Chamakh İngiLtere'de!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Önümüzdeki sezon Bordeaux forması giymek istemeyen oyuncu, soluğu İngiltere'de aldı.

48962_news.jpg

Bordeaux'da forma giyen Marouane Chamakh'ın adı Arsenal ve Sunderland ile anılıyordu.

"Saçma sapan bir teklif"

Fransız ekibin teknik direktörü Laurent Blanc, Chamakh'ın Sunderland için fazla iyi olduğunu belirtirken; kulüp başkanı Jean-Louis Triaud da, Arsenal'in bu oyuncu için teklif ettiği 5 milyon avronun, saçma sapan olduğunu söylemişti.

Ancak golcü oyuncunun, Bordeaux'un Villarreal ile oynadığı maça çıkmaması ve şu an İngiltere'de olması, bütün durumu değiştirdi.

Teknik direktör Blanc da bu konuyla ilgili olarak, "Cumartesi akşamüstü bir telefon aldım ve bana hasta olduğunu söyledi. Ben de buna inanmak zorunda kaldım.

Arsenal'in teklifinin reddedilmesini anlayamadığını dile getiren Chamakh, Bordeaux'ya oldukça sinirlendiğini belirtti.

L'Equipe'ye konuşan golcü futbolcu, "Bordeaux'ya çok kızgınım. Niye böyle bir şey yaptıklarını anlayamadım.

Ama kontratımı kesin olarak uzatmayı düşünmüyorum. Eğer gitmeme izin verirlerse, bir dakika bile durmam. Bu işe bir çözüm getirilmezse, herkes kaybedecek. Açıkçası önümüzdeki sezon Bordeaux'da oynamak istemiyorum.

Sunderland'in bana göre olmadığını söyleyerek transferi onaylamadılar. Arsenal teklif etti. Bu sefer de benim için istedikleri parayı arttırdılar. Gitmemi engellemek için ellerinden geleni yapıyorlar" diye dert yandı.

logo_hp.png

Geri