''Cesur Hırsızlar Partisi'

Ben sizin Tuncay Güney'e olan bu sevginizi anlamiyorum. Adam yahudi baska zamanda etmediginiz küfür kalmayan bir dinden ki o dine de sonradan gecmis. Ayrica gay.
Yoksa ikisini de seviyor musunuz?:durdurun

akp pardon trt bu röportaj için bu adama kaç lira verdi merak ediyorum doğrusu
daha fazlasını veren olursa başka partiler hakkındada konuşurmu
birde bu adam hakkında tutuklama kararı varsa trt neden aranan birine parayla röportaj yaptırıyor merak ediyorum doğrusu

akp pardon trt bu röportaj için bu adama kaç lira verdi merak ediyorum doğrusu
daha fazlasını veren olursa başka partiler hakkındada konuşurmu
birde bu adam hakkında tutuklama kararı varsa trt neden aranan birine parayla röportaj yaptırıyor merak ediyorum doğrusu

Merakını gidereyim:
CeHıPa , Aydın doğan ve Koç grubunun adı geçmesin diye röportaja giden pazarlıkçı gazetecinin 10 milyon usd teklif ettiğini buradan sana bildiriyorum.
İnanmıyorsan git sor!

Merakını gidereyim:
CeHıPa , Aydın doğan ve Koç grubunun adı geçmesin diye röportaja giden pazarlıkçı gazetecinin 10 milyon usd teklif ettiğini buradan sana bildiriyorum.
İnanmıyorsan git sor!

Ben de buradan sana bildiriyim hangi kaynaga göre iskembe-i kübra'na göre mi?

Bundan sonra bu konuya yaptığınız yorumlarınıza dikkat edin herkes seviyesini ve tartışma uslubunu korusun iyi forumlar dilerim..

Tuncay Güney TRT de de CHp ve CHP yandaşı medyanın sahibi Aydın Doğan için bazı sözleri söyledi diye aynı çevreveler Tuncay Güneyi deli ve meczup ilan ettiler

oysa daha bir kaç hafta Kanal D nin de proframına canlı bağlantıyla katılmış tı bu kişi

madem deli madem sözleri ciddiye alınmayacak bir şahıs ise neden kendi televizyonunnuzda canlı bağlantıyla konuk ettiniz

siz önce bunun cevabını verin

Ne kadar tarafsız modlarımız var.

Alışılmışın dışında birşey söylesek hakaret yediğimiz yetmiyor bir de ceza alıyoruz.

Cesur Hırsızlar Partisinin zaten kökü hırsızlığa dayalı...

Cedleri İttihad Terakki memleketin borcunu 400 milyon altına çıkarıp memleketi savaşa atıp kaçıp gittiler.

Savaştan sonraki Cesur Hırsızlar Fırkası da tıpkı ataları İttihad Terakki gibi memleketi soyup soğana çevirdiler.Sadece bizim ülkeyi değil Hind Müslümanlarının parası ile ... Bankasını kurup dolandırıcılıklarını dünyaya açıldılar.

Daha sonra bir Kambur Rıza var ki bilin bakalım hangi İSMETsizin kardeşi?

CHP'nin tek parti diktatorya öncesi ve sonrasında yaptığı hırsızlıkları belki Morrison Süleymanın kendi ve yeğeni bile yapmamıştır.

Ben şunu diyorum hırsız kimse cezasını bulsun.Ama benim hırsızım iyi seninki kötü mantığında olunmasın.Bu forumda bunu körükleyen çok ulusalcı(!) arkadaşlar var.O yüzden önce ...Bankası ve diğer KAMBURları düzeltin.

böle biliyomus gibi bilimsel bilimsel sıkıyolarya işte en çok onu seviyom =)

bugüngü CUMHURİYET HALK PARTİSİNİ eleştir başımla beraber oturup tartısalım..

ama tarihine laf atmak ne senin ne baskasının haddine...hele hele cahil cahil laf atmak kimsenin hattine deil

Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürk tarafından 9 Eylül 1923’de kuruldu. Kurtuluş Savaşını örgütleyen ve yürüten "Anadolu ve Rumeli Müdafa-i Hukuk Cemiyetinin" devamıdır.

Başlangıçta "Halk Fırkası" adını alan Parti, 1924 yılında "Cumhuriyet Halk Fırkası", 1935 yılında da "Cumhuriyet Halk Partisi" oldu.

1927 yılında "Cumhuriyetçilik", "Halkçılık", "Milliyetçilik", "Laiklik" CHP’nin dört temel ilkesi olarak benimsendi.

CHP’nin tarihi Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihiyle özdeştir.

CHP kurucusu ve ilk Genel Başkanı Atatürk’ün önderliğinde bağımsızlığını kazandı, Cumhuriyeti kurdu, saltanatı kaldırdı, hilafete son verdi ve Ulusal Birliği sağladı.

Hukuk, eğitim ve toplumsal alanda gerçekleştirdiği reformlarla çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni biçimlendirdi.

1935 yılında daha önceki dört ilkeye "Devletçilik" ve "Devrimcilik" ilkeleri eklenerek ilkeler altıya çıkarıldı. Partinin amblemi olan 6 ok bu ilkeleri simgeler.

CHP, ulusal sanayinin ve ekonominin geliştirilmesine öncülük etti.

II. Dünya Savaşı sonrasında tek parti konumunun tüm olanaklarına karşın, çok partili rejime geçiş sağlayarak öncü misyonunu sürdürdü.

Bu dönemde parlamenter demokratik rejimin kurumsallaşmasına dönük değişimleri gerçekleştirme ve temel hak ve özgürlükleri geliştirme mücadelesi verdi

hani bilgi paylaştıkca cuvalır ama yanlıs bilgi vermek bilmeden biliyomus gibi davranmak günahtır DİN kardesim ;)

ama tarihine laf atmak ne senin ne baskasının haddine...hele hele cahil cahil laf atmak kimsenin hattine deil

Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürk tarafından 9 Eylül 1923’de kuruldu. Kurtuluş Savaşını örgütleyen ve yürüten "Anadolu ve Rumeli Müdafa-i Hukuk Cemiyetinin" devamıdır.

Başlangıçta "Halk Fırkası" adını alan Parti, 1924 yılında "Cumhuriyet Halk Fırkası", 1935 yılında da "Cumhuriyet Halk Partisi" oldu.

1927 yılında "Cumhuriyetçilik", "Halkçılık", "Milliyetçilik", "Laiklik" CHP’nin dört temel ilkesi olarak benimsendi.

CHP kurucusu ve ilk Genel Başkanı Atatürk’ün önderliğinde bağımsızlığını kazandı, Cumhuriyeti kurdu, saltanatı kaldırdı, hilafete son verdi ve Ulusal Birliği sağladı.

Hukuk, eğitim ve toplumsal alanda gerçekleştirdiği reformlarla çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni biçimlendirdi.

1935 yılında daha önceki dört ilkeye "Devletçilik" ve "Devrimcilik" ilkeleri eklenerek ilkeler altıya çıkarıldı. Partinin amblemi olan 6 ok bu ilkeleri simgeler.

II. Dünya Savaşı sonrasında tek parti konumunun tüm olanaklarına karşın, çok partili rejime geçiş sağlayarak öncü misyonunu sürdürdü.

Bu dönemde parlamenter demokratik rejimin kurumsallaşmasına dönük değişimleri gerçekleştirme ve temel hak ve özgürlükleri geliştirme mücadelesi verdi

hani bilgi paylaştıkca cuvalır ama yanlıs bilgi vermek bilmeden biliyomus gibi davranmak günahtır DİN kardesim ;)

Asıl bilmişliği sen yapıyorsun arkadaş.

Anadolu ve Rumeli Müdafaai Hukuk Dernek ini M.Kemal umumi efkara danışmadan parti haline sokmuştur.Hatta Kadı Raif Efendi'nin "Erzurum'u Ankara Hükmetinden ayıracağız.Sahiplerine sormadan bu adam(M.Kemal) parti haline çevirdi.Yakında bunlar cumhuriyet ilan ederler" diyor.Buna karşılık M.Kemal in verdiği cevabı tarih birgün kaydeder.

Ayrıca M.Kemal nutkunda İttihadçı olduğunu söylüyor.Eğer İslam harfleri ile basılmış nüshası varsa 352 nci sayfayı oku.Bununla beraber Hareket ordusunda olması ve Hareket ordusu rüesasının kamilen İttihadçı mason olması da herhalde onun safını belli etmiştir.

Zaten güttükleri politika da baba-oğul ilişkisi.Birisi 31 Martı yapmış öbürü 27 mayısı.Sonuç Müslüman halkın iktidardan uzaklaşıp Beyaz Türklerin iktidarı ele geçirmesi.

İkisi de Müslüman-Türk düşmanlığını şiar edinmiş.27 yıl süren tek parti diktatöryasınndaki talanı zulmü yazmağa kalksak gelmiş geçmiş bütün Anıtkabir defterleri yetmez.

İmla hataların var cahil olmayan arkadaş ama sen iddialara cevap yerine kağıt üzerindeki bilgileri veriyorsun.

Kağıt üzerinde herkes eşittir ama gördüğün gibi normal yaşantıda bazıları dahada eşittir.Burda prosedürler değil ideolojiler sorgulanıyor

Geri