cevabı bulana .. ne isterse:D

wala siz bilirsiniz ister anası sze olsun ister babası :D

babası ile ilgili bi done yokki yaşını hesaplıyalım

Babasının yaşını biliyorum da bu şıkların içinde yok. Tabii bahsettiğimiz aynı Ayhan ise...!

son günlerin en sık konuşulan sorusu hakkında zekeriya beyaz hoca açıklama yaptı "ayhan veledi zina çoçuğudur bizde bunlar günahtır boş işlerdir uğraşmayalım" diye
yetkili ağızadan sorunun cevabı böyledir arkadaşlar

:D:D:D:D:D

cevap yokmu halen

ben 45 oldugunu söylüyorum. sen 45 olmadıgını ispatlarsan ,ben de sana 45 oldugunu ispatlarım .. anlaştık :=)

akıllı arkadaşım babası ile ilgili bişi yokki nerden biliyon ben ıspatladım sıra sende

o zaman ne oyalıyorsun milleti .. saçma sapan sorularla..cevabı bulana diyorsun..cevabı yoksa?

sen espiriden anamıyorsansa biz ne yapalım burda sorunun cevabı olmadıını herkes biliyor arkadaşım sorun sende

:D:D:D:D:D oda güzellll ama babası ben diilim

zaten amacım bi cevabı oldugunu zannedenleri ikna etmekti,cevabının olmadıgını kanıtlayarak..bu da oldu o yüzden sorun yok:=)

ahu kendindemisin sen saten herkes biliyodu bunun bi geyik olduunu ne diyon anlayamadım neyi tartışıyon benlen?

bişiyi tartışmıyorum uzatma artık zaten benim yaptıgım da geyikti. teşekkür ettik sana
anlarsın diye ama.. asıl sorun sende çıktı:=) geri aldık devam edin geyiginize..

arkadaşım geyik yapıyorsansa anlaşılır dilden yap one ole hem geyik yaptığını anlamam imkansız çünkü ole bişi yaptıını kimse anlamadı

129 olmalı

ne 129 u olum

Geri