cevap yazmaktan kolaymı geliyo ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

despot.

New member
Reaction score
0
hakaret yazıyo banlanma sebebi
nerde kime nezaman hakaret ettigimi gösterirmisiniz
kulanıcı adım : despot0

cevap vermek bukadar zormu
:mad: :mad: :mad: :mad:

bak despot öncelikle konusma tarzın hiç hoş değil. Tehdit eder gibi konuştugun için despot nickinin 31 gunluk ban süresini sınırsız yaptım.yani o üyeliğini unut.
burda kimseye artislik yapma ok.

soruna gelince SEni banlayan kişi hocuspocus bu soruya o cevap verebilir.Hakaret ettiğin için banlamışsa hakaret etmişsindir.

Üzgünüz, Forumda belli bir rütbeye yükselinceye kadar özel mesaj kullanma yetkiniz webmaster tarafindan durdurulmustur.

bu yazı cıkıyo kime ne danışıyım sinirleniyo insan ama ben hiç bişi yapmadım diyorum

biraz önce konu açtın jackal sana link verdi

pm den hocuspocusa sor dedi

sen gene konu açtın hoşmu bu sence

ama jackalın belkide unuttuğu bir konu var belli bir mesaj yazman lazım pm atabilmen için oda yanlış bence mesaj kasmalısın sorabilmek için...

yoruma acık bir konu olmadıgı için hocuspocus gelınceye kadar konu kapanmıstır.

gelince kendısı bu konuyu okur ve neden banladıgını yazar.

hakaret olan mesajın forum oyunlarında

forum oyunu modundan gelen şikayet üzerine orda seninle birlikte bi üyeyi daha banladım 2 mesajı vardı toplam

maximus ve şirine hakkında terbiyesizce yazılmıs mesajlar, kim hakkında olursa olsun hoşgörülür bi tarafı yoktu. mesajlar silinmiş durumda ama smodlar ve adminler hala görebilir.

Banlanma nedenini de zaten yönetimde bildirdim.

Sen böyle konustukça kimse sana sinirlenmez ama onu bil. Yok 1000 defa girerim falan.. Bu tavrını değiştir. İstersen 5000 kere gir. Top oynanan forumlardan değil burası

suan pm atamıyosun cevap yazma hakkını kullan diye konuyu açıyorum başkası bişey yazmasın lütfen.

arkadaşlar ben şirineye aslında şirin falan degilmiş gibi bişey yazdım benden sonra mesaj aran arkadaşta bissürü şeysaymış bende o arkadaşın yazısını kopyalayıp kendi cevabıma yapıştırdı (akıl yokki alıntı yapsam boyle olmazdı) sonunada sende olayları boyle sanıyormuşun yazdım şirineyle yada başka biriyle bi sorunum yok iyice okunursa yazdıgım şeylerde anlaşılırdı
1000 kere 2000 kere olayına gelincede ilk mesaj attıgımda fofer'in cevap vermemesi ve yine banlarım sus anlamlı bılafyazmasına sınırlen memdir
kusurabakmayın yanlış anlaşılma oldugu kanatindeyim üyeligimin geri açılmasını rica ediyorum :eek:
emek veriyoruz lütfen

küfür de etmişsin ve mesajını editlemişsin maximus un dediği bu..
bende mesajına baktım alıntı falan görmedim dolayısıyla 1 ay banladım.

şimdi o banlarsanız 1000 kere girerim gibi tehdit vari konusman için özür dilersen
bende banını kaldırırım.

küfür dedigi şizorfen mişin dedim o hakaret saydıgınız lafları kafasından uyduruyo manasında ama sonra alınır diye degiştirdim
alıntıyı açıklayamadım
ben yazmadın ordaki hakaret sayılan kelımeleri onun mesajından kopyaladın alıntı yapmayı akıl edemedim alıntı yapmak yerine kopyala yapıştır yaptım sende boyle sanıyomuşun herseyi diye ekledim onun kelimelerinin sonuna
herşey bukadar basıt ama nedense anlatamadın demek istediklerimi o günde bu gunde

:ter: :ter: :ter:

ok.. onları bi kenara bırak. 1000 kere girme konusunda özür bekliyorum o banı kaldırmak için.

tamam özürdiliyorum tüm rahatsızlık verdiklerimden o 1000 lafıda fofer sordugu kibarca soruya mesajımı kılıtlemekle cevap verince kafam attı tek o nayonelık bil düşüncemdi

ok girebilirsin diğer nickinle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri