Cevabını duyunca şaşıracağınız bir soru !!!!!!!!

Bence 18. katta adamın kaynanası var. aksam eve gelirken karısını kaynanasının evinden alıp eve cıkıyomus, ama sabah kaynana zırıltısını cekmemek icin direk asansorle iniyomus :p

Saçma Ama

1= Annesi, Yahut Bir Akrabası, Patronu, ikinci Eşi Vardır

2= Asansör Çok Ses Çıkartıyordur Geldiğim Anlaşılmasın Diye (evde Suç Üstü Yapacam Diye Yıllardır Uğraşıyo : )

3= Adam Deli

4= Dediğiniz Gibi Adamın Boyu Kısa (Ama Adamın Arabasımı Varmışki Hiç ŞemsiyeTaşımıyo ? )

:goz:

Ya adam kısa 20 ye boyu yetmiyor 18.ye basabiliyor.

ev dubleks dir belki. nedi yorum lan ben . :D:d:D

adamın evi tripleks miymiş yoksa:D:D

Evet adamın evi tripleks olabilir,eve girerken 18.kattın kapısından,çıkarkende 20.katın kapısından çıkıyor olabilir. :hhmanD
Başka bir çözüm yolu bulamıyorum.Çünkü adam 20.kattan zemin kata kadar inebiliyorsa,zemin kattanda 20. kata kadar çıkabilir :eek:

EEEEE cevap nerde atakan. :D

adamın evi tripleks miymiş yoksa:D:D

Benim bildiğim Trıblex 3 kat oluyor Bu Dublex dır bence dublex 2 kat old için

İnerken 20.kattan inıyor çıkarken 18 kata kadar çıkıyor sebebıde evı dublex dublex evler 2 katlı old ıcın asansör 18.kata kadar çıkıyo ( e halıyle evın ıcıne asansör yok :D ) o iki katıda yürüyerek ççıkıyor. :D:D:D

Bir adam apartmanın 20. katında oturuyormuş ve 20. kattan giriş kapısına inerken asansörle inebiliyormuş. Ama 20. kata çıkarken 18. kata kadar çıkabiliyormuş diğer katları yürüyerek çıkıyormuş.
Acaba neden 20. kata asansörle çıkamıyormuş?

Çünkü +18 kuralına uyan genç birisiymiş.

:D Bildim gariiii

asansörün 19 ve 20. katın dümesi çalışmıyomuş.....bence ole

18 e kadar saymayı biliiodur belki :D

18 katta güzel bir bayan oturuyor olmasın.

en iyi cewabı boswer wermiş...

Atakan kardeşim. Artık cevabı açıklasan diyorum.

Geri