Cewaplari Okuyor musunuz?

sizden onceki cewaplari okuyor musunuz?

• ewet okuyorum, onlara cewap weriyorum

Kullanılan: 23 60.5%
  • hayir okumuyorum, basliga cewap weriyorum

Kullanılan: 1 2.6%
  • ewet okuyorum ama basliga cewap weriyorum

Kullanılan: 14 36.8%
  • hangi mesajlar???

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .

ifrit

RuHaNi WaRliK
Reaction score
0
Forumda basliklari gezerken, cewaplari tek tek okuyorum, genelde birbirlerinden bagimsiz oluyorlar we konuya yonelik tesekkur iceriyorlar, acaba uyeler onceki mesajlari okumadan sadece konuya bakip, mesaj yazip cikiyor mu?

ifrit' Alıntı:
Forumda basliklari gezerken, cewaplari tek tek okuyorum, genelde birbirlerinden bagimsiz oluyorlar we konuya yonelik tesekkur iceriyorlar, acaba uyeler onceki mesajlari okumadan sadece konuya bakip, mesaj yazip cikiyor mu?
evet bu konuda çok haklısın bi keresinde askerlerin nası pusuya düştüğüyle ilgili bi başlık açmıştım adam bu oyunu oynucam saol demişti :mad: çok sinirlenmiştim insan başlığı bari okur bide tabi mesajdan teşekür ediyolar oda bana göre yanlış ben bazı yazıları okuduktan sonra teşekür botunu kullanıyorum yazı bile yazmıyorum böylesi forum için daha yararlı olur diye düşünüyorum..!

ben baştan sona okuyorum,
ve cevap verenlere daha çok yazmışımdır herhalde :)

İkisine birden cevap vermek zor olmuyo o yüzden ikisiyle de ilgileniyorum

yani gerçekçi olmak lazım gelirse aşırı uzun mesajları okumuyorum -sadece gözgezdiriyorum-
bir de anket için duruma göre değişiyor hafif bi atışma gibi bi şey varsa mesaja , normal durumlarda başlığa msj yazıyorum

Ben hepsini okuyorum.Bu sayede insanların düşüclerini de anlamış oluyorum.

Hepsini okuyorum . Onlara bazen cevap veriyorum bazende kendi düşüncelerimi yazıyorum .
Genelde bağımsız cevaplar veriyorum çünkü benim düşüncemle diğer forum kullanıcılarının düşünceleri farklı olabiliyor .
Her zaman okuyorum ama benim yazdığım yere kadar + konu dahada ilerledikçe tekrardan o başlığı okuyup forum kullanıcılarının düşüncelerini görüyorum .

wallaha başlığa ve cevaplara göre değişir bazen başlığa bazende gelen yorumlara göre cevap veriyorum :)

elimden geldiĞince okumaya çalı$ıyorum ama konu geyiĞe dönmü$se ufak bi$iler yazıp çıkarım... 2. sayfaya bakmam yani...

cevaplara bakmayınca

bi soruya 3 kişi aynı cevabı vermiş oluyor mesela...

yada adamın yazdığı olay çürütülmüş, alttakinin haberi yok tşkr e devam :)

oyunlarda vardı adam 200 yapıp caps koymuş, alttaki 70 yapıp caps koymuş, geçebilen varmı diyor :)

bide program eklenmiş cracki sonraki mesajlarda ama adamlar bakmadığı için, hala crack istiyor... :)

ewet bende bunlardan rahtsiz oluyorum fazlasiyla ondan bu basligi actim, insanlairn ilgisini cekmek icin,
fransizlarin yaptigi zulumde yazdik oraya bunu fransizlarin yapmadigini ama hala kinamalar,
yahut insanlarin bir kere dogup olecegini yazdim ayet ile ama hala ben onceki hayatimda suydum mesajlari,

sadece basliga bakiliyor we fikrini soyluyor herkez, baskasinin fikrini merak eden yok :(

Konuyu ve cevapları elimden geldiğince okurum.
Tartışmalardan da mümkün olduğunca uzak durmaya çalışırım.
Emeğe saygı gerek...

ben de okurum...
uzun konularda ilk önce yorumları okurum ona göre başlığa bakarım..

Tüm mesajları okurum,çok değer veriyorum görüşlere ve okumaktan açıkçası zevk alıyorum..

her mesaji okuyorum ama az cvp vermeye calisiyorum

okuyorum diyebilirim ...çünkü bazılarını es geçtiğim oluyo çünkü geyiğe döküyolar konuyu ...

hepsini okurum ben yaw . okuya okuya bi hal oldum bazı zamanlar :D:D

beni ilgilendiren konu onun cevapları değil o yüzden konuya cevap veriyorum yanlış bişey falan derim soora polemik yaratmak istemem...

ewet okuyorum, onlara cewap weriyorum ...:)ama çok uzun oldugu zaman okumuyorum.....:p

Geri