|ChaMuR| yaptıgınız hiç adil degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Helldorado

A Drinking Song
Reaction score
0
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=422973

bo kunuda ceza alan arkadaşlarımız Mr.kLex,KediCiX haksız yere ceza aldıgını düşünüyorum bukonuyu başlatan insanın mesajlaraını şimdi okuma şansı buldum bu zamana kadar hep tahrik edici insanları küçük düşürücü ve alay edici mesajlarını okudum istüne üstlük hayvanmıddır nedir nicki böyle o kişinin yaptıgı saygısızlık bütün siteye amelse demesi ve bu iki arkadaşımza söyledigi laflara etkiye tepki olark söylenmiş şeylerden dolayı ve bu iki arkadaşımızn ceza almasını yadırgadım bundan çok daha agır sözler yüzünden banlanmayalr üyeler var bu arakdaşlarınmesajlarını silseydin en dogrusu olurdu kişisel görüşüm saygılar...

kesinlikle katılıyorum

BEN BÖYLE HAKSIZLIK GÖRMEDİM KONUUYU AÇANIN ÇİRKEFCE TAVIRLARI YÜZÜNDEN SİNİRLENEN VE ONLARI UYARAN ARKADAŞLAR BANLANIYO BU NASIL BİR ADALETTİR YHA BÖYLE YÖNETİCİLİK OLMAZ HERKEZ İŞİNİ DOĞRU DÜZGÜN YAPSIN

BANLAYACAKSANIZDA BANLAYIN UMRUMDA DEĞİL !​

forumda genel olark bahsettim bu site içinde buna benzer şeyler gördüm o mesajları ya silindi ya da editlendi ben burda arkadaşları tanımıyorum ama o iki kişinin ne amaçla geldigini gördüm herkese küfür hakret yok bu site amele doluymuş bu arakdaşarımız bikaç kez forum kurallırına uyun düzgün konuşun diye uyarmış ama bu iki kişi insablareı çileden çıkartmak için ellerinden geleni yapmış bence bu iki arkadaşa verilen ceza agır

BEN BÖYLE HAKSIZLIK GÖRMEDİM KONUUYU AÇANIN ÇİRKEFCE TAVIRLARI YÜZÜNDEN SİNİRLENEN VE ONLARI UYARAN ARKADAŞLAR BANLANIYO BU NASIL BİR ADALETTİR YHA BÖYLE YÖNETİCİLİK OLMAZ HERKEZ İŞİNİ DOĞRU DÜZGÜN YAPSIN

BANLAYACAKSANIZDA BANLAYIN UMRUMDA DEĞİL !​

kankama katılıyorum konuyu acan resmen pislik için gelmiş o banlanmıyo bu foruma hizmet eden kişiler banlanıyo

chamur gel sin söler ama bence o kişilerin msjlarını sildi herhalde bence o laflara göre banlamazdı hemen

arkadaşlar bu konuyu tartışma çıksın diye açmadım ama banlandıktan soanra bu arkadaşlar en baştan mesajları okuyunca dayanamadım haksız oldugunu düşündügüm için açtım

arkadaşlar bu konuyu tartışma çıksın diye açmadım ama banlandıktan soanra bu arkadaşlar en baştan mesajları okuyunca dayanamadım haksız oldugunu düşündügüm için açtım

KARDEŞ SEN DOĞRU OLANI YAPTIN SEN AÇMASAYDIN BEN AÇICAKTIM ZTN

BU ARADA HAKSIZLIĞA KARŞI SUSMADIĞIN İÇİN SANA AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM...

Arkadaşlar biraz sakin olur musunuz lütfen?..Mesajların birisinde açık açık küfür yazıo..diğerinde de hakaret var ..peky bu durumda forum kurallarına göre ceza alması gerekmio mu ? Tamam bende çok sinir oldum o gittar denen şahsa da bunu daha farklı şekilde şikayet etmelelilerdi..Chamur gerekeni yapmış forum kurallarına göre..Hee derseniz ki başka küfür edip de banlanmayan link verin bakalım..

biraz sakin...

bu konudaki herkes şuan banlanabilir biri bişe diyo o ona tşk ediyo buda demek ki bende katılıyorum demek oluyo chamur yada başka s mod işi bitirecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri