Chamur ve İnfatuate Herşeyimiz..

KıRmızıKız

Kayıp üLkenin Prensesi
Altın Üye
Reaction score
0
chamur ve infatuate, bu super insanları anlatmaya kelimeler yetmez, her hareketleri birer olay her sözcükleri birer altın değerinde, onlarsız bir dünya bomboş ve anlamsız olurdu, hayatımdaki en büyük şans onları tanımış olmam ve onlarla muhabbet edebilme şansını yakalayabilmiş olmam .. iyi ki varsınız iyi ki hackhell'i şereflendiriyosunuz

ay Allah'ım nası mutlu ettiniz beni gece gece, şımardım birazcıkta :melek çok tşkler, sizler için warız :sigara:

e-mine? Açıkça yendiler bizi desen daha iyi olmaz mıydı ? :D

acısı çıkar bunun çıkarr :sigara:

iddaa konusu iyiymiş ama (=

Yenilen böyle yazacak diye iddaya mı girdiniz ? bilemiyorum ama ;

İyi ki varsınız iyi ki hackhell var : )

208tbvc.gif

Edit bize laf sölemek düşmez gereken söylenmiş :D

Madness abime Laf yok :D o gün gününde değilmişdir :D yoksa beni hep yenmişti :D

yaw fransız kalcak bişi yok

2dh6x3o.jpg

2 kısı tebrık edıldıgıne gore buyuk ıhtımal okey tarzı bı oyundur neyse tebrıkler ama su arkadasın yorumuda super olmus ha onuda ayrıca tebrık ederım : ))

:hhmanD
tebrikLer infa ve chamur . . .

:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD

chamur ve infatuate, bu super insanları anlatmaya kelimeler yetmez, her hareketleri birer olay her sözcükleri birer altın değerinde, onlarsız bir dünya bomboş ve anlamsız olurdu, hayatımdaki en büyük şans onları tanımış olmam ve onlarla muhabbet edebilme şansını yakalayabilmiş olmam .. iyi ki varsınız iyi ki hackhell'i şereflendiriyosunuz

ikiside çok değerli arkadaşlarım. tüm admin, s.mod ve modlarda öyle tabiki. sizler benim yanlızlığımı yenmeme yardımcı olan insanlarsınız arkadaşlar. reel'de fazla arkadaşım yok. ama sizler hem reel hem sanal arkadaşlarımsınız. ölene kadar dost kalmak dileklerimle.

Geri