplaklıgıyla ortaya döküldükten sonra öyle olmadıgı ortaya cıktı =)

Ayrıca birine kızıpda veya üzülüpte kendine zarar vermek kadar aptalca bişey yok =), gerçi yapmadım deil :D yani bende bi aptalım :D

waLA bu hayatta hersesy olabilir her psikolojiden insanlar war ....

Eğer hikaye gerçek ise çok trajik bir olay olmuş.

çok zuzuldum yha :((:):):):)(

Geri