cfosSpeed yükleme sorunu. yardmcı olabilirmisiniz arkadaslar?

cursedewren

New member
Reaction score
0
bakın sorunum bu. kurarken programı boyle bi hata veriyor.ben işin icinden cıkamadım elbet benden daha fazla anlayan birisi wardır bu işlerden ya da basına boyle bişi gelen. yardımcı olursanız eger sevinirim.simdiden tesekkurler.
adsz-2.jpg

Nasıl bir hata veriyor tam anlamadım, sadece yükleme hatası yazıyorsa indirdiğin exe de de sorun olabilir.

yok mu cozecek olan kimse yani simdi? :D

Nasıl bir hata veriyor tam anlamadım, sadece yükleme hatası yazıyorsa indirdiğin exe de de sorun olabilir.

yok yok oyle bi sorun diil bu cok fazla setup exesi denedim ama hep aynı sorun war. sanırım registryden kaynaklanıo bu ama tam olarak nerden onu bilmedigim icin hiç bişi yapamıorm

dur bi deniyim bakym:D registry medic war onunla denemistim ama bi fayda etmedi bide onu deniyim bakalm olcak mı:D

yok yine olmadı yahu:s

Bi Dosya Silinmiş Olabilir O Yüzden Bu Hatayı Veriodur. Büyük İhtimalle Format Atarsan Düzelir.

Yada

98450028838gk4.jpg

• Traffic Shaping Mode Bölümünde üç ayrı seçenek görmekteyiz.
  • İnternet bant genişliğiniz stabil ve interneti yalnızca tek bir bilgisayarda kullanıyorsanız ilk seçeneği işaretleyiniz.
  • İnternet bant genişliğiniz değişken ve bir kaç bilgisayara bölüştürülüyor ise ve tüm bilgisayarlarda cFosSpeed kuruluysa ikinci seçeneği işaretleyiniz.
  • İnternet bant genişliğiniz değişken ve bir kaç bilgisayara bölüştürülüyor ise ve en azından bilgisayarların birinde cFosSpeed kuruluysa üçüncü seçeneği işaretleyiniz.

Burdan Kendine Ait Olan Seçeneği Seçmemiş Olabilirsin.

Birde Bi Sorum Olucak Vistamı Xp mi Bilgisayarın?

Vista İse

445150028838gk4.jpg

Windows Vista kullanıcıları yukarıdaki gibi bir uyarı ile karşılaşacaklar. Uyarı, cFos sürücüsünün whql onaylı olmamasından kaynaklanmaktadır. Gerekli izni veriniz.

Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana. :goz:

saol bayaa ilgilenmişsin cidden cok tesekkurler.
format atınca duzelcegni biliorm ama ugrasmayı goze alamadıgım icin bi cozum arıyım dedim:s
ayrıca benim yuklemeye calıstıgım cfosspeedlerde oyle installation wizard ı cıkmadı:s hangi surumde war acaba o bi de onu deniyim ben olmadı formatın yolları taştan naapalım:D

buldum onu da denedim ama yine bi fayda etmedi neyse artik naapalım format atcaz:D bu arada xp sistem benime. tekrar saol ilgilendigin icin gorusmek uzere.

Geri