|ChaMuR| yaptıgınız hiç adil degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimse haksız yere banlanmaz helede Chamur asla banlamaz konuya bakacak olursak ya kardeşim bir yorum yazıyorsun illa biri sazanlık yapacak ne konuştuğunu bilmeyecek ondan sonra ben nie banlandım yok böle bişi illa başımızda yorumlarınızı editleyecek bir yönetici mi gelmesi lazım yorumu yazan sonucunu düşünmemiş Smod mu düşünecek ? burda da yazmışsınız banlarsanız banlayın umrumda deil böle bir yorum olurmu banlanıyorsun sonra neden banlandım Forumun düzenine aykırı ve ukalaca yorumlar karşısında banlanmanız normal benim yorumum budur Chamur da son sözü söyler olay biter....

Öneri $ikayetLere geneL ihbar hattımız var oraya şikayetinizi yaparsınız iLgileniriz.. Gidipte millete Laf yetiştireceğinize seviyesizce mesajLar yazacağınıza şikayetinizi edersiniz iLgiLenmemizi bekLersiniz.. Ama sizi sanki biriLeri dürter gibi Laf yetiştirme çabasındasınız.. ßi terbiyesiz gelip laf atıyosa ona niye uyuyosunuz etkiye tepki niye veriyosunuz ? şikayet edin bitsin.. o keLimeLeri kim ederse etsin cezasını çeker.. Kimsenin bi özelliği yok bu forumda..

cLosed.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=422973

bo kunuda ceza alan arkadaşlarımız Mr.kLex,KediCiX haksız yere ceza aldıgını düşünüyorum bukonuyu başlatan insanın mesajlaraını şimdi okuma şansı buldum bu zamana kadar hep tahrik edici insanları küçük düşürücü ve alay edici mesajlarını okudum istüne üstlük hayvanmıddır nedir nicki böyle o kişinin yaptıgı saygısızlık bütün siteye amelse demesi ve bu iki arkadaşımza söyledigi laflara etkiye tepki olark söylenmiş şeylerden dolayı ve bu iki arkadaşımızn ceza almasını yadırgadım bundan çok daha agır sözler yüzünden banlanmayalr üyeler var bu arakdaşlarınmesajlarını silseydin en dogrusu olurdu kişisel görüşüm saygılar...

dönüş yok konuyu açan üyenin mesajlarını bende okudum fakat konuyu açtıgı tarihe bakarsanız o tarihten bu zamana kadar yazdıgı seylerden ötürü ceza almış olabileceğini düşündüğüm için banlamadım,yoksa yazdıklarıyla kesinlikle ceza almayı hak ediyor ki tekrar bir yönetici arkadaşım banlamış,teşekkür ediyorum kendisine..

diğer üyelere gelicek olursak;aşşağıda banlanmalarına sebep olan mesajlar mevcut,o üyeler için tartışmayacağım bile,
size birinin beyinsiz veya forumdan .iktirgit demesini hoş karşılıyorsanız,o sizin genişliğiniz maalesef öyle biri değilim..

arkadasım buraya geldin adabınla takıl insan olmuyosan siktir git canımı sıkma nerde nasıl konuscagını ögren

hiç deilse bende sadece o zeka yok sende insan gibi bile duramıon düşün artık zekanın halini beyinsiz :hhmanD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri