Chat siteleri Tarihe Karisacak, gelecek susam.org un

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

X_MEN1982

New member
Reaction score
0
Simdi arkadaslar ben yeni bir site buldum ismi susam.org
hele su link i önce bir acin.
http://susam.org/
Ne oldu??? Hicbirsey.
susam bir iletisim sitesi ve bu siteye herkez elini kolunu sallayarak giremez.
Avantajlari yeni insanlar ile tanisma imkani sunuyor, yada ayni msn messenger de oldugu gibi sadece kendi istediginiz kisilerle kontak a giriyorsunuz.
Olurya birgün bir yabanci Bilgisayarda bulunursunuz ve o bilgisayarda msn yada icq olmaz. ama Herhangi bir Browser üzerinden susam.org a girebilirsiniz.
Nasil üye oluruz bu siteye????
Ben susam.org da üyeyim. ben yada susam.org de üye olan baska birisi size Davetiye gönderirse sizde üye olma hakkina sahip oluyorsunuz.

Bu davetiye nasil alirsiniz? susam.org da üye olan herhangi birisi size email üzerinden davetiye gönderirse. Ve siz bu email in icindeki link i acarsaniz susam in Dünyasinda kendinizi bulursunuz.

Eger ilginizi cekti ise bana email adresinizi özel mesaj kutuma birakin.

iyi susam lar :Sopa

Bunlari size niye mi yazdim: Bir 5 sene sonrasini düsün ün
susam yaygin olacak ve siz mesela eski okul arkadasiniz atiyorum
ABDÜLKADIR MISIROGLU nu kayip etdiniz. Ne telefon ne emailadressi yada Oturdugu yer i biliyorsunuz. Ozaman susam dan onu arayip yeniden kontak a girebilirsiniz. Cünkü susam in büyüyeceginden cok emin im

X_MEN1982 benim ilgimi çekti...bana davetiye gönderirsen sevinirim.....

adresimi unutmuşum:ter:

[email protected]

Google Dünyası Google adsense, Pagerank, optimizasyon, püf noktalar kısaca google ile ilgili herşeyi bulabileceğiniz bölümümüz.

GoogLe iLe aLakası ne ? + bunu bookmark böLümüne açman gerekiyor diye biLiyorum ..ve bunu yapabiLmek içinde 100 mesajın oLması gerekiyor.. biLmiyorum anLatabiLdin mi ?

beyler REKLAM yasak
Msn adresi vermek yasak pm'e atın birbirinize :eek:

tekrarında banlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri